Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nova ponuda za Manea 35 mil plus 5 mil bonusa što je blizu cifre koju traže redsi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Korak naprijed, osvjezis napad
Pa onda dva koraka nazad ako zaista ne dovedu veznjaka i ostanu na onom trojcu plus rahiticni keita i jones
Pa onda dva koraka nazad ako zaista ne dovedu veznjaka i ostanu na onom trojcu plus rahiticni keita i jones
Kakav čovjek
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
lesssssssgo
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Idemooooooo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sa ponosom nosi taj broj! 
#velikiOrigi
#velikiOrigi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Samo da budu svi zdravi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da imamo Haalanda naš napad bi bio:
Diaz - Nunez - Salah
Kako sam uvjeren u momka
Odnosno, krsnu momcinu!

Factos
Diaz - Nunez - Salah
Kako sam uvjeren u momka
Odnosno, krsnu momcinu!

Factos
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sretan rođendan Gafferu
Otvaramo protiv Fulhama u gostima, naravno early kick off. Fuck us. Carvalho protiv bivšeg kluba.
Četvrti put u nizu da igramo protiv ekipe koja je tek ušla.
City u oktobru i aprilu
U trećem kolu gostujemo Unitedu, u šestom Evertonu.
Zadnje kolo u gostima protiv Southamptona, boxing day Villa, 31.12 Leicester, a poslije Nove Brentford.
Četvrti put u nizu da igramo protiv ekipe koja je tek ušla.
City u oktobru i aprilu
U trećem kolu gostujemo Unitedu, u šestom Evertonu.
Zadnje kolo u gostima protiv Southamptona, boxing day Villa, 31.12 Leicester, a poslije Nove Brentford.
AUGUST
Saturday 6 (12.30pm) – Fulham (A)
Saturday 13 – Crystal Palace (H)
Saturday 20 – Manchester United (A)
Saturday 27 – Bournemouth (H)
Wednesday 31 (8pm) – Newcastle United (H)
SEPTEMBER
Saturday 3 – Everton (A)
Saturday 10 – Wolverhampton Wanderers (H)
Saturday 17 – Chelsea (A)
OCTOBER
Saturday 1 – Brighton & Hove Albion (H)
Saturday 8 – Arsenal (A)
Saturday 15 – Manchester City (H)
Wednesday 19 (8pm) – West Ham United (H)
Saturday 22 – Nottingham Forest (A)
Saturday 29 – Leeds United (H)
NOVEMBER
Saturday 5 – Tottenham Hotspur (A)
Saturday 12 – Southampton (H)
DECEMBER
Monday 26 – Aston Villa (A)
Saturday 31 – Leicester City (H)
JANUARY
Monday 2 – Brentford (A)
Saturday 14 – Brighton & Hove Albion (A)
Saturday 21 – Chelsea (H)
FEBRUARY
Saturday 4 – Wolverhampton Wanderers (A)
Saturday 11 – Everton (H)
Saturday 18 – Newcastle United (A)
Saturday 25 – Crystal Palace (A)
MARCH
Saturday 4 – Manchester United (H)
Saturday 11 – Bournemouth (A)
Saturday 18 – Fulham (H)
APRIL
Saturday 1 – Manchester City (A)
Saturday 8 – Arsenal (H)
Saturday 15 – Leeds United (A)
Saturday 22 – Nottingham Forest (H)
Tuesday 25 (7.45pm) – West Ham United (A)
Saturday 29 – Tottenham Hotspur (H)
MAY
Saturday 6 – Brentford (H)
Saturday 13 – Leicester City (A)
Saturday 20 – Aston Villa (H)
Sunday 28 (4pm) – Southampton (A)
April ****.
Ten toes, I done laps in the trench
Sve derbije u gostima igramo kući, osim Cityja u prvom dijelu sezone. Onda drugi sve kući, to je dobro.
Relativno je sve ok osim tog aprila, no ako se dobije City onda će biti šetnja.
Ali i oktobar djeluje ****. Arsenal, City, West Ham. Težak run mečeva.
Relativno je sve ok osim tog aprila, no ako se dobije City onda će biti šetnja.
Ali i oktobar djeluje ****. Arsenal, City, West Ham. Težak run mečeva.
Šta je pisac htio reći?
Sve derbije u prvom dijelu sezonu igramo u gostima, osim susreta sa naftašima.
Gini flop of the year u francuskoj ligi.
Sranje ako je tako
Sranje ako je tako
Apparently, we have City, Chelsea, Arsenal and Spurs immediately after Champions League games.
Moramo početi sa 18 bodova, računajući da će City početi malo sporije da napravima malu bodovnu prednost.
Nešto kontam, gdje će Elliott igrati iduće sezone? Dobro je jedno vrijeme igrao desnog u vezi ali ybg povreda. Možda ga opet Klopp počne tamo koristiti.
Ybg stevie i oni svi igraju Evropu tako da smo na istom.
Nešto kontam, gdje će Elliott igrati iduće sezone? Dobro je jedno vrijeme igrao desnog u vezi ali ybg povreda. Možda ga opet Klopp počne tamo koristiti.
Ybg stevie i oni svi igraju Evropu tako da smo na istom.
Well, that's all folks...
Ako ništa, neće biti stresan ostatak prijelaznog roka.
Cudno ali ajd, imamo Hendersona Milnera i Thiaga u klubu 30+ Naby i Fab 27-28 a ostalo djecurlija Jones Carvalho i Eliott 19-21. Mislim da tu fali jedan veznjak kao spona izmedju ovih starijih i mladjih jer nisam siguran koliko ce ovi prvi biti zdravi a koliko su ovi drugi spremni da uskoce u prvih 11.
Pretpostavljam da ce glavni vezni red i dalje biti
Henderson-Fabinho-Thiago
Najbolje smo osigurani na tom lijevom veznjaku gdje mogu uskociti Keita i Jones, desno enigma Eliott i djed Milner a za Fabinha sem Mortona i nemamo neki adekvatan backup. Carvalha nisam racunao jer mi se cini da su rekli da za pocetak planiraju da on igra u napadu.
Pretpostavljam da ce glavni vezni red i dalje biti
Henderson-Fabinho-Thiago
Najbolje smo osigurani na tom lijevom veznjaku gdje mogu uskociti Keita i Jones, desno enigma Eliott i djed Milner a za Fabinha sem Mortona i nemamo neki adekvatan backup. Carvalha nisam racunao jer mi se cini da su rekli da za pocetak planiraju da on igra u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.