Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Kako da nisu bolji, samo što se kolektivno ne poubijaju od depresije. Plus tamo svaki drugi pije, jede, igra kladionicu tokom prijenosa a glasovi, znanje i srčanost se ne trebaju uopće porediti sa Areninim komentatorima.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Priznata je u međunarodnim okvirima i to je za mene dovoljno.
Pa naravno da imaš šefa, još gore, imaš jednoumlje i ne vidiš ništa osim naredbi koje stignu, nego kao i oni stranački botovi koji se okupe na skupu i slijepo skandiraju ime duhovnog vođe. Nadam se da si dobro plaćen i da te makar pozovu nekad iz Arena na ručak. Ipak, ACG voli BiH. Najviše kanala u regionu, uvijek sve dobijemo prvi, korisnici u BiH nisu oštećeni za sadržaj i slično.
Meni su bolji. To što ti opet ne daš ljudima pravo na vlastito mišljenje je druga strana, zapravo daješ, ali samo ako se to mišljenje podudara sa tvojim.
Pa naravno da imaš šefa, još gore, imaš jednoumlje i ne vidiš ništa osim naredbi koje stignu, nego kao i oni stranački botovi koji se okupe na skupu i slijepo skandiraju ime duhovnog vođe. Nadam se da si dobro plaćen i da te makar pozovu nekad iz Arena na ručak. Ipak, ACG voli BiH. Najviše kanala u regionu, uvijek sve dobijemo prvi, korisnici u BiH nisu oštećeni za sadržaj i slično.
Meni su bolji. To što ti opet ne daš ljudima pravo na vlastito mišljenje je druga strana, zapravo daješ, ali samo ako se to mišljenje podudara sa tvojim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakav lik
Uživaj onda uz najbolje komentatore i televiziju koja ti daje sve osim najboljeg sadržaja 
Mislim da sam ti otkrio identitet:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni samo nije jasno otkud tolika ljubav prema Areni a mržnja prema Sport Klubu? Ja gledam oboje zavisno od onog što me zanima a sad da mi je to ko je bolji pitanje života i smrti pa i nije.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Jer je Vucicev fanatik, sto je najzalosnije, nije placen za ovo botovanje. Pa cak i SDA placa za botovanje online. Ovaj sirotan ovo besplatno radi.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
a joj ljudi jeli gledao neko boka juniors sinoc????? sta je ono bilo kakav mec 5-3!!!! komentator odlican sve gorelo,ono je prava stvar!!!
Ovakav bot može biti produkt samo Vučićeve botovske mašinerije, ovo se ne rađa samo od sebe.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovaj brat i na klixu pise i tamo mu je Kosovo sa zvjezdicom 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I tamo ga proglasise botom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
A mozda je momak dobio otkaz u telemachu i pronasao nacin da im se sveti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Naravno, ovo niko ne postavlja i ne komentira. Eto vašeg Čiče.

U23 kup azije

koliko vas vucic placa
hoces da se mozzart i volcano reklamiraju dobijes botove gratis
drug,ja nisam iz srbije i mene ne zanima ta vasa politika, lose si me onda razumio. ja samo pohvalim nekog reportera kad gledam neku utakmicu na areni, ne mora to znacit da sam politicar, isto tako pohvalim i reportere sa sport kluba, ali ovaj gore mi je stvarno uzasan. nebojsa viskovic ivan loncarevic vladimir novakivc su mi odlicni, nije mi jasno sto sve gledate kroz politiku, ali oke, vas problem
takodje volim i plavsica slusat, ali njega dugo nema ili ga ja bar nisam cuo. ali sta sad to znaci, da sam onda politicki na strani sport kluba? bas mi nije jasno to vase razmisljanje, cim neko nekoga pohvali odmah si politicar
Odavno je on u Americi, još se zimus povezivao s Arenom ali ništa od tog. On je bio strašno depresivan zadnju godinu na sk ali inače je prije bio baš dobar. Ako živne, neka dođe na Arenu sad od avgusta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.