Suludo je poredit Španiju,Francusku,Italiju sa nasom reprezentacijom..pogotovo u utakmicama kuci gdje moramo pobijediti... Kod nas rasulo živo..koprcamo se i sad treba stavit dijete i da mu seljadija psuje majku...
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kapiten sinoc nakon utakmice izjavi sljedece:
Nas najmladji igrac sinoc bio Ahmedhodzic (23), potom Hadzikadunic (24), Menalo (26), a onda 4 igraca rodjena '93. i 4 igraca koji su 32+. Ako je ovo 'mnogo mladih igraca', onda...Pokazali smo karakter s obzirom da tu ima mnogo mladih igrača. Nije bilo nimalo lako se vratiti nakon 1:2. Ovo što smo napravili vrijedi duplo!

Pa to i kazem kod nas se mlad igrac smatra sa 24 godine.To je vec gotov izgradjen igrac.Ghuraba je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:30Kapiten sinoc nakon utakmice izjavi sljedece:Nas najmladji igrac sinoc bio Ahmedhodzic (23), potom Hadzikadunic (24), Menalo (26), a onda 4 igraca rodjena '93. i 4 igraca koji su 32+. Ako je ovo 'mnogo mladih igraca', onda...Pokazali smo karakter s obzirom da tu ima mnogo mladih igrača. Nije bilo nimalo lako se vratiti nakon 1:2. Ovo što smo napravili vrijedi duplo!![]()
- Beduin
- Kontakt:
Suludo je porediti samo iz razloga sto mi nemamo luksuz da gubimo talentovane igrace, nego svakog iole solidnog MORAS kaparisati minutazom pa mu pratiti razvoj karijere.
Ionako nas odbijaju ko na traci, a jos se dovodimo u situaciju da i ono malo sto bi igralo ili jos uvijek vaga tjeras nedavanjem makar mizernih minuta koje mozda znace tom mladicu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Je li kod nas ikad neko od 19 godina ili mlađi zaigrao za reprezentaciju?
Ja koliko znam samo Pjanić, a i njega su vukli po okupljanima mjesecima dok nije zaigrao...
Ja koliko znam samo Pjanić, a i njega su vukli po okupljanima mjesecima dok nije zaigrao...
Muhamed Besic je debitovao 2010... 18 godina..
ovo je zalosno realno
Baseball je sport za bosnje tu si talenat do 25
Uvijek plakanje za onim sto ne igraju dok ne zaigraju..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kovacevic
Gazibegovic Ahmedhodzic Hadzikadunic Babic Kolasinac
Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Dzeko Menalo
Na klupi: Vasilj, Dizdarevic, Jasic, Dedic, Medic, Muharemovic Burnic, Gigovic, Prcic, D.Saric, Gojak, Hotic, Demirovic, Prevljak
Prosjek godina 24,5
Gazibegovic Ahmedhodzic Hadzikadunic Babic Kolasinac
Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Dzeko Menalo
Na klupi: Vasilj, Dizdarevic, Jasic, Dedic, Medic, Muharemovic Burnic, Gigovic, Prcic, D.Saric, Gojak, Hotic, Demirovic, Prevljak
Prosjek godina 24,5
Zadnja izmjena: CYN3, dana/u 15 jun 2022, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Gdje je i sta radi ovaj sto je debitovao sa 16?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- bavariapivo
- Kontakt:
Rano debitovao, a isto tako rano i završio karijeru...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Elvir Ibisevic,

Kakvih je ubleha na ovom spisku.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Baš raznih, ali taj lik je gotovo sigurno najvećaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:59Elvir Ibisevic,![]()
![]()

Hotića prizivali ko da je Kaka..na kraju lik okretan ko Misimovic kad se ono zapustio pa mu Pape rekao da ne liči na fudbalera..
Ne izgleda loše mada da nije loše Zolotica pozvati u reprezentaciju ipak je sve kategorije u omladinsku selekciju prošo i bio je cak jedno vrijeme kapiten mlade selekcije. Ocekivao sam da ce od njega biti velko medjutim kako god je prošla kariera nije jednostavno igrati u Primera Liga protiv Porto, Benfica, Sporting, Braga i Rio Ave. Svakako je bolje rješenje od Milicevic koji se skros izgubio jucer na terenu. Medic i Babic cekaju pozive od Hrvatske i Srbije tako da ne treba njih cekati. Ja neznam kako je situacija sa Jašica i Gigovica, po svemu bi bilo lijepo imati razgovor snjima.
Gledam ove slike Ahmedhodzica kao djeteta u Dzekinom dresu ne mogu da vjerujem da je tako brzo proslo
Ja se sjecam onog gola protiv Turske na Koševu.. selektor Turske okrenut leđima a u pozadini Džeko zabija prvu golčinu ikada za reprezentaciju...ko dlan o dlan je prošlo...
Crnogorcima treba uzvratiti gostoprimstvo na najbolji mogući način i nadam se da Zenica tu neće zakazati. Mnogo će ih doći, vjerovatno će im to biti najjače gostovanje ikada, već me pitaju šta i kako za ulaznice. Sa mnom dolaze trojica i pitaju smiju li sa CG zastavom na zapad/istok. Naravno da smiju, ako ima neki stadion gdje možeš doći sa drugom zastavom onda je to Bilino Polje.
Glat će popuniti svoj sektor i tražiće maksimalan broj ulaznice, to je 600, 700?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Strasno kako prodje 15-20 godina. Hajde barem smo svjedocili prvom odlasku na svjetsko, imamo o cemu pricati unucima.
Kvalifikovat cemo se mi jos naravno, ali period uzbudjenja od litvanije do brazila se desava jednom u 100 zivota. Zivjelo se 8 mjeseci za tu himnu na marakani.
NEMA NAZAD