Mirvić i njegov poslovni partner

Mirvić i njegov poslovni partner
Šta je sa Slobodom ovo baš raspad sistema?Ovde 95% vidim mlade igrace na prozivci ,jesu to baš svi od prosle sezone otisli sem Bukvica i Maksimovica?. Bukvić, Mehić, Brkić, Hadžibeganović, Devedžić, Osmić, Kapetanović, Numanović, Alić, Maksimović, Kurtalić, Mehmedović, Buturović, Hasanović, Mahmud, Avdić, Redžić, Saletović, Pekarić, Vilakić, Beganović, Mešić, Šerbečić i Aličić.
Bukvic,Hadzibeganovic,Osmic,Husejinovic,Dzenis,Kapetanovicmiky_hz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:26Šta je sa Slobodom ovo baš raspad sistema?Ovde 95% vidim mlade igrace na prozivci ,jesu to baš svi od prosle sezone otisli sem Bukvica i Maksimovica?. Bukvić, Mehić, Brkić, Hadžibeganović, Devedžić, Osmić, Kapetanović, Numanović, Alić, Maksimović, Kurtalić, Mehmedović, Buturović, Hasanović, Mahmud, Avdić, Redžić, Saletović, Pekarić, Vilakić, Beganović, Mešić, Šerbečić i Aličić.
Neka hvala, radije Sloga Simin Han i druga kantonalna nego neka kombinacija sa njima.VictoriasFikret je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:31Možda dođe do fuzije dva kluba pa nastane FK Tuzla Sloboda City Simin Han.
Samo sto ovaj dolazi sa 19 godina a Fanimo imao 24 i igrao do tad za Boga pitaj kojeg engleskog nizeligasa i malo sutao po drugoj ligi Slovenije i dosao u Kakanj... i opet bio najbolji...
Kakav je status Predragovića?elvirbaljic je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:57Neka hvala, radije Sloga Simin Han i druga kantonalna nego neka kombinacija sa njima.VictoriasFikret je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:31Možda dođe do fuzije dva kluba pa nastane FK Tuzla Sloboda City Simin Han.
Ja sam zaAvanti1926 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:17Kakav je status Predragovića?elvirbaljic je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:57Neka hvala, radije Sloga Simin Han i druga kantonalna nego neka kombinacija sa njima.VictoriasFikret je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:31Možda dođe do fuzije dva kluba pa nastane FK Tuzla Sloboda City Simin Han.
Fanimo je bio najbrži igrač na svijetu jedne godine i čulo se za njega prije ali je imao više povreda i nije mogao napraviti karijeru kakvu je htio.sarajevskirodjeni je napisao/la: ↑15 jun 2022, 10:19cini mi se slican nacin na koji je Mušija iskopao Fanima![]()
![]()
![]()
Treba imat Uefa cat 3 licencuAvanti1926 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 15:37Zna li iko šta stadion treba ispunjavati da bi se na njemu igralo treće kolo lige konferencija?
Liči na Džeku, možda bude nešto od njegasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 15:10
Najbolji strijelac Prve lige Federacije i sada već bivši napadač GOŠK-a, Dženan Haračić, novi je igrač FK Željezničar.
.Izvršni odbor N/FS Bosne i Hercegovine usvojio je na jučerašnjoj sjednici liste sudija i službenih lica za narednu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Kako smo jučer i pisali petorica arbitara napuštaju elitni rang, Elvis Mujić, Haris Kaljanac, Danijel Bojo, Zoran Grbić i Velimir Drinić. Umjesto njih, tu su Darko Gedžić, Elvedin Topuzović i Dragan Kesić.
Ukupno, 20 sudija biće na A listi, što je tri manje u odnosu na prošlu sezonu. To su: Irfan Peljto, Miloš Gigović, Elvedin Topuzović, Darko Gedžić, Sabrija Topalović, Dragan Kesić, Luka Bilbija, Dražen Marić, Adis Mulahasanović, Antoni Bandić, Benjamin Deljković, Frano Jelić, Mirza Kazlagić, Josip Martinović, Mateo Musa, Admir Musić, Aleksandar Njegomirović, Dragan Petrović, Ermin Sivac i Admir Šehović.
Na B listi sudija su dva nova imena i to Bojan Makarić i Edin Redžović. Pored njih dvojice tu je još 27 imena i to: Davor Beljo, Moamer Čaušević, Nebojša Žugić, Marko Zelenika, Emir Zahiragić, Marko Perić, Božidar Rustić, Aleksandar Smiljanić, Mirza Čejvanović, Josip Čolić, Stefan Tešanović, Sreten Udovičić, Davor Vukašinović, Mirza Demir, Goran Dujak, Boris Dujmović, Enes Đozić, Senad Ibrišimbegović, Radislav Kačavenda, Arnel Novalić, Jure Musa, Tarik Mulasmajić, Dženan Milić, Davor Maksimović, Amer Macić, Damir Lazić i Amir Kadić.
