Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
zna li ko ko komentira mec andora moldovija? sta je ono majko mila
Ali koje mrtvilo Sretena na golove Crne Gore
Ko da su mu pobili pola familije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa vidi ovo, u tonu ne mzoes ni prepoznati da je gol.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imao je loš dan i opet se ne može porediti sa sk i komentarima čupavog na utakmicama Hrvatske.
Boban sjajno komentirao nas, Svilar dosta hvalio Peljtu...plus Minja živahan, Nemanja dominira kao i uvijek uz par novih komentatora koji se baš dokazuju.
Filip, Radočaj, Boban pa i Svilar su malo smoreni, istrošeni nakon sezone i žale što nisu ranije na odmoru ali sve će to doći na svoje kroz mjesec dana. Nikad neće biti veće uživanje pratiti EPL uz najbolje komentatore na ovim prostorima, tako je bilo i sa Špancima prošle sezone. Koliko god neko sa Arene bio smoren u datom trenutku, to nije ni deseti dio smorenosti i nezainteresiranosti komentatora konkurencije. To je tako jednu utakmicu i odmah se resetuju te postanu srčani, plus veće znanje koje imaju. Kakva nas sezona očekuje uz Arenu
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Botu ko je ovaj sa naseg videa gore? Lik go qrac, tek na 5. gol reagovao kao da je zapravo gol.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
da Pjanic ili Dzeko igraju za Marseille i zabiju takvu golcinu ispratio bi ga isto kao i ovaj peti gol na BiH - Finska, vucico-nacionalizam jednostavno im ne dozvoljava nesto takvo
trebaju dati utakmice BiH onom liku sto je radio nekad na BHT i sto je prenosio utakmice Zrinjskog protiv Utrechta
trebaju dati utakmice BiH onom liku sto je radio nekad na BHT i sto je prenosio utakmice Zrinjskog protiv Utrechta
Don't believe the hype.
Vjeruj da ne bi, ne znam zašto imate takvo mišljenje. Nema komentatora na Areni koji nije hvalio Krunića, Džeku, Perišića, Brozovića, Modrića (za razliku od čupavog sa sk) i ostale. Znamo kako su Sreten i Stevan prenosili BiH u rukometu, kako je Uroš radio rukomet i futsal, Milan Caković odbojku itd. Uostalom, svi oni rade tekme za Srbiju (CG i Mkd) pa je potrebna neutralnost.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 13:28da Pjanic ili Dzeko igraju za Marseille i zabiju takvu golcinu ispratio bi ga isto kao i ovaj peti gol na BiH - Finska, vucico-nacionalizam jednostavno im ne dozvoljava nesto takvo
Mladen Stojanović je na odmoru, bit će prilike i za njega.
Al konstantno paralele sa SK, kao eto nisu losiji od njih
qrac na obe strane, sve utakmice BiH prenosili kao sahranu.
Bez zajebancije druze, jel tebi OK to komentarisanje utakmice gore sa videa, mislim na BiH Finska? Covjek je tek peti gol dozivio, ovo ostalo reagovao kao da nisu opasne sanse... mislim ja mogu za razliku od tebe reci da na obe strane ima losih stvari, kod tebe sve Dzennet na jednoj.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
haj to nego usporedi samo duzinu naseg izvjestaja , hrvatska francuska i od srbijeharden je napisao/la: ↑15 jun 2022, 14:06Al konstantno paralele sa SK, kao eto nisu losiji od njihqrac na obe strane, sve utakmice BiH prenosili kao sahranu.
Bez zajebancije druze, jel tebi OK to komentarisanje utakmice gore sa videa, mislim na BiH Finska? Covjek je tek peti gol dozivio, ovo ostalo reagovao kao da nisu opasne sanse... mislim ja mogu za razliku od tebe reci da na obe strane ima losih stvari, kod tebe sve Dzennet na jednoj.
mikimaus bunarsport grupacija
gledaj ove sramote izvjestaj 46 sekundi 46 toliko jedan korner srbije prikazuju u izvještaju a oni citavu utakmicu i tri gola a komentator kao da mu je mater umrla pola sata prije početka tekme
Zaista se sramote sa ovim yt kanalom,pola utakmica ne postavljaju,jedno vece nisu postavili ni jednu utakmicu,a treba im sto godina da postave klip od 40 sekundi,katastrofa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne mogu u rečenicu sa SK ni po pitanju YT kanala. Plastična televizija sa upumpanim državnim parama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
vs
A da ne govorim o tome da ne prenose utakmice Kosova. Meni se lično gleda Kosovo, koje sam mogao gledati na SK. Zanimljiva i mlada reprezentacija čiji je potencijal zanimljiv ljubiteljima fudbala.
No, na privatnoj televiziji smo mogli da gledamo Kosovo, na državnoj ne možemo.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 16 jun 2022, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Komentatore usporediti ne možeš, a pregledi su druga stvar. Popravit će se i to.
Čuj gleda mu se Kosovo*
Pa pored Eng, Njem, Mađ, Ita, Špa, Por, Dan, Fra, Hrv, Srb, Polj, Bel... koji stalno imaju neke derbije plus BiH i ti kažeš gledao bi Kosovo*, a daj
Čuj gleda mu se Kosovo*
Pa pored Eng, Njem, Mađ, Ita, Špa, Por, Dan, Fra, Hrv, Srb, Polj, Bel... koji stalno imaju neke derbije plus BiH i ti kažeš gledao bi Kosovo*, a daj
Vidi bota, piše Kosovo sa zvjezdicom.
Gleda mi se Kosovo, moje je pravo da mi se gleda Kosovo i to mi pravo ne možete ni ti ni tvoj šef Aco uzeti.
Takodjer, bolji su mi komentatori na SK.
Gleda mi se Kosovo, moje je pravo da mi se gleda Kosovo i to mi pravo ne možete ni ti ni tvoj šef Aco uzeti.
Takodjer, bolji su mi komentatori na SK.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.