hadžija ima fetiš na njegaPapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
dobar igrac koji nece doci sigurno a i da dodje igro bi preko kPapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
25 utakmica, 2 gola i 2 asistencije u Osijeku ove sezone... Oba gola majstorije samo takve, a vidim i da su ga hvalili navijaci prvi dio sezone kad je bio i standardan, drugi dio vecinom ulazio sa klupe... Dobar igrač za našu ligu, ali ja mislim da bi on imao qhurcobolju tesku + na predstavljanju u Osijeku na pitanje Saraj'vo ili Željo odgovara "Samo Željo".PapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
Pa ako mi ima nešto gore od tog nekog moljakanja igrača da dođe..mnon46 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:44hadžija ima fetiš na njegaPapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
dokle se doslo sa raskidima?PapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Lik fanaticno navija za plavu pogan. Neka se napusi ku.rca.Ghost67 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 13:0825 utakmica, 2 gola i 2 asistencije u Osijeku ove sezone... Oba gola majstorije samo takve, a vidim i da su ga hvalili navijaci prvi dio sezone kad je bio i standardan, drugi dio vecinom ulazio sa klupe... Dobar igrač za našu ligu, ali ja mislim da bi on imao qhurcobolju tesku + na predstavljanju u Osijeku na pitanje Saraj'vo ili Željo odgovara "Samo Željo".PapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
Takvi nam ne trebaju

- FKS -
yebo te fudbal, što nas ova izvlačenja nikad ovako ne pomaze
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jesu prosle godine

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
ne spominji, odma mi onaj plavušan na golu naumpadne i kapitenski penal
Cudno mi ja da ga je Feđa predstavio kao zamjenika kapitena jucer ako namjeravaju da ga prodaju, ja mislim da ostaje jos jednu godinuPapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
i ja sam isto to pomislio. Mislim da ce napredovati kod Fedje i da iduce godine mozemo uzeti malo vise para.pitara je napisao/la: ↑15 jun 2022, 13:38Cudno mi ja da ga je Feđa predstavio kao zamjenika kapitena jucer ako namjeravaju da ga prodaju, ja mislim da ostaje jos jednu godinuPapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Drugi dan da nema novog igraca. Treba opet pocet tjerat Hadziju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Djokanovica prodat, jer to je pozicija koja nije toliko bitna i moze se nac zamjena u akademcima al ima i staraca koji ti tu mogu dat ruku na 6Mjeseci za male pare dok se uhoda koji junior na toj pozici.
Ja sam iznenadjen kad sam sazno da ce adilovic bit trener golmana, al treba posteno reci radi dobar posao sad zasad. On bandovic i alaima to su najgori golmani od 1996 koji su bili u kod nas.. alaim i bandaovic su propali al zenicka rupa dobro radi sad zasad. Il je kova i belmin toliki kvalitet da ih ubleha nije mogla pokvarit
Saban
Andre
Belmin
Ako se moze za njih uzet 2.5 m km prodat i nerazmisljat puno jer oni mogu samo po bundesligi bh igrat. I za godinu dana eto njih nazad ko free agent, uz pidra koji ce vec u july sledece godine vracen
Ja sam iznenadjen kad sam sazno da ce adilovic bit trener golmana, al treba posteno reci radi dobar posao sad zasad. On bandovic i alaima to su najgori golmani od 1996 koji su bili u kod nas.. alaim i bandaovic su propali al zenicka rupa dobro radi sad zasad. Il je kova i belmin toliki kvalitet da ih ubleha nije mogla pokvarit
Saban
Andre
Belmin
Ako se moze za njih uzet 2.5 m km prodat i nerazmisljat puno jer oni mogu samo po bundesligi bh igrat. I za godinu dana eto njih nazad ko free agent, uz pidra koji ce vec u july sledece godine vracen
- feniksptica
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja juče s rođakom otišao da uzme člansku i ne dadoše mu ni masku ni stiker

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Shategabri
- Kontakt:
Treba se prije svega fizički pripremiti.
Ako je suditi po tome kako je Feđa radio u Veležu, to ne bi trebao biti problem.
Odnosno, onaj ko je zadužen za kondicioni dio pripreme.
Što se tiče taktike, dovode se igrači koji bi trebali ispuniti zadatke ŠSŠ.
Dakle, japija se obezbjedi, onda samo rad, rad, rad.
Ako je suditi po tome kako je Feđa radio u Veležu, to ne bi trebao biti problem.
Odnosno, onaj ko je zadužen za kondicioni dio pripreme.
Što se tiče taktike, dovode se igrači koji bi trebali ispuniti zadatke ŠSŠ.
Dakle, japija se obezbjedi, onda samo rad, rad, rad.
Koševo Zapad
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Treniraju svi odvojeno od ekipe, nisu prihvatili prvobitnu ponudu kluba koja je bila smijesna fakat. Mislim da ce na kraju doci do toga da im se mora po 6 plata isplatiti da bi raskinuli ugovor. Hadzic trenutno nije u Sarajevu, u petak se vraća i tad bi vjerovatno trebale stvari biti jasnije ili eventualno završene.benko21 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 13:09dokle se doslo sa raskidima?PapirnaMarka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:42Đokanović već ima par ponuda za transfer, sve su prilike da će otići i fine pare su u igri preko 500.000 eura. Naši opet zaganjali Hiroša pokušavaju sad na posudbu da ga dovedu, al vjerovatno ništa od toga.
A za Đokanovića, rekla mu je Ajla još početkom ljeta da nađe neki angažman vani da zaradimo šta para na njemu, jedino ako Feđa nije šta drugo zamislio.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Google Adsense [Bot], Rule_hz, Sarajevskigigant1921 i 38 gostiju.