FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajdar ove pripreme samo sut neka trenira.. Kuveta ima dovoljno.. Sut mu je losiji nego kod 80% rekreativaca.. Jos malo ce ga protivnicke odbrane namjerno pustati da suta, ko Dzevdu Alihodzica svojevremeno kada bi se izvukao na tricu..
Pročepit će negdje.
Kako ti ne dosadi 98% