AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AjsKjub
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AjsKjub » 13 jun 2022, 11:57

Belgijanci pišu kako ovaj Lang zna biti problematičan/neprofesionalan i kako slabo djeluje u defanzivi/presingu te kako mu forma zna varirat. S druge strane CDK je (navodno) više igrač od mentalnih i fizičkih sposobnosti ali manje tehnički sposoban. Opet, ne znam ni koliko to pije vode jer im liga nie bogzna nešto. Bar na osnovu par utakmica koje sam ja upratio u zadnjih par godina.
Bilo kako bilo, biti će bar 1 transfer koji će M&M izvući iz dupeta i to neće niko očekivati. Možda je i bolje što su u klubu ovako šutljivi po pitanju transfera. Jest da je dosadno i nervirajuće ali im i dopušta da rade u miru.
Definitivno će biti još toga do početka sezone. Ni malo ne vjerujem da će ući u sezonu sa samo Origijem i Sančezom (i ovih par sa posudbi jel').
Unico amore sei!
❤️🖤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 jun 2022, 12:07

Dok god se Maldiniju zvanicno ne produzi ugovor nece biti nikakvih zvanicnih transfera, sacekajmo jos malo mora i Paolo imati godisnji odmor

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jun 2022, 12:44

Ja se ne sjecam transfer roka da se manje igraca povezivalo sa nama do ovoga. Sanchez i Botman se ionako spominju mjesecima unazad, jos od zimske pauze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2022, 13:29

Ja koliko sam shvatio od nekih relevantijih izvora, plan je dovesti Origija, De Katelerea, Sanchesa, Botmana/Bremera i krilo (tu je sad širok spektar imena i može doći bilo ko).

Možda ne upali plan A kod svih zacrtanih meta, ali je jasno da se ganja napadač, krilo, desetka, centralni vezni i stoper, uz otkup Florenzija i navodno ostanak Diaza na još jednu sezonu posudbe (mada ne znam koji će im qurac on). Kad bi se realizovali svi transferi, to bi bio top merkato.

Mediji su dosta kontradiktorni u vezi Langa, domaći mediji tvrde da je done deal, a izvori bliski Milanu da to uopšte nije istina i da im on nije prioritet. Ko zna šta je tu prava istina.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 13 jun 2022, 21:21

5 izmjena zvanično permanentno pravilo, od 1.jula. CB? Neka ostane Romagnoli za 3M, i sve za pet. Ako ne, onda je Bremer bolji od Botmana, jer bi prvi uskoro mogao zaigrat za Azzurre te je već igrao Serie A. Botmana nikad nisam gledao, ali znam da je Bremer mrcina i bolji CB od onih odličnih koje već imamo.

Ostatak mercata? Medije veze nemaju pa lupaju, niti me zanimaju glasine niti sam nešto pretjerano opterećen mercatom. Vjerujem upravi, Pioliju i menadžmentu. Ne znam za vas ali je meni i dan danas kao da smo jučer osvojili Scudetto, pobjednička atmosfera i veliko hvala svima od Gabbie do Girouda i Piolija :salut: :njanjanja: Vječno ću pamtit ovaj totalno neočekivani scudetto, a sad svi nananannana Pioli's ON FIRE nanananna :njanjanja:

PS ovo zadnje ne mogu vjerovat da sam dočekao, prvi sam bio razočaran kada je Pioli mijenjao seoskog trenera GP-a, te vjerovao da je (još jedna) privremena solucija do kraja sezone, uz šup kartu. Izuzetno mi je drago da je sve ispalo baš kako jeste, FORZA MILAN ☆

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 jun 2022, 12:06

Koga danas dovodimo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jun 2022, 17:09

milanist je napisao/la:
14 jun 2022, 12:06
Sanchesa i Botmana, a De Kletere je nikad blize :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 jun 2022, 17:23

ronaldo99 je napisao/la:
14 jun 2022, 17:09
milanist je napisao/la:
14 jun 2022, 12:06
Sanchesa i Botmana, a De Kletere je nikad blize :)
Dobro je onda, samo nek ide nabolje :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jun 2022, 19:53

Florenzi je otkupljen za nesto manje od 3 mil i evo i Messias je otkupljen za nesto manje od 4 mil

Nadam se da ne ostaju na Sale i Mesias desnoj strani inace cu opet nervni slom dozivjeti

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 jun 2022, 20:03

Cuj Messiasa otkupili 😂 tefterim prvi fail Maldiniju.
Nadam se da ce onda Saleta prodati i te pare preusmjeriti na desno krilo za prvih 11 pa da ovaj gore fail im halalim.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 14 jun 2022, 20:22

