Edin Zrnic moze igrati gdje hoce ali voli Gradacac. A Amar Korkaric sigurno nece igrati PL naredne godine, sprema se veliki transfer. I jos nesto Amar ima ugovor sa ORK Bosnom i s obzirom na to odsteta ce biti masna, oko 150 hiljada eura za najboljeg mladog igraca Evrope.Manolo22 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:54Ono o cemu sam pricao mjesecima napokon je dobilo potvrdu. Mnogi su ismijavali moje komentare, sada ce se svi ti poklopiti po usima i sakriti u misje rupe. Znate li da je sportista godine u Gradaccu Zrnic Edin, najvise potcijenjeno krilo u drzavi!? Momak koji je lagano mogao voditi nasu repku na Euru da je iza ledja imao ljude da ga samo realno tu postave, a da ne govorim sta bi bilo ga guraju kao sto su Draganica i Keskica.
Uskoro cete vidjeti i za mladog Korkarica iznenadjujuce vijesti, a tada ce mnogi zatvoriti naloge na ovom forumu od stida.
Totalno glup post od strane Manola... Al ko prati formu navikao je na njegove postova i način pisanja. Trola druge a ni sam ne zna šta želi u životu. Al aj...Semper je napisao/la: ↑14 jun 2022, 00:13Edin Zrnic moze igrati gdje hoce ali voli Gradacac. A Amar Korkaric sigurno nece igrati PL naredne godine, sprema se veliki transfer. I jos nesto Amar ima ugovor sa ORK Bosnom i s obzirom na to odsteta ce biti masna, oko 150 hiljada eura za najboljeg mladog igraca Evrope.Manolo22 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:54Ono o cemu sam pricao mjesecima napokon je dobilo potvrdu. Mnogi su ismijavali moje komentare, sada ce se svi ti poklopiti po usima i sakriti u misje rupe. Znate li da je sportista godine u Gradaccu Zrnic Edin, najvise potcijenjeno krilo u drzavi!? Momak koji je lagano mogao voditi nasu repku na Euru da je iza ledja imao ljude da ga samo realno tu postave, a da ne govorim sta bi bilo ga guraju kao sto su Draganica i Keskica.
Uskoro cete vidjeti i za mladog Korkarica iznenadjujuce vijesti, a tada ce mnogi zatvoriti naloge na ovom forumu od stida.
Kojih bolan 150.000 eura, maksimalna isplata za mladog igrača je 3.500 CHF po sezoni. Pa nije igrao 50 godina da bude toliko, nego je igrao 2 ili 3 sezone za ORK BosnaSemper je napisao/la: ↑14 jun 2022, 00:13Edin Zrnic moze igrati gdje hoce ali voli Gradacac. A Amar Korkaric sigurno nece igrati PL naredne godine, sprema se veliki transfer. I jos nesto Amar ima ugovor sa ORK Bosnom i s obzirom na to odsteta ce biti masna, oko 150 hiljada eura za najboljeg mladog igraca Evrope.Manolo22 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:54Ono o cemu sam pricao mjesecima napokon je dobilo potvrdu. Mnogi su ismijavali moje komentare, sada ce se svi ti poklopiti po usima i sakriti u misje rupe. Znate li da je sportista godine u Gradaccu Zrnic Edin, najvise potcijenjeno krilo u drzavi!? Momak koji je lagano mogao voditi nasu repku na Euru da je iza ledja imao ljude da ga samo realno tu postave, a da ne govorim sta bi bilo ga guraju kao sto su Draganica i Keskica.
Dođeš u ponedeljak na Skupštinu kluba, pitaš sve što te interesuje i onda pišeš o sramotama.
Kako se priča to je Dželilović krilo,nisu se nešto dogovorili izgleda i mali ide u Gradačac . Gračanica ostade na jednom domaćem igraču u rosteru - Mehmedoviću ostalo su sve stranci u ekipi, doduše vjerovatno će se to popunit sa igračima iz Gračanice 2 ali to su momci koji će minute dobijat na kapaljku što se kaže.
To je sprdnja na forumu za Korkarića , kakvih 150 hiljada , momak se treba tek u premijer ligi dokazati
Sve je to lijepo, sto se podmladila ekipa, sto se dovode momci koji nisu zaposleni i koji ce moci raditi dva treninga dnevno kao sto je Dado trazio. Al dzaba to sve bez dobrog golmana i bar 2-3 iskusna igraca koja bi to trebala nosit na ledima.gradacac10 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 19:04Muaz Kusic (RK Kakanj) novi igrac RK Gradacac.
Luka Grahovac (RK Gracanica) novi igrac RK Gradacac.
Edvin Dzelilovic (RK Gracanica) novi igrac RK Gradacac.
Luka Đorđevic (RK Sloboda) novi igrac RK Gradacac.
Amar Amitovic (RK Sloga GV) novi igrac RK Gradacac.
Braca Pestic ipak nisu u Gradaccu, najvjerovatnije ce put Zivinica.
I ovo će postati plastična ekipa, sa minimalnim brojem domaćih igrača.combe je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:32Sve je to lijepo, sto se podmladila ekipa, sto se dovode momci koji nisu zaposleni i koji ce moci raditi dva treninga dnevno kao sto je Dado trazio. Al dzaba to sve bez dobrog golmana i bar 2-3 iskusna igraca koja bi to trebala nosit na ledima.gradacac10 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 19:04Muaz Kusic (RK Kakanj) novi igrac RK Gradacac.
Sa ovim trenutno teska borba za opstanak.
Bice borba za opstanakgradacac10 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 19:04Muaz Kusic (RK Kakanj) novi igrac RK Gradacac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.