Proizvodnja pvc otvora i jedan auto servis,ma ima parking preko ceste ,ogromni ne može faliti,sve je pod koncesijom,ne znam jesi dolazio i vidio parking nije problem
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ma generalno su problem ove kuće oko stadiona. Prostor za parking preko ceste je ok, čak i idealno (mada, naravno da je potrebno uraditi adekvatne pasarele recimo ili podputnjake). Ali, bilo bi idealno da se nekad u životu nađe varijanta da se malo raščisti ovaj prostor iza natkrivene tribine (teško, ona kuća djeluje baš ogromna), jer bi to olakšalo organizaciju, pristup svim akterima. Slično, kuće iza dedare sve čine dosta skučenim. Ali, pristup centralnoj tribini kod predionice je svakako sada nemoguć, što znači da će to nekad i nekako rješavati.
Teren i klupe su fantastična stvar. Dvije trenutno najlošije stvari na stadionu (mada teren ni sada nije loš kao drugdje, ali ovako još bolje). U Veležu će očito sve da ostave za tu glavnu tribinu i ne žele trošiti pare sada korigujući sitnice i na silu ih gurajući drugdje. Po meni, to je ok, ali se isto tako nadam da će u naredne 3 godine krenuti s izgradnjom.
Teren i klupe su fantastična stvar. Dvije trenutno najlošije stvari na stadionu (mada teren ni sada nije loš kao drugdje, ali ovako još bolje). U Veležu će očito sve da ostave za tu glavnu tribinu i ne žele trošiti pare sada korigujući sitnice i na silu ih gurajući drugdje. Po meni, to je ok, ali se isto tako nadam da će u naredne 3 godine krenuti s izgradnjom.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kada počinje rekonstrukcija travnjaka na Tušnju?
Ovako je pod bijelim brijegom.
Zrinjski je uplatio 250.000 km grad isto toliko.
Velež bi trebao pod istim uvjetima potpisati ugovor a vidim nešto se nećkaju.
Trenutno Zrinjski skida travu sa igrališta u rodoču gdje će premjestiti teren sa bijelog brijega i služiće kao privremeni trening kamp. Radovi na stadionu počinju slijedećeg tjedna.
Pretpostavljam da su isti uvjeti i u Banja Luci i Tuzli.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovako je za FK Sarajevomiki651 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 13:35Ovako je pod bijelim brijegom.
Zrinjski je uplatio 250.000 km grad isto toliko.
Velež bi trebao pod istim uvjetima potpisati ugovor a vidim nešto se nećkaju.
Trenutno Zrinjski skida travu sa igrališta u rodoču gdje će premjestiti teren sa bijelog brijega i služiće kao privremeni trening kamp. Radovi na stadionu počinju slijedećeg tjedna.
Pretpostavljam da su isti uvjeti i u Banja Luci i Tuzli.
Vrijednost potpune rekonstrukcije sa svim troškovima i obračunatim PDV-om iznosi 2.487.405,03 KM. NS/FS BiH je obezbijedio sredstva u iznosu od 1.938.207,97 KM, a preostali iznos od 549.197,06 KM će obezbijediti FK Sarajevo.
Troškove održavanja terena prvih 6 mjeseci od dana tehničkog prijema snosit će NS/FS BiH, nakon čega će obavezu održavanja terena preuzeti FK Sarajevo.
Upravni odbor FK Sarajevo izražava veliko zadovoljstvo povodom početka implementacije projekta koji će, sasvim sigurno, u velikoj mjeri unaprijediti kvalitet fudbala u Bosni i Hercegovini.
Očekuje se da radovi na Olimpijskom stadionu započnu u što skorije vrijeme, a krajnji rok za početak izvođenja radova je 31.12.2022. godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Otprilike isto kao i u Mostaru. I vama će grad sigurno uplatiti pola iznosa od ovih 549.000 km i to je to.
Ipak možda je mala razlika u ovome.
Grad Mostar koliko znam spreman je ugovorom se obavezati da će plaćati održavanje travnjaka u vrapčićima i pod bijelim brijegom a cifra nije mala. Kažu na godišnjem nivou oko 100.000.
Ipak možda je mala razlika u ovome.
Grad Mostar koliko znam spreman je ugovorom se obavezati da će plaćati održavanje travnjaka u vrapčićima i pod bijelim brijegom a cifra nije mala. Kažu na godišnjem nivou oko 100.000.
Šta se to po čaršiji priča da se nešto sprema za Koševo sljedeće sedmice?
Kanton ce kao ulozit u nadolazecem periodu 40 miliona u Kosevo...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
pa nisu ni pametni.. da jesu,davno bi napravili stadion od 20 hiljada mjesta u Sarajevu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Ima 10 dana da su objavili da se skida teren u BL. Bas me zanima na sta to lici danas. Ima li kakvih slika?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Nadam se da će trava sa svih ovih terena gdje se radi nanovo biti prebačena tamo gdje je potrebna. Znam za Velež i Igman i to je odlično. Za Zrinjski mi je vala onako što šaltaju u Rodoč, mada eto ko koristit će oni. Ova iz BL je meščini uništena
Na Koševu je trava baš u solidnom stanju. Kad se bude radilo, samo se nadam da neće uništiti, pa hoće li u Hadžiće, ili Visoko, ili negdje treće, svejedno.
Inače, svaka čast za Olovo. Kako lijepo odrade montažne tribine za ove velike utakmice, perfekcija.

Na Koševu je trava baš u solidnom stanju. Kad se bude radilo, samo se nadam da neće uništiti, pa hoće li u Hadžiće, ili Visoko, ili negdje treće, svejedno.
Inače, svaka čast za Olovo. Kako lijepo odrade montažne tribine za ove velike utakmice, perfekcija.
- Doktorinho
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Doktorinho, dana/u 10 avg 2023, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U nekom dugorocnom planu mislim da ce Zrinja dole u Rodocu radit kamp svoj,i to nije losa ideja imaju vec jedan teren,imaju zatvoreni i otvoreni bazen ovaj drugi treba malo sredit imaju dvije dvorane ako se ne varam to sa malo para da se sredit da bude tip top kad bi jos uradili dva terena jedan sa zivom i jedan sa umjetnom to bi bilo to.
Pola miliona maraka teren sa umjetnom travom,savezov projekat. Baš obecava i za ovo što se radi u PL,kaže frajer u klipu trebalo nekih xy tona pjeska doci oni 20 vreca dovukli i istresli,pranje para.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.