Fascinantan je njegov napredak sto se tice bosanskog jezika u odnosu na prve godine u repki.
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Lik ocekuje da prilikom vodstva imamo loptu u posjedu i kontrolisemo utakmicu.Pa yebem ga ne igras protiv San Marina.Svjesno im pustili posjed,i da ih probamo iz kontri dokrajcit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema veze sto nije gola dao godinu i pol i što u tom periodu ima jednu asistenciju u Turskoj ligi, ko su mediji da ga kritikuju!
Kakve primadone, sve ozbiljne reprezentacije svijeta imaju li-la odnos s medijima često, da ne govorim velike koje se kritikuju bez uljepšavanja, nasi mediji i bar TV stanice kao amaterska BHT uvijek idu niz dlaku igračima bez ikada "komplikovanih" i "neugodnih" pitanja i čim se jednom desi to se osili nešto.

Kakve primadone, sve ozbiljne reprezentacije svijeta imaju li-la odnos s medijima često, da ne govorim velike koje se kritikuju bez uljepšavanja, nasi mediji i bar TV stanice kao amaterska BHT uvijek idu niz dlaku igračima bez ikada "komplikovanih" i "neugodnih" pitanja i čim se jednom desi to se osili nešto.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 jun 2022, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Redovno slušanje Šerifa Konjevića je od Pjanića napravilo vrhunskog poznavaoca bosanskog jezika. Svaka čast. 

Zadnja izmjena: Unknown13, dana/u 14 jun 2022, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
bošnjanin
Da imaju taj neki automatizam. Pa zadnjih 20 min izgledali kao city. A u prvom pvuceno igrali i majstorske kontre/polukontre i stvaranje viska.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Imam osjecaj da Zuka zeli sve najbolje ovoj selekciji, al nikako da verbalizuje to sto misli i da se dobro izrazi 

Kaze vrlo odlicna akcija.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije ogranicen kao pojedini baustelci sa foruma koji godinama ne napreduju sto se jezika tice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bukvalno. Kako je momak kultura i spusten, aferim!
Pjanic sav na.drkan, a godinu dana totalno izgubljen u fudbalu. Previse je sebi umislio a vrlo malo toga dao, da bi ovako docekivao novinare na sasvim korektne konstatacije. Dzeko takodjer zna imati slicne 'izlete', ali je i obicno realan.
Zuka nesto prica ko da ga do jucer nismo gledali da ispada iz voza u odbrani

Nije to automatizam momci, nego fizička sprema. Kod njih su svi igrači u mogućnosti da trče 90 min, a mi smo ispunjeni fudbalskim romantičarima i poluspremnim igračima.Fudo je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:16Da imaju taj neki automatizam. Pa zadnjih 20 min izgledali kao city. A u prvom pvuceno igrali i majstorske kontre/polukontre i stvaranje viska.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Daj ba Zuka znamo i mi da nije sve ok.. ali ni ti se nisi proslavio...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Puno vi pricate u zadnje vrijeme!
Je.bo Sjevernu Koreju, Rusiju i Tursku sta bi Pjanke odradii medijima, da ima poluge vlasti.

- FKS -

Nema tu neke lose namjere, on hoce da se nam saopsti kako moramo igrati bolje, brze, jace, kvalitetnije itd - ali negdje zatrokira, mozak mu baguje i onda se prebaci na neke automatizme gdje se potpuno izgubi

- Beduin
- Kontakt:
Ma sve vidjeno. Dok ne sakupe ozbiljnijeg iskustva na klupskom nivou ni pod razno ih ne forsirati u paru, ako to nisu neke nebitne prijateljske utakmice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uvijek kulturan, pristupacan i maksimalno spusten. Momak je trcao kao navijen svih 95 minuta i aferim mu za vecerasnju partiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.