*boldirani su oni koji imaju FIFA značku
Pa dobro al opet je to bila 2.liga Slovenije... u prvoj ne bi bio tako ucinkovit..MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:24Fanimo je bio najbrži igrač na svijetu jedne godine i čulo se za njega prije ali je imao više povreda i nije mogao napraviti karijeru kakvu je htio.
Igrao je ja mislim u petom engleskom rangu što je iznad ovoga a njega su prvobitno iskopali Slovenci. On je tamo imao fantastičnu godinu, 19 golova i 8 asistencije u 29 utakmica.
Brži od Amarovog ćukerishovski je napisao/la: ↑15 jun 2022, 17:38Pa dobro al opet je to bila 2.liga Slovenije... u prvoj ne bi bio tako ucinkovit..MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:24Fanimo je bio najbrži igrač na svijetu jedne godine i čulo se za njega prije ali je imao više povreda i nije mogao napraviti karijeru kakvu je htio.
Igrao je ja mislim u petom engleskom rangu što je iznad ovoga a njega su prvobitno iskopali Slovenci. On je tamo imao fantastičnu godinu, 19 golova i 8 asistencije u 29 utakmica.![]()
Lutvo dok je Amar bio u Želji trčao 28km/h... sad ce biti redovna plata kod Amara i dosta bolja hrana za Lutvu,ocekujem da Lutvo dostigne brzinu od 33 km/hEspiritosanto je napisao/la: ↑15 jun 2022, 17:42Brži od Amarovog ćukerishovski je napisao/la: ↑15 jun 2022, 17:38Pa dobro al opet je to bila 2.liga Slovenije... u prvoj ne bi bio tako ucinkovit..MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:24Fanimo je bio najbrži igrač na svijetu jedne godine i čulo se za njega prije ali je imao više povreda i nije mogao napraviti karijeru kakvu je htio.
Igrao je ja mislim u petom engleskom rangu što je iznad ovoga a njega su prvobitno iskopali Slovenci. On je tamo imao fantastičnu godinu, 19 golova i 8 asistencije u 29 utakmica.![]()
![]()
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:19Na dobrom si putu, samo je malo obrnuto.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:03Ma City se gasi ove godina a Azemir nakon izbora i uspjeha SDA preuzima Slobodu i pravi jos jednu tribinu i ulaze kapital u gradski klub.
City ce biti B momcad Slobode u 2.ligi.(mozda)
Upamtite sto sam vam rekao .
Sloboda će biti (iako već djelimično jeste) filijala TC, koja će deverati po federalnoj, a sam naziv Tuzla će biti bolji brend. Zvučnije je, modernije i sto je najvažnije bez repova i dugova.
Stadion će se aBd raditi jer umjesto milion ekipi koja neće više biti u PL može se ulagati u infrastrukturu.
Ali pred nama je ....
Mozak mi se oznoji dok sam skonto sta si napisao. Niti jedna rečenica nije ispravna.HcTz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:25Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:19Na dobrom si putu, samo je malo obrnuto.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:03Ma City se gasi ove godina a Azemir nakon izbora i uspjeha SDA preuzima Slobodu i pravi jos jednu tribinu i ulaze kapital u gradski klub.
City ce biti B momcad Slobode u 2.ligi.(mozda)
Upamtite sto sam vam rekao .
Sloboda će biti (iako već djelimično jeste) filijala TC, koja će deverati po federalnoj, a sam naziv Tuzla će biti bolji brend. Zvučnije je, modernije i sto je najvažnije bez repova i dugova.
Stadion će se aBd raditi jer umjesto milion ekipi koja neće više biti u PL može se ulagati u infrastrukturu.
Ali pred nama je ....
Pa ne bi ovo napisao da nisi podrinjac,kakav bolan bolji brend covjek organizuje buseve po Podrinju da dodjete na utakmicu ne budi smjesan. Cuj ima bolji brend.. Covjek gleda klub samo kao biznis a bit od mu je bas zanimljiv u TC gdje nema cc50 navijaca na tribini. Dok je bio u Slobodi tribine su bile pune a vidjet cemo taj brend kad budu igrali Europu pa kad dodju samo gostujući navijači hahahaha
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, ErosViverosViv, maraBL i 298 gostiju.