Sto se ovaj Ensar Mesic vratio u Slobodu iz Sarajeva? Zar nije on potencijal?admirrx je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:29Bukvic,Hadzibeganovic,Osmic,Husejinovic,Dzenis,Kapetanovicmiky_hz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:26Šta je sa Slobodom ovo baš raspad sistema?Ovde 95% vidim mlade igrace na prozivci ,jesu to baš svi od prosle sezone otisli sem Bukvica i Maksimovica?. Bukvić, Mehić, Brkić, Hadžibeganović, Devedžić, Osmić, Kapetanović, Numanović, Alić, Maksimović, Kurtalić, Mehmedović, Buturović, Hasanović, Mahmud, Avdić, Redžić, Saletović, Pekarić, Vilakić, Beganović, Mešić, Šerbečić i Aličić.
Devedzic i Mehmedovic ostaju,a vala kako su igrali nije neka steta ni za jednog od ovih sto nece ostat
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Slobodu ako Azmir ponovo ne uzme ceka je gasenje i to svako zna... To sto neki kao navijaci Slobode nesto prkose i glume,od te ljubavi nema nista...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra izvlacenje parova pl za narednu sezonu!?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Žrijeb takmičarskih brojeva m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2022/23. biće održan 17. juna 2022. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gdje si prijatelju kako si mi imam novosti za tebe, slika dana na najjacoj novinarskoj agenciji svijeta Rojtersu je iz Bosne i Hercegovine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne vrijedi se raspravljat s ovim podrinjcem.Lik ne konta da ce se za 10 godina zaboravit i da su igrali PL ikako..HcTz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:25Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:19Na dobrom si putu, samo je malo obrnuto.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:03Ma City se gasi ove godina a Azemir nakon izbora i uspjeha SDA preuzima Slobodu i pravi jos jednu tribinu i ulaze kapital u gradski klub.
City ce biti B momcad Slobode u 2.ligi.(mozda)
Upamtite sto sam vam rekao .
Sloboda će biti (iako već djelimično jeste) filijala TC, koja će deverati po federalnoj, a sam naziv Tuzla će biti bolji brend. Zvučnije je, modernije i sto je najvažnije bez repova i dugova.
Stadion će se aBd raditi jer umjesto milion ekipi koja neće više biti u PL može se ulagati u infrastrukturu.
Ali pred nama je ....
Pa ne bi ovo napisao da nisi podrinjac,kakav bolan bolji brend covjek organizuje buseve po Podrinju da dodjete na utakmicu ne budi smjesan. Cuj ima bolji brend.. Covjek gleda klub samo kao biznis a bit od mu je bas zanimljiv u TC gdje nema cc50 navijaca na tribini. Dok je bio u Slobodi tribine su bile pune a vidjet cemo taj brend kad budu igrali Europu pa kad dodju samo gostujući navijači hahahaha
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjerujes li da sam se samo zbog tvog komentara i registrovao. Zasto ti se mozak oznojio bgt,jel tesko ovo skontat u cemu je poenta,pricas neke stvari o nekom brendu a nemas pojma. Bas me zanima za koga si prije navijao dok nije "babo" preuzeo drugi klub.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:34Mozak mi se oznoji dok sam skonto sta si napisao. Niti jedna rečenica nije ispravna.HcTz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:25Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:19
Na dobrom si putu, samo je malo obrnuto.
Sloboda će biti (iako već djelimično jeste) filijala TC, koja će deverati po federalnoj, a sam naziv Tuzla će biti bolji brend. Zvučnije je, modernije i sto je najvažnije bez repova i dugova.
Stadion će se aBd raditi jer umjesto milion ekipi koja neće više biti u PL može se ulagati u infrastrukturu.
Ali pred nama je ....
Pa ne bi ovo napisao da nisi podrinjac,kakav bolan bolji brend covjek organizuje buseve po Podrinju da dodjete na utakmicu ne budi smjesan. Cuj ima bolji brend.. Covjek gleda klub samo kao biznis a bit od mu je bas zanimljiv u TC gdje nema cc50 navijaca na tribini. Dok je bio u Slobodi tribine su bile pune a vidjet cemo taj brend kad budu igrali Europu pa kad dodju samo gostujući navijači hahahaha
Liku prvi komentar na forumu i mene citira, jesi li se zbog toga samo prijavio?
Puno je 10, max. 3DamirT je napisao/la: ↑15 jun 2022, 20:45Ne vrijedi se raspravljat s ovim podrinjcem.Lik ne konta da ce se za 10 godina zaboravit i da su igrali PL ikako..HcTz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:25Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:19
Ali pred nama je ....
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da su se takvi kao ti pitali ovaj klub u ovom formatu ne bi ni postojao. Niste nam davali prije ni da ćemo igrati PL, pa nas u prvoj godini pokušali izbaciti pa onda počeli zavisiti od nas i igraca koje vam dajemo ja pozajmicu i sto Azmir daje u kešu da prezivite.DamirT je napisao/la: ↑15 jun 2022, 20:45Ne vrijedi se raspravljat s ovim podrinjcem.Lik ne konta da ce se za 10 godina zaboravit i da su igrali PL ikako..HcTz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:25Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:19
Ali pred nama je ....
A hvala Bogu evo nakon 4 godine igra se Evropa, dok npr vi ne mozete ni prozivku da obavite. Lik samovoljno pozvao sve juniore, da nije ne bi danas na prvom treningu mogli odigrati 3na3.
Pa sad gledaj ko će prije u tu federalnu ili ugasiti se.
Svakako ne želim dodavati vam so na ranu, imate vi puno sad većih problema u svojoj avliji, daj Bože i da počnete sezonu. Mi ćemo se zabaviti evropskim utakmicama.
