Živimo u državi u kojoj ljudi pale auto 100 metara do prodavnice da odu po hljeb i mlijeko.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sve na jednu stranu Coca Cola na drugu. Za klasu je bolja od konkurencije.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
- Marsal
- Kontakt:
Ova sad nova Zero sa limunom je nešto najbliže savršenstvu.
Pepsi ne kupujem otkad su mi zeta mobingovali dok nije otkaz dao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Samo Cockta, još samo da brzo ne izlapi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Bazinga12345
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je Brena rodjena u Americi, Madonna bi radila u McDonaldsu.
Da je Cockta stvorena u Americi, Coca Cola se ne bi služila u McDonakdsu

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 15 jun 2022, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sok od zove ili ruže

Sto se domacih tice zova i cvekla su neprevazidjene.
Jel samo meni kola bolja kad prenoci otvorena?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Meni nikako nije sjeo bolji mi je obični.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Nikako kola 

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Cvekla

A za ovo drugo samo ću reći tbjrb

Poenta i jeste u tome da nije bilo turaka imali bi mi svoj identitet odavno već formiran i ne bi danas imao ova plemenska vijeća kao u SurvivoruFinn je napisao/la: ↑15 jun 2022, 23:19Haj sto odmah u startu krizas Hrvate i Srbe iz te srednjovjekovna Bosna price, vec i Bosnjake boli qrac za tim. Kakav crni identitet, imamo tri plemena sa tri razlicite ideje i verzijama historije. Mogu se samo oko para usaglasiti. Ako ces identitet, svi moraju prihvatati jedan te isti, a to se nikad nece desiti.FoSte95 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:32Zašto naprimjer 29.08 ne bi bio državni praznik, moj jedan skroman prijedlog. Zašto se obilježiti malo detaljnije dan ustanka koji je pokrenuo Zmaj od Bosne, da se manifestacija napravi u Gradačcu. Te neke teme na kojima se može učvrstiti nacionalni identitet, pogotovo na kojima možemo govoriti o istorijskom kontinuitetu državeRacioEmocionalan je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:26Kompleksna tema o kojoj se mogu izvlačiti neki zaključci, ali je teško iznijeti mnogo činjenica. Mislim da smo mix zaostavštine Osmanskog carstva i bivše Jugoslavije.
Nažalost, ne poštujemo dovoljno svoje heroje ni mrtve, niti žive. Time se poruka daje da ne cijenimo i ne prepoznajemo prave priče koje udaraju temelje nacije. Takve sredine ubijaju revolucionarni impuls.
U velikom smo problemu u svim sferama koje kreiraju identitet a mnogo veći problem je u tome da mnogi toga nisu svjesni.
Meni je ruža vala bezveze, baš ružaN ukus ima.

15.10.2013.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AshburtonG
- Kontakt:
Pepsi iz limenke mi je mnogo bolji od obicne Coca Cola-e, ali mi je zato svaka ona alternativna verzija Pepsija tesko smece, dok je kod Cola-e obrnuto. Zero s limunom i visnjom su mi top. Jedino je promasaj ona vanilija bez secera, ali je i ona bolja od svakog Pepsija s okusom.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 15 jun 2022, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zbog slabog stomaka i probave sam postao ovisnik o gaziranom, jednostavno moram svaki drugi/treći dan popiti nešto.
Jedno vrijeme nisam nikako sokove pio, i u to vrijeme sam imao najveće bolove, nisam mogao nikakvo tijesto jesti.
Kažu imam neku strunu i da neki ljudi to znaju izvući ali nikako da se nakanim.
@ash i ja najviše volim Kola limun, godi mi malo blaži ukus.
Jedno vrijeme nisam nikako sokove pio, i u to vrijeme sam imao najveće bolove, nisam mogao nikakvo tijesto jesti.
Kažu imam neku strunu i da neki ljudi to znaju izvući ali nikako da se nakanim.
@ash i ja najviše volim Kola limun, godi mi malo blaži ukus.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Haj dobroKaunas je napisao/la: ↑15 jun 2022, 23:42Meni je ruža vala bezveze, baš ružaN ukus ima.![]()

Ali piva majka svakog osvježenja

Jeste ovo Laško Malt od Ananasa 

Probao sam sve ukuse valjda i na kraju dosao do zakljucka da je clasic daleko najbolji,sad jedino od razlicith proizvodjaca uzimam clasice,a ukuse nikako

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 5 gostiju.