FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Opet djeca pišu gluposti. Kao neka razlika da li to bio Bogi,Alihodzic, ili neki prevarant Marenci, Kostic s društvom i slična bakra koja je uzela milion od kluba.
Pa više volim Bogija,nego da dovodimo neke prevarante koji nisu bolji nista od trenutnih. Kad budemo imali bolje uslove za platiti dobre trenere onda ok. Ovako sasvim uredni pomoćni treneri.
Pa više volim Bogija,nego da dovodimo neke prevarante koji nisu bolji nista od trenutnih. Kad budemo imali bolje uslove za platiti dobre trenere onda ok. Ovako sasvim uredni pomoćni treneri.
Hulahopka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 16:51Opet djeca pišu gluposti. Kao neka razlika da li to bio Bogi,Alihodzic, ili neki prevarant Marenci, Kostic s društvom i slična bakra koja je uzela milion od kluba.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma samo da je druga škola fudbala pa odakle god. Ali mora dobiti priliku da igra polusez8nu, sezonu a ne da igra 3 puta po 20 min da naši stručnjaci već znaju da li je amater satro fudbalski analitičari..Zeljo21 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 00:33Ima neki argentinac veznjak iz slobode novi grad 1 liga rs.. maloprije nesto gledam ima 21 godinu, cesto zabija golove..Hulahopka je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:43Nama u vezni red treba neki Brazilac, crnac,nešto da se izmisli poput Fatai da bi dobili neku drugu dimenziju.
Ja vjerujem da će Fatai biti sad prvi izbor za napad,a da će se Hodzic vratiti u vezni red. Jedino to pravilo u21 pravi problem za još nekog stranca. Ako se misli ganjati evropa mora se promijeniti stil igre ne moraš biti neki strucnjak kao brko naprimjer.
Sto ne dovest ga na probu pa nek se pokaze, ljevak + isteko ugovor
Mersudin Ahmetović postati će jedan od pomoćnika Feđi Dudiću na klupi Sarajeva! A mi produžimo ugovor Bekriću
... Čudno mi kako smo od Zeca tako lahko odustali

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Zamolio bih navijace Zelje koji idu na treninge,da nama(vatrenim mavijacima iz daljine) prenesu dio atmosfere. Kako se radi na treninzima,ima li prinova,pojacanja
Hvala.

Pa našim ljudima je boom kad dovedeš bivšeg trenera golmana koji je s svakom ekipom ispadao iz lige,pri tome frizuricu Marencija smatraju nekim strasnim trenerom za mlade. Pa mi smo vazda cirkus od navijača bili. Šta reci a ne zaplakati..
Oslobođenje
Željezničar zove krilnog napadača da se vrati u Premijer ligu
Željezničar je jučer počeo sa pripremama za novu sezonu, a u narednim sedmicama radiće se i na kompletiranju igračkog kadra za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Trener Plavih, Edis Mulalić, imaće pune ruke posla, a dva pojačanja su već stigla na Grbavicu, Santos Clerismario iz prijedorskog Rudara, te Dženan Haračić iz GOŠK-a.
I naredno pojačanje moglo bi da bude u ofanzivnom dijelu tima. Prema našim saznanjima klub sa Grbavice je već kontaktirao menadžera Vladimira Bradonjića, fudbalera PAOK-a sa željom da ovog krilnog napadača dovede na pozajmicu.
Bradonjić je u prethodnoj sezoni nastupao za B tim PAOK-a, no njegov boravak u Solunu ispresjecan je za dvije nezgodne povrede zbog koje nije igrao za "crno-bijele" previše. I sada, kada se ljetos trebao pojaviti na pripremama prvog tima doživio je novu povredu od koje se uspješno oporavio, ali je odluka da on ponovo nastupa za B tim. Ipak, s obzirom na to da druga liga Grčke počinje tek u drugoj polovini novembra i njemu bi odgovarala pozajmica u neki klub gdje bi se vratio u napadačku formu.
Za njegove usluge interesovali su se i još neki bh. klubovi, a vidjećemo kakva će na kraju biti odluka.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 14 jun 2022, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Al' brzina na krilima sa Bradonjićem i Santosom 

- manijacikonjic87
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Ma samo taj rad 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Je li to Zec definitivno otišao? Raskid, istekao ugovor, šta je reći?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Jedina veća prevara od Eldina je bio Javier Hervas s cukicom.
Razlika je u tome što smo od Hervasa dobili 50 milja maraka a od Eldina trenutno šipak.
Do sad bi ušao u utrku za predsjedništvo a kamoli kod nas u klub.
Razlika je u tome što smo od Hervasa dobili 50 milja maraka a od Eldina trenutno šipak.
Do sad bi ušao u utrku za predsjedništvo a kamoli kod nas u klub.
Jedna je istina a to je da smo postali prosjecni klub u najgoroj ligi.Ni titula ni Evrope ni fudbala.Lagano osipanje investitora igraca navijaca i tako potoneš lagano jer tako manje boli.Niko ne odgovora,svi klimaju glavom i standardna šta ćeš takva vremena dosla.Jeb… bio je rat prije 30 godina valja se iscupat.Ima li iko damu da pita famoznog Amerikanca hoce li ili ako nece da nepati navijace.
Znaci do muda jeAlipasino je napisao/la: ↑14 jun 2022, 19:08Jedna je istina a to je da smo postali prosjecni klub u najgoroj ligi.Ni titula ni Evrope ni fudbala.Lagano osipanje investitora igraca navijaca i tako potoneš lagano jer tako manje boli.Niko ne odgovora,svi klimaju glavom i standardna šta ćeš takva vremena dosla.Jeb… bio je rat prije 30 godina valja se iscupat.Ima li iko damu da pita famoznog Amerikanca hoce li ili ako nece da nepati navijace.

Pa evo zamislimo neko skupi muda i usudi se postaviti to pitanje jenkiju, a on odgovori Necu...i šta onda?

Evo drug citam zadnje dvije stranice i slazem se sa svime sto si naveo osim tog zadnjeg dijela. Ne znam ko je gori, “nece prije pocetka sezone”, “dolazi do kraja sedmice”, “Eldin prevara” (pri tome poredjenje investitora i fudbaleraAlipasino je napisao/la: ↑14 jun 2022, 19:08Jedna je istina a to je da smo postali prosjecni klub u najgoroj ligi.Ni titula ni Evrope ni fudbala.Lagano osipanje investitora igraca navijaca i tako potoneš lagano jer tako manje boli.Niko ne odgovora,svi klimaju glavom i standardna šta ćeš takva vremena dosla.Jeb… bio je rat prije 30 godina valja se iscupat.Ima li iko damu da pita famoznog Amerikanca hoce li ili ako nece da nepati navijace.

A Alpa sto se tice ove tvoje recenice, otkud tebi da je do njega? Ne valja modni macak jer se stvorio niotkud, ne valja sto cekamo 6 mjeseci jer je bosnji to puno, pa sta nam valja ljudi ba? Ne moze tebe patiti neko ko je zainteresovan da ti pomogne. Navijace pate trenutna i 15 prethodnih uprava, situacija u koju se klub doveo. Investitor mora biti rezervna opcija, a glavna da se klub sam poslozi koliko je to moguce. Nije ovo patnja ovo je iscekivanje i slatke muke, vjeruj mi

Došao ili ne došao neki investitor, na navijačima Želje je da kupe godišnje karte za narednu sezonu, podrže klub ako bude neka akcija i to je sva mudrost.
ima li sta za dresove i novu opremu jer ovo je vec treca sezona da smo u istoj