UEFA Nations League 2022/23
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: UEFA Nations League 2022/23
Srbija je bar duplo jaca od Svice
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije. Što ne znači da će ishod biti identičan kao i na prošlom SP-u.
Što se same lige nacija tiče, iskreno, ovo takmičenje samo malim reprezentacijama je bitno. Sve ove najveće reprezentacije igraju preko one stvari uz želju da im se ključni igrači ne izmore i da se ustvari odmore za pripremni dio u klubovima i Svjetsko.
To potvrđuju i rezultati.
Što se same lige nacija tiče, iskreno, ovo takmičenje samo malim reprezentacijama je bitno. Sve ove najveće reprezentacije igraju preko one stvari uz želju da im se ključni igrači ne izmore i da se ustvari odmore za pripremni dio u klubovima i Svjetsko.
To potvrđuju i rezultati.
To potvrdjuje ovaj prozor jer su igraci premoreni,kada pogledas zavrsnice lige nacija u oba slucaja igrale su 4 top ekipe.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mađarska - Engleska 1:0
Italija - Mađarska 2:1
Mađarska - Njemačka 1:1
Engleska - Mađarska 0:1
nisam siguran jesmo li u 2022. ili u 1950-im
Don't believe the hype.
U ligi nacija smo i to u 6. mjesecu...akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 21:08Mađarska - Engleska 1:0

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- akisarajevo92
- Kontakt:
u 6. mjesecu se inace i igraju velika takmicenja 

da je Bajramski turnir puno je ovo od njih

da je Bajramski turnir puno je ovo od njih
Don't believe the hype.
LN je sve samo ne veliko takmicenje, posebno za ove najjace ekipe i ucesnike predstojeceg SP...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Razumijemo se. Ljudi boli ona stvar da se ganjaju po trecerazrednom takmicenju, a mislima su vec na sejselima, maldivima itd....

- akisarajevo92
- Kontakt:
naravno da nisam implicirao da je Madjarska jaka kao nekad, vec sam to rekao u meme fazonu, a niti sam htio reci da je UEL veliko takmicenje
a ovo nije samo jedan mec pa da kazes slucajnost vec su oni kao tim B ili C klase vezali ovakva 4 rezultata protiv 4 top reprezentacije (u kakvoj god oni formi bili) u svega 10 dana i tome treba skinuti kapu
Don't believe the hype.
Ocigledno su naspanovani 100 % i koriste boliqrac ovih s kim igraju...
Laka konjica
kbk pa treba i u prijateljskoj zabit Englezima 4 komada

kbk pa treba i u prijateljskoj zabit Englezima 4 komada
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Niie bas boliqrac ako si 4 utakmice takav. Neki se sramote poput Francuske, Italije i Engleske. I nije to samo ne da im se, nego je i do trenera, posebno kod Francuza i Engleza, ajde Talijanima bas igraju neki poluigraci
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
A koga Englezi mogu dovesti kao trenera?
Englezi bi trebali imati dovoljno igrača da čak i sa 3 postavom ,ako ništa, ne gubi 4:0 od mađara na domaćem terenu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Otkaz Southgateu odma poslije utakmice sazvat izvršni odbor, predsjednika saveza, prime ministera, kraljicu.
Kolijevka fudbala i top3 favorit za osvajanje svjetskog ovo sebi kući da dozvoli.. Pa Kaneove kopacke vrijede ko citava Mađarska, da ne pricam dalje, igraju ljudi iz Dunajske Strede, MTK i slicnih ekipa
Kolijevka fudbala i top3 favorit za osvajanje svjetskog ovo sebi kući da dozvoli.. Pa Kaneove kopacke vrijede ko citava Mađarska, da ne pricam dalje, igraju ljudi iz Dunajske Strede, MTK i slicnih ekipa
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Engleska

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kad je Digne bio u Juventusu, da nisam šta prespavaoL-Train je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:18Mendy nema 3 utakmice za reprezentaciju iako je stratni bek Reala dvije godine.Dignea iz Barce i Juventusa nabili nogom ali za Deskampa to ne znaci nista![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mozda sam ga pomjesao s nekim,jel bio koji bek na realciji Barca-Juve
ovaj je bio u Romi jbt ga.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.