pas mater
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mandraX je napisao/la: hodža, kakav je to avatar životinjonije te stid
![]()

Durant kriza sut veceras izgledaSPY je napisao/la:
Ostalo ovo u igri, valjda prođe. Ne nadam se, ko ga je*e.
Atlanta zadnjih 10 utakmica kod kuće 7 puta išla preko 99,5 poena. Miami u zadnjih 10 utakmica kod kuće 4 puta išao preko 104,5 poena. Zadnja utakmica između Miami-a i Indiane završila je 77:93. Valjda mi je ovo neka nada.
Naguro je 8 pts u prvoj. Još 2-3 min ima prve. Sasvim solidno.Sanchez_8 je napisao/la:Durant kriza sut veceras izgleda
SPY je napisao/la:Naguro je 8 pts u prvoj. Još 2-3 min ima prve. Sasvim solidno.Sanchez_8 je napisao/la:Durant kriza sut veceras izgleda![]()
Atlanta WTF :F
edit: 11
SPY je napisao/la:Evo howarda kao i neku noc, taman na granici i izadje iz igre. Nece ulazit više. Je*o mu pas mater.
Analitico je napisao/la:Uh jest nas Boston povaljao......Crnacka posla....![]()
Danas onako na prvu
RUMUNIJA - UKRAINA 1X
SLONOVI - MALI TIP 1
IRSKA - VELS TIP 1
Ovo mora proci, ako ne prodje, i na kraju se utakmice zavrse hahahahaahah
..cuj toAnalitico je napisao/la:Ljudi podnijeo sam zahtjev da nam na ovoj temi Marjan Mijajlovic pise analize i ostavlja parove za kladjenje. Cim dodje iz Amerike, na stolu ce ga cekati novi radni zadaci.
Momak zna sve o lopti...pa da vidimo moze li nam on sta pomoci...............![]()
![]()
![]()
organima vlasti....muhovic je napisao/la:..cuj toAnalitico je napisao/la:Ljudi podnijeo sam zahtjev da nam na ovoj temi Marjan Mijajlovic pise analize i ostavlja parove za kladjenje. Cim dodje iz Amerike, na stolu ce ga cekati novi radni zadaci.
Momak zna sve o lopti...pa da vidimo moze li nam on sta pomoci...............![]()
![]()
![]()
..kome si podnio zahtjev ?!
zamjeni albaniju i hrvatsku, to jest znakove, na hr ce biti x a na albaniji 1 i onda bi mi se svidjao tiketmesha78 je napisao/la:Argentina - Portugal 1 @ 2,30
Francuska - Brazil X @ 3,10
Albanija - Slovenija X @ 3,20
Hrvatska - Češka 1 @ 2,25
Makedonija - Kamerun X @ 3,10
Ukupno: 159,14 KM, na markicu naravno
Svaka cast majstore.danin je napisao/la:Steaua-Koper 1 1,65
O.bjelokosti-Mali 1 2,05
Leyton-swindon 1 2,00
Starace-P.Cuevas 1 1,55
kof:10,48 ulog 10 km
lagano do stoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.