Moze biti, ali kontam da je i on cim ga je oznacila. Mada, ko ce im ga znati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zna li neko koliko ćemo otprilike dobiti para od Tuzle i Veleža za korištenje stadiona Grbavica u europskim utakmicama 

Pa, pretpostavljam da se navijači koji su počeli pratiti Želju od 2015. ne sjeća...
Inače, Memić razvalio tu polusezonu, odmah smo ga prodali.
Obećavao je i vani na početku, ali, povrede su učinile svoje. Mislim da je ostao vani, nigdje nisam našao podatak da se vratio.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Haračić je promašaj jer je došao iz Prve Lige Federacije, a Vučenovič koji je došao iz Finske je pun pogodak?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
2017. *mavi je napisao/la: ↑15 jun 2022, 15:27Pa, pretpostavljam da se navijači koji su počeli pratiti Želju od 2015. ne sjeća...
Obećavao je i vani na početku, ali, povrede su učinile svoje. Mislim da je ostao vani, nigdje nisam našao podatak da se vratio.
-
- Kontakt:
Nisam nigdje procitao da je neko napisao promasaj vec da ne treba previse ocekivati od momka. Dolazi iz lige gdje se igra amaterski fudbal, nije njemu 17 18 godina pa da je neki talenat veliki i da moze drasticno napredovati. On je na svom vrhuncu i to je to kolko moze , sreca nije ni ova liga puno jaca pa ce dati Bog da da koji go pogotovo na pocetku jer bi mu znacilo, al ljudi ovdje spominju neke igrace koji se dese jednom u 20 30 godina a niko promasaje ne broji.
-
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
Ma ovo ovdje je srednja škola drugi dva...mavi je napisao/la: ↑15 jun 2022, 15:27Pa, pretpostavljam da se navijači koji su počeli pratiti Želju od 2015. ne sjeća...
Ma treba mi nešto privatno pa zato pitam. Čekam da se javi

mosa lošmi stićko tit-ula!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
EkonomskaHulahopka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 16:34Ma ovo ovdje je srednja škola drugi dva...mavi je napisao/la: ↑15 jun 2022, 15:27Pa, pretpostavljam da se navijači koji su počeli pratiti Želju od 2015. ne sjeća...
Ovdje ne pisu mangupi iz masinske, saobracajne i elektroenergetske vec streberi iz gimnazije i ekonomske koji juga nikad ocima nisu vidjeli.
-
- Kontakt:
Ima i mašinske, ne sikiraj se 
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Kane kad nema pošaljite mu mail,tu je 24h.
Trole ako nema pišite na forumu, dolazi na stanicu momentalno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Mislis

“Haračić je na 28 utakmica postigao 21 pogodak”.
Vucko od malena nije postigao toliko zgoditaka.
Kod nas samo neke prevare dolaze ali mislim da ce ovaj biti dobar jer niT gOnjamo eVropu, niT titulu.
Sablja “dodajjjjj, sto si skrt pa i on bi lopte”
@sempa tarpi ima forumasa s 4 razreda i pola petog pa pisu jbga

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da li je neko bio na treningu? Na slikama nisam vidio Hodžića.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Pa evo bio je ovdje story s beogradskog aerodroma od danas, ako on i nije otišao za Madrid sigurno se nije stigao vratiti u Sarajevo do treninga 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, bvsic, Hrasno15, knoa i 44 gosta.