Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kako napraviti kviz samo za sebe? 

-
- Kontakt:
Luksuz ti je s autom na posao. Idi pješe.dscile je napisao/la: ↑14 jun 2022, 21:01Pa ako ti je potreban auto svaki dan, npr. za odlazak na posao, kako da te ne ubije.
Pa j*bote svaki dan cu zbog posla i obaveza napraviti makar 20 kilometara. 30 dana po 20km je 600 kilometara, a prosjecna potrosnja mi je 6l, znaci 36l. I to je minimum minimuma, posto predjem sigurno i daleko vise od ovih 20 kilometara dnevno. I malo je reci da se osjeti razlika kad je gorivo bilo 1.8 i sada kada je 3.3.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nakon sto me poslodavac odjavi, u kojem vemenskom intervalu se trebam javiti na biro, tj. koliko imam dana fore ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Što se prije javiš , bolje ti je

Zbog zdravstvenog osiguranja .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Bundesliga je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:10Luksuz ti je s autom na posao. Idi pješe.dscile je napisao/la: ↑14 jun 2022, 21:01Pa ako ti je potreban auto svaki dan, npr. za odlazak na posao, kako da te ne ubije.
Pa j*bote svaki dan cu zbog posla i obaveza napraviti makar 20 kilometara. 30 dana po 20km je 600 kilometara, a prosjecna potrosnja mi je 6l, znaci 36l. I to je minimum minimuma, posto predjem sigurno i daleko vise od ovih 20 kilometara dnevno. I malo je reci da se osjeti razlika kad je gorivo bilo 1.8 i sada kada je 3.3.

Ili sto je trenutno u modi

Svakako previse ljudi vozi automobile. Treba smanjiti broj.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
yebo ga ja bar dok je ljeto ko živi u gradu može se odreći auta i pješaka ili gradskim prevozom ići na posao. Te pare tada odvajaj pa na zimu kada bude kiša, snijeg bljuzga onda sipaj i idi s autom

btw da se pohvalim pare za drva već odvojene, što se tiče zime ja sam miran biće mi toplo

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem su upravo poskupljenja osnovnih zivotnih namirnica.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
E sad me ne bi cudilo da se proizvodjaci peleta zainate pa ostave iste cijene peleta kao odgovor na zabranu izvoza..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dilfaš

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nece cure da se voze takoJustin je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:50Bundesliga je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:10Luksuz ti je s autom na posao. Idi pješe.dscile je napisao/la: ↑14 jun 2022, 21:01Pa ako ti je potreban auto svaki dan, npr. za odlazak na posao, kako da te ne ubije.
Ili sto je trenutno u modi
Svakako previse ljudi vozi automobile. Treba smanjiti broj.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma javit cu se svakako, cekam samo da mi u sad vec bivsoj firmi pripreme dokumentaciju.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:44Što se prije javiš , bolje ti je![]()
Rekoh da nema neki limit vremenski, moram li zuriti.
Call the coroner!
imas sigurno vremenski limit, mozda je 15 il 30 dana .. kad dobijes papir o prestanku radnog odnosa realno zavrsi sto prije da te ne peglaju ... ako se dobro sjecam javljanje ti je ovisno sto trazisPuma je napisao/la: ↑15 jun 2022, 16:35Ma javit cu se svakako, cekam samo da mi u sad vec bivsoj firmi pripreme dokumentaciju.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:44Što se prije javiš , bolje ti je![]()
Rekoh da nema neki limit vremenski, moram li zuriti.

Biro je za ****, kao i zdravstveno. Ili narodna medicina ili smrt. 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Marsal
- Kontakt:
Na posao pješke ili bajkom, također gdje god mogu idem biciklom, auto palim samo po prijekoj potrebi.
Nasuo za 50 prošlog mjeseca i još nisam potrošio.
Nasuo za 50 prošlog mjeseca i još nisam potrošio.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koliko si udaljen od posla?
15.10.2013.
- Marsal
- Kontakt:
2 kilometra
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zato i ides biciklom, pitao bi te ja da ides 10+ ili kao ja 60.

15.10.2013.
i ko ce im ga uzeti po toj cijeni onda samo ce im propasti u skladistima a poznavajuci merhametli pakashe iz tesnja prije bi i tako uradili nego snizili cijenu za sav ovaj ocaj oko peleta je hifa kriva kad je namjerno otkupila prije dvije tri godine sav pelet u državi i digla mu cijenu do bogafeniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2022, 14:04E sad me ne bi cudilo da se proizvodjaci peleta zainate pa ostave iste cijene peleta kao odgovor na zabranu izvoza..

bosnjoooooo u svojoj najjadnijoj formi
Ako turci pristanu da sa Vučićem i Milanovićem kao nepto pregovaraju o Bosni sve što ima veze sa Turskom nabit nogom odavde i zastavu im zapaliti da se jasno da do znanja Sultanu da odyebe od nas
Trenutno korisnika/ca: JackW, realniTakticar, sirBobbyMoore i 6 gostiju.