Nek svako svoju brigu vodi
Ugodno večer želim.
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:00Da su se takvi kao ti pitali ovaj klub u ovom formatu ne bi ni postojao. Niste nam davali prije ni da ćemo igrati PL, pa nas u prvoj godini pokušali izbaciti pa onda počeli zavisiti od nas i igraca koje vam dajemo ja pozajmicu i sto Azmir daje u kešu da prezivite.DamirT je napisao/la: ↑15 jun 2022, 20:45Ne vrijedi se raspravljat s ovim podrinjcem.Lik ne konta da ce se za 10 godina zaboravit i da su igrali PL ikako..HcTz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:25
A hvala Bogu evo nakon 4 godine igra se Evropa, dok npr vi ne mozete ni prozivku da obavite. Lik samovoljno pozvao sve juniore, da nije ne bi danas na prvom treningu mogli odigrati 3na3.
Svakako ne želim dodavati vam so na ranu, imate vi puno sad većih problema u svojoj avliji, daj Bože i da počnete sezonu. Mi ćemo se zabaviti evropskim utakmicama.
Ugodno večer želim.
Nemas pojma o nogometu,otislo vam pola ekipe i mislite da se uigrati za tako mali period,izlazak u Europu nije samo da se proseta malo i da se cuje za vas vec borba sto je pružio velez prosle godine.
Cuj ovog niste nam dali.Pa niste ni bili blizu PL do prije 4 godine...Nego mi reci plasticaru za koga si navijao prije nego je SSH usla u PL?Nisi za njih sigurno,nemoj lagat 
I to sto pojedini "navijaci" TC misle da ce svi prec navijat za nju kad Sloboda ispadne u Federalnu ligu,varaju se.Nismo mi plasticari ko vi,koji mijenjaju klubove ko carape.Vi mozete postat brend samo u svom naselju,pa bolan Azmir salje autobuse u Podrinje da ne bude stadion ogranicen na 50 navijaca.

I to sto pojedini "navijaci" TC misle da ce svi prec navijat za nju kad Sloboda ispadne u Federalnu ligu,varaju se.Nismo mi plasticari ko vi,koji mijenjaju klubove ko carape.Vi mozete postat brend samo u svom naselju,pa bolan Azmir salje autobuse u Podrinje da ne bude stadion ogranicen na 50 navijaca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Čekaj, jesam li ja to pričitao od navijača Gorkog kako nama prigovara da nam je otišlo pola ekipe???HcTz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:38Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:00Da su se takvi kao ti pitali ovaj klub u ovom formatu ne bi ni postojao. Niste nam davali prije ni da ćemo igrati PL, pa nas u prvoj godini pokušali izbaciti pa onda počeli zavisiti od nas i igraca koje vam dajemo ja pozajmicu i sto Azmir daje u kešu da prezivite.
Ugodno večer želim.
Nemas pojma o nogometu,otislo vam pola ekipe i mislite da se uigrati za tako mali period,izlazak u Europu nije samo da se proseta malo i da se cuje za vas vec borba sto je pružio velez prosle godine.
Ono, čiji klub ne može prozivku da sastavi, govori o odlascima

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Za postizanje neke veličine, velike navijačke baze i tradicije potrebno je minimalno 40 godina, da se klub etablira i postane ime. Mnogi su počinjali pompezno ispočetka, obećavali sve i svašta i na kraju odustali. Tako će i ssh otići u septičku jamu kao mnogi drugi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ne znam da li misliš da nam je ovo uvreda ili sta već?
Mi se svog bivšeg imena ne stidimo,naprotiv.
Pa zato vi i jeste tu gdje jeste. Zaostali u prošlosti i komunizmu.
Ljudi se mjenjaju, rebrendiraju, prilagođavaju novim vremenima i izazovima.
Pa jedna Turska nedavno promjenila ime države, a da neće jedan klub.
I na kraju, niko se i ne trudi privući vas 300 do 400 sto kao volite tu svetinju. Grad i kanton su dovoljna baza da klub ima sasvim dobar broj navijača. To su mlađi naraštaji ili oni koji jednostavno vole fudbal. Ali fudbal i klub sa vizijom, idejama i naravno rezultatima.
Veliki udarac za svrakino
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kinezi su početkom ovog vijeka pokušali postati bitni u autoindustriji i tehnologiji općenito. Pojavili se sa svojim novim, nazovi brendovima. Rezultat, ti novi su pogašeni, a oni kupuju već etablirane brendove. Volvo, britanski MG, i još mnogo drugih brendova sad su u vlasništvu Kineza.
Tako i biznismeni koji ulažu u fudbal, isplativije im je puno kupiti klub koji je brend a ne počinjati sve ispočetka... Što će reći, pitanje je vremena kad će ssh se pustiti niz vodu, a njen vlasnik postati vlasnikom kluba koji je brend u regionu (kod nas je 5-6 takvih).
Tako i biznismeni koji ulažu u fudbal, isplativije im je puno kupiti klub koji je brend a ne počinjati sve ispočetka... Što će reći, pitanje je vremena kad će ssh se pustiti niz vodu, a njen vlasnik postati vlasnikom kluba koji je brend u regionu (kod nas je 5-6 takvih).
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nekad je i Nokia bila brend na tržistu telefona, Sony Ericsson i sl q danas gdje su?Sky9 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 23:00Kinezi su početkom ovog vijeka pokušali postati bitni u autoindustriji i tehnologiji općenito. Pojavili se sa svojim novim, nazovi brendovima. Rezultat, ti novi su pogašeni, a oni kupuju već etablirane brendove. Volvo, britanski MG, i još mnogo drugih brendova sad su u vlasništvu Kineza.
Koliko novih brenova ih je pregazilo, prestiglo i poslalo u zaborav.