Ja ga koristim evo jedno mjesec dana, prezadovoljan, pogotovo jer sam presao na njega sa relativno starog p30 lite.
Doduse ne znam kolko sad vrijedi tih para, ja sam ga dobio na poklon vjerovatno nebi iskesiro toliko nikad za mobitel.
Moderator/ica: insider
Ja ga koristim evo jedno mjesec dana, prezadovoljan, pogotovo jer sam presao na njega sa relativno starog p30 lite.
Strašan, ja sam ga uzeo ultra verziju čim je stiglo u Sarajevo nekad početkom marta.
Jako slični telefoni, Huawei ima Eis, ali nema 4K za video, kamere su iste, Note ima super amoled display dok Huawei IPS LCD, jača baterija kod Nota, Note ima i bolji procsor, dizajn je po meni bolji kod Huaweia, ako si navikao na Huawei onda uzmi kupi njega, ali Note je bolji telefon što se tiče specifikacija.TheTruth34 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:54Redmi Note 11 Pro ili Huawei Nova 9SE
Navikao sam na Huawei, uvijek ih koristim, znam da nema google playa, ali opet sve me vuče na Huawei, vaša mišljenja ?
Uzeo sam ga, strašan telefonemir18 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 15:08Jako slični telefoni, Huawei ima Eis, ali nema 4K za video, kamere su iste, Note ima super amoled display dok Huawei IPS LCD, jača baterija kod Nota, Note ima i bolji procsor, dizajn je po meni bolji kod Huaweia, ako si navikao na Huawei onda uzmi kupi njega, ali Note je bolji telefon što se tiče specifikacija.TheTruth34 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:54Redmi Note 11 Pro ili Huawei Nova 9SE
Navikao sam na Huawei, uvijek ih koristim, znam da nema google playa, ali opet sve me vuče na Huawei, vaša mišljenja ?
I meni su ga uzeli u Sloveniji uz paket i pretplatu mislim da je rata 33€ isto na 24 mjeseca.
I kako fercera s 22?
Hvala
Jos nije dosaonapapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 03:04I kako fercera s 22?
Ja ga htio uzeti i onaj u radnji sto prodaje kaze da je imao par slucajeva gdje su im se kamere brzo kvarile.
Ako laze on lazem i ja.
Nakon toga odustanem i kupim Google Pixel 6, i mogu ga preporuciti svima![]()
Nisu nikako ista kategorija ta 2 telefona. F3 ima AMOLED display 120 Hz i Snapdragon 870, a ovaj drugi IPS i SD 732. Kamera ima nešto više pixela u X3, ali to ne mora značiti da je bolja.SMR187 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 11:47Poco F3 ili Poco X3?
Vidim samo da je kod X3 jaca kamera, a koliko sam upratio jeftiniji je od F3. Koji je bolji izbor?
Trenutno imam P40 lite. Predobar low budget smartphone, prezadovoljan sam. Dobro sam se snalazio bez Google Playa, al mi je vec malo dosadilo peglat se oko nekih stvari, prije svega apdejtovanja aplikacija.
Kamera na stranu, znaci da je F3 bolji izbor od X3?jose je napisao/la: ↑25 jun 2022, 18:21Nisu nikako ista kategorija ta 2 telefona. F3 ima AMOLED display 120 Hz i Snapdragon 870, a ovaj drugi IPS i SD 732. Kamera ima nešto više pixela u X3, ali to ne mora značiti da je bolja.SMR187 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 11:47Poco F3 ili Poco X3?
Vidim samo da je kod X3 jaca kamera, a koliko sam upratio jeftiniji je od F3. Koji je bolji izbor?
Trenutno imam P40 lite. Predobar low budget smartphone, prezadovoljan sam. Dobro sam se snalazio bez Google Playa, al mi je vec malo dosadilo peglat se oko nekih stvari, prije svega apdejtovanja aplikacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.