Beduin je napisao/la:
14 jun 2022, 20:03
Nadam se da ce onda Saleta prodati i te pare preusmjeriti na desno krilo za prvih 11 pa da ovaj gore fail im halalim.
Messias je bolji od Salemakersa, Diaza i Castia zajedno , sitnis su platili i za istu platu kao Kalulu trenutno igra. Extra posao. Svakako nece biti prva opcija , a solidan igrac za klupe.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 jun 2022, 20:30

meepo je napisao/la:
14 jun 2022, 20:22
Beduin je napisao/la:
14 jun 2022, 20:03
Messias je bolji od Salemakersa, Diaza i Castia zajedno , sitnis su platili i za istu platu kao Kalulu trenutno igra. Extra posao. Svakako nece biti prva opcija , a solidan igrac za klupe.
Bolji je ali u qurcu od njih trojice zajedno. Od onakvog Samua i Saleta nije tesko biti bolji, samo sto Messi ne pravi nikakvu razliku na terenu pa zbog godina mi je glupost ga vezati duzim ugovorom.
Ne znam samo zasto Diaza ovdje poredis kad niti igraju isti poziciju niti istu ulogu u ekipi, a ovaj mladji nekih 9 godina i sam znas da ga je povreda i Korona sj3bala nakon furioznog starta.
Ja i dalje vjerujem da ce Diaz daleko bolju sezonu odigrati i pokazati sta zna i umije, smekam njegovu tehniku i jedan od nasih rijetkih igraca koji se libi napraviti dribling.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 jun 2022, 20:32

Postoji sansa da Messijasa i prodaju, zato su ga i otkupili, da zarade sta jbg :D

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 14 jun 2022, 20:49

Beduin je napisao/la:
14 jun 2022, 20:30
Bolji je ali u qurcu od njih trojice zajedno. Od onakvog Samua i Saleta nije tesko biti bolji, samo sto Messi ne pravi nikakvu razliku na terenu pa zbog godina mi je glupost ga vezati duzim ugovorom.
Brate Messias je u zadnje 2 utakmice u kojima je igrao upisao dvije fantasticne asistencije, zabio gol u LP i donio Milanu jedinu pobjedu u grupi itd. Donosi on prevagu , ali isto tako lik je igrao pod velikim pritiskom i mozda jeste ove sezone malo losije odigrao , ali opet ja vjerujem da on moze jos bolje. Nema veze ako ga vezu i s vecim ugovorom kad je plata do 500k. Boljeg igraca za tu platu u ligi neces naci.
Beduin je napisao/la:
14 jun 2022, 20:30
Ne znam samo zasto Diaza ovdje poredis kad niti igraju isti poziciju niti istu ulogu u ekipi, a ovaj mladji nekih 9 godina i sam znas da ga je povreda i Korona sj3bala nakon furioznog starta.
Ma moze Messias i Diazovu poziciju pokriti. Diaza je sjebala Ana Mena pa tek onda korona i povreda :mrgreen:

Doslovno extra posao za manje od 7 miliona dobijes dva vrlo dobra igraca.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 14 jun 2022, 21:16

Sjećat ćemo se mi još elliotta haahah.... pa šta je ovo jbm ti hljeb, daj pojačanja normalna.
Messiasa, Salamu i ostalu buraniju zovem na svoj termin da dođu, svakako nas vazda fali u grupi pa nije problem i da igraju malo lošiji igrači samo da nas se skupi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 14 jun 2022, 21:27

Cardinale mora brzo da se probudi i počne nešto da radi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jun 2022, 21:30

Obojica su za qurac, da bezveze ne diskutujemo i ulazimo u detalje.

Možda će se Salamander prodati (iako manje realno jer je nedavno potpisao ugovor) ili će Mesijasa otkupiti pa proslijediti u Monzu, ovo je baš ono što bi Galiani uradio. Otkupiš za 4, prodaš za 5-6 miliona. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 jun 2022, 22:09

Messias će izgleda put Monze.

Lille je regulirao svoje probleme i sad mogu prodavati i dovoditi igrače. Tako da očekujem ubrzo završen i službeno posao oko Sanchesa.

Neki dan gledam kako je odigrao protiv Milana na San Siru, momak je izgledao kao vanzemaljaca za sva tri naša vezna.

Noa Lang, za njega domaći mediji tvrde da je igrač Milana, u Italiji mediji tvrde da ima interesovanje ali ništa više od toga.

CDK, manje više isto kao Lang.

Botman, on želi u Milan, Milan želi njega. Ali Lille nastoji da uzme 6-7M više.

To je to ukratko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 15 jun 2022, 00:19

Hajde vise hoce li Brekalo potpisati....iscekujem iz sata u sat to pojacanje hahahah salim se...da hoce iskreno Asensija dovesti na to desno krilo pa da zabava pocne...

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 15 jun 2022, 13:09

Znači još jedan dan se ništa neće desiti.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []