Pikiran ko i Omeragic u Svicarskoj
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Manite se offtopica i raspravljanja o vjerama, nacijama, sto neko nije pjevao himnu itd. Ima PP ako to zelite.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije vec Masovic nije imao pravo igrati za Bosnu i Hercegovinu jer nema Bosno-Hercegovacki papire, a Omeragic nije imao zelju. Becir je isto Alen Halilovic pola Bošnjak pola Hrvat. Koristio Bosnu i Hercegovinu za javnosti da bi privuko Svicarsku reprezentaciju za sebe. Haris Seferovic je Bošnjak ali nije tada Safet Susic ispunio svoje obecanje prema njemu iako je Seferovic njegovo obecanje ispunio prema njemu. A to je da ce poziv dobiti ako debituje za prvu ekipu AC Fiorentine njega smo zahvaljuce nesposobnost Saveza izgubili iako smo ga imali jednu ruku za sebe.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Suština je u tome da svi Bošnjaci koji "znaju lopte" i imaju izbora, trebaju igrati za Bosnu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
I tu se sva prica završava. Sve drugo su izgovori.ArtVandelay je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:54Suština je u tome da svi Bošnjaci koji "znaju lopte" i imaju izbora, trebaju igrati za Bosnu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ASD
- Kontakt:
Suština je da svi igrači koji imaju izbor igraju za onu reprezentaciju koju žele. To je njihov izbor, a ne nekog krezubog virgina iz Helsingborga koji za svojih 30 godina života vjerovatno nije vidio centar grada u kojem živi.ArtVandelay je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:54Suština je u tome da svi Bošnjaci koji "znaju lopte" i imaju izbora, trebaju igrati za Bosnu.
Ne moze se zvati RENATE da ga yebes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zenska imena u BiH se obicno zavrsavaju sa "A", osim ako si mutant pa se zoves harisE
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Je li igrao ikad Baggio Hušidić za repku? Na fm-u uvijek korektan 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Branimir Cipetic vjerovatno prelazi u Rapid iz Beca
Nek si nas podsjetio na njega...
Cipetic, Todorović, Susic, Gazibegovic...sve je to, ne u 5 deka, nego u pola deke...Bilo i jeste...iako Cipetic najmanje izgleda kao bek zbog svoje konstitucije.
Sta ce biti za godinu, dvije, ne znam.
- ASD
- Kontakt:
Kikanovića ove sezone niko ne spominje.
11 utakmica, 286 minuta.
0 golova i 0 asistencija.
11 utakmica, 286 minuta.
0 golova i 0 asistencija.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, razocaravajuce. Imao je neku povredu ali je relegiran kao opcija s klupe. Onaj tamnoputi Ebobisse je u golgeterskoj formi.
Ne moze igrati prvu postavu jedne od najgorih ekipa u MLS-u..
Rondic takodjer, iako je standardan nije imao neki golgeterski ucinak, samo 4 gola, ali njemu ce uskoro 24 tako da..
Znamo vec pricu o napadacima, kaskamo godinama. Onaj Koljic je negdje naograjso, ali zavrsio je sezonu pogotkom.
Turkes gotovo 2 godine se oporavlja od povrede, mislim hoce li se oprostiti od fudbala? I ako bude igrao, igrat ce u Svicarskoj cvajti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kao da smo prokleti s napadacima, otkako se nadamo nekom novom napadacu, Bajic, Kodro, Koljic, Prevljak, Turkes, Demirovic, nijedan nije ispunio nasa ocekivanja.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2022, 11:17Da, razocaravajuce. Imao je neku povredu ali je relegiran kao opcija s klupe. Onaj tamnoputi Ebobisse je u golgeterskoj formi.
Ne moze igrati prvu postavu jedne od najgorih ekipa u MLS-u..
Rondic takodjer, iako je standardan nije imao neki golgeterski ucinak, samo 4 gola, ali njemu ce uskoro 24 tako da..
Znamo vec pricu o napadacima, kaskamo godinama. Onaj Koljic je negdje naograjso, ali zavrsio je sezonu pogotkom.
Turkes gotovo 2 godine se oporavlja od povrede, mislim hoce li se oprostiti od fudbala? I ako bude igrao, igrat ce u Svicarskoj cvajti.
A Said Hamulic?
- ASD
- Kontakt:
Kaže onaj Andrić iz Dinama, kad je pričao o vremenu kad je igrao tu. Da je to najnekvalitetnija liga, protivnici uopšte nisu fudbaleri, ne znaju se postavljati. Jedino eto ta Suduva i Zalgiris malo odskaču.
Još frajer doda, da nisam bio povrijeđen, hladno bih dao 20 golova.
Što se tiče MLS-a, liga se popravlja. Dosta stranaca sad ima tamo i to je popravilo prosjek lige. Žao mi je smo se otarasili Medunjanina kad je igrao za Philadelphiu. Mogao je ulaziti s klupe.
Iako lično nisam fan Medunjanina zbog slabe igre u odbrani i slabog kretanja, ali ako je bio jedini razlog da ga se ne zove to što je u MLS-u, po meni argument ne stoji.
Inače, najnekvalitetniji fudbaleri iz dijaspore nam dolaze odozda, svi se vade na ime Ibiševića. Čak smo onog napadača zvali jer mu je rođak, a lik tada nije bio ni za druge federalne, četvrtu ligu tamo igrao.
Još frajer doda, da nisam bio povrijeđen, hladno bih dao 20 golova.
Što se tiče MLS-a, liga se popravlja. Dosta stranaca sad ima tamo i to je popravilo prosjek lige. Žao mi je smo se otarasili Medunjanina kad je igrao za Philadelphiu. Mogao je ulaziti s klupe.
Iako lično nisam fan Medunjanina zbog slabe igre u odbrani i slabog kretanja, ali ako je bio jedini razlog da ga se ne zove to što je u MLS-u, po meni argument ne stoji.
Inače, najnekvalitetniji fudbaleri iz dijaspore nam dolaze odozda, svi se vade na ime Ibiševića. Čak smo onog napadača zvali jer mu je rođak, a lik tada nije bio ni za druge federalne, četvrtu ligu tamo igrao.
Sta me jos zanima, razvoj Huseinbasica u Kölnu, koliko ce sanse dobiti da zaigra ove sezone, a citam jos i Rijad Smajic ce krenuti 27. juna u pripreme s prvim timom Kölna. Od ovoliko talenata sirom Evrope treba ovaj Huseinbasic da se probije, a do jucer niko od nas nije znao da lik postoji. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.