UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Maestro
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la Maestro » 15 jun 2022, 09:33

Vucevich je napisao/la:
15 jun 2022, 00:09
Savladati na domaćem terenu rezervni sastav Finske (samo su Vaisanen, Schuller, Pukki i Hradecky standardni u prvih 11 od ove današnje početne postave). i jeste najmanje što bi se očekivalo od nekog normalnog selektora. To što se ovoliko proziva i slavi najbolje govori o standardima koji je postavio Petev, gdje kući ne možeš dobiti Gruziju, Kazahstan ili Crnu Goru.
:thumbup:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 jun 2022, 09:33

TheChief je napisao/la:
15 jun 2022, 09:33
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 jun 2022, 09:34

:bih:

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jun 2022, 09:35

gruezi je napisao/la:
15 jun 2022, 09:14
Zanimljivo kako sad velicaju peteva a lako se moglo desiti da izgubimo ovu utakmicu zahvLjujuci menadzerskom propalitetu kojeg je ubacio na poluvremenu a koji je durektno kriv sa 2 stopostotne sanse finaca...u jednoj direktno ko mamlaz ne ucestvuje u igri a u drugoj ko idiot izlazi na igraca koji je vec pokriven a ostavlja rupu iza gdje finac utrcava.. onda ovo konstantno forsiranje civica prije dedica i gazibegovica polako prelazi u sizofreniju... po cemu milicevic biva pozvan prije dumica koji igra u 5 puta jacoj ligi? Ili sanicanin? Ovaj lik petev je pogubljen na klupi I bojim se da ce raspad sistema da se desi kad krenu kvalifikacije...danas su eto dzeko I pjanic se zainatili da odigraju( 1 od 10 tekmi) pa je to bila prevaga inace da su obojica odigrali kao protiv crne gore mi bi popusili... ceka bas bolno trijeznjenje u kvalama nazalost kao I sa prosineckim
Kako ti se svidjela odbrana iz prvog poluvremena?

Znači, sad je Petev kriv jer nam nije pozvao najboljeg odbrambenog igrača kojeg imamo Đumića. Najbolji je odbrambeni sve dok ga se ne stavi na spisak.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 jun 2022, 09:38

Individualni kvalitet :urnebes: :urnebes:

Sinoc je 5-6 igraca trcalo i ulazili u svaki duel, ali ne, individualni kvalitet nas je izvukao.
⚜️~⚜️~⚜️

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jun 2022, 09:41

Sinoć je Petev išao u veliki rizik. Sve karte bacio u napad i isplatilo mu se, pa je dobio utakmicu.
Kakav individualni kvalitet sa onoliko ofanzivnih igrača? :D
Individualni kvalitet se pokazuje kad jedan napada četvoricu, a ne četvorica jednog. :D

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 15 jun 2022, 09:43

Petev je upitan selektor i svašta mu se da nakalemit, ali dajte veliki znalci, sastavite mi kvalitetnu zadnju liniju, od ovoga što sad imamo u rosteru. Da vas vidim.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jun 2022, 09:44

:think:
JonSnow je napisao/la:
15 jun 2022, 09:43
Petev je upitan selektor i svašta mu se da nakalemit, ali dajte veliki znalci, sastavite mi kvalitetnu zadnju liniju, od ovoga što sad imamo u rosteru. Da vas vidim.
Kao i uvijek, oni koji nisu tu. :D

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 jun 2022, 09:46

ASD je napisao/la:
15 jun 2022, 09:41
Sinoć je Petev išao u veliki rizik. Sve karte bacio u napad i isplatilo mu se, pa je dobio utakmicu.
Individualni kvalitet se pokazuje kad jedan napada četvoricu, a ne četvorica jednog. :D
Dzeko je bio sinoc iznenadjujuce ubitacan, prvi gol je Finska odbrana zaspala, a drugi su mu uveliko pomogli Krunic i Menalo u odvlacenju odbrane.

Sinoc kod prvog gola sam mislio da ce fulati a kod drugog sam bio siguran da ce zabiti jer se namjestao dobrih 3-4 sekunde.
⚜️~⚜️~⚜️

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 15 jun 2022, 10:04

MoodyHank je napisao/la:
15 jun 2022, 09:02
Imajednabrigada je napisao/la:
14 jun 2022, 21:06
Ne bih da likujem ali....😅😅😅

Gdje su sada krezube balije pusikurci ivajla vice i kompanijeee

Gdje su sada balijaneri sto idu na tekme da bi se proveli s jaranima na cevape i pivu..
GDJE SI SAD TI UHLJUPE NEOBRAZOVANI, KREZAVI KRAJIŠKI? PUNA TI SE USTA NASEREM!
Evo bolesnika, evo me radim srbine😅😅😅

Ne bih na tvoj nivo i da vrijedjam, ali sta si ti dosao da likujes sad kao ovdje nesto kao, docekao svojih 5 minuta u zivotu napokon ahhahahhaah

Ali eto hajde reci mi sta se to desilo sinoc a sto vec unazad godinama nismo vidjeli od repke....rasulo i pusta sreca.
Pa i prosle kvale se znalo desiti da bljesnemo poneki put dok ne naleti kljucna utakmica u kojoj kiksamo naravno kad najvise treba i tako godinama i godinamaa... a cini se da Dzeko i druzina malo potegnu bas kad treba produziti mandat bugarinu.

I tako iz kvala u kvale pusimo po istom receptu, ljudi igraju Ep i Sp a bosnje likuju kad dobiju jednu utakmicu npr kazahstan ili finsku i onda kad se opet desi Finska u novembru onda ide ne valja nista, rusi sve opet...dvije neizgubljene utakmice zavaraju i bosnje odmah misle evo krenulo nas sad smo Njemacka.

Drago mi je da je repka pobijedila ali isto vidim da to nije to i da to nece dugo trajati, bojim se da vec portiv Crne gore ne bude opet bolno prizemljenje.

Ja nisam klasicni ofucani bosnjooo koji zivi od jutra do sutraa i kooji se zadovoljava jednom pobjedom u skoro nebitnoj utakmici, to i Andora nekad napravi.

Vidjecemo u kvalama za Ep bogdo da ovako nastave i ako se plasiramo tek onda mozete pametovati i likovati i tad cu prihvatit kritiku i prigovor. A ne nakon jedne nwbitne dobivene utakmice da se odmah dizete i serete ovdje.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 15 jun 2022, 10:20

15 jun 2022, 10:04
MoodyHank je napisao/la:
14 jun 2022, 21:06
Ne bih da likujem ali....😅😅😅

Gdje su sada krezube balije pusikurci ivajla vice i kompanijeee

Gdje su sada balijaneri sto idu na tekme da bi se proveli s jaranima na cevape i pivu..
Jako je sunce danas nemoj zagoriti na mjesalici.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 15 jun 2022, 10:23

Al stvarno koliko neki nemaju obraza to je za nepovjerovati..pocevsi od Ibrulja pa nadalje

Prvi u grupi, pobjeda protiv Finske i to nakon preokreta ...uglavnom prije u ovim situacijama smo se raspadali...

Sad kad pobjedjujemo to se podrazumijeva i ide prica u fazonu sto nismo 5:0 dobili....petev nije zasluzan dzeko nas izvuko

Kad gubimo onda se pljuje petev i prica da je neznalica

Ovima sto je krivo kad njihov nacionali tim pobjedi nek im sluzi na obraz i cast...ako ih imaju
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 jun 2022, 10:28

ASD je napisao/la:
Jbt ti bi pomislio pucamo od kvaliteta kad citam Ibrulja i ove njegove cmaratore :mrgreen: Imamo jednog i po igraca koji moze napraviti prevagu na individualni kvalitet, s tim da je taj 1 gazi 36tu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 15 jun 2022, 10:35

harden je napisao/la:
15 jun 2022, 10:28
ASD je napisao/la:
Jbt ti bi pomislio pucamo od kvaliteta kad citam Ibrulja i ove njegove cmaratore :mrgreen: Imamo jednog i po igraca koji moze napraviti prevagu na individualni kvalitet, s tim da je taj 1 gazi 36tu.
:nene:

Pjanic ima 32 godine. :kafa:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 15 jun 2022, 10:38

meepo je napisao/la:
15 jun 2022, 10:20
15 jun 2022, 10:04
MoodyHank je napisao/la:

Jako je sunce danas nemoj zagoriti na mjesalici.
Bi li ti radio ta mene. Jes da si neki levat vjerovatno ali nasli bi i za tebe nesto. Samo dostavi CV
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

gigun

Post Postao/la gigun » 15 jun 2022, 10:40

Finci igrali viktorije pred našim golom u drugom poluvremenu, nema se tu šta slavit.Pobjeda naguzove. :kafa:

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 15 jun 2022, 10:40

harden je napisao/la:
15 jun 2022, 10:28
ASD je napisao/la:
A niko da kaze da je atmosfera u ekipi ODLICNA i da zaista svi stoje jedni iza drugih i sto je jako vazno SVI ZAISTA POSTUJU SELEKTORA MAKSIMALNO...to fkt nije suplja prica nego se zaista vidi

Ja ne znam da smo ikad vidjeli ovakvo zajednistvo...uvijek je bilo trzavica izmedju igraca ili selektora niko nije zarezivao ni 1%

Kao rezultat svega toga je i ovaj preokret...gotovo u pravilu u ovim situacijama smo se raspadali prije...

Petev ima odlcinu atmosferu, igraci mu vjeruju i sad ce doc bosnjo da mu kaze koju da je on ustvari ubleha i da je to sve lazno
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 jun 2022, 10:41

Treba biti realan, stoperi djeca, i imaš jednog polubeka koji liči na nešto.
Zašto izgledamo bolje sa 3 5 2? Zato što nemamo bekove za drugo.
Bolje zatvarati na sredini, imamo igrače koji mogu koliko-toliko igrati wingbekove.
Menalo je strašan dobitak za reprezentaciju.
Koševo Zapad

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 15 jun 2022, 10:55

15 jun 2022, 10:38
Bi li ti radio ta mene. Jes da si neki levat vjerovatno ali nasli bi i za tebe nesto. Samo dostavi CV
Ne bavim se baustelom niti radim za drvosjece koje imaju vise zuba nego sive mase u glavi. Zelim ti puno srece u pronalasku takvih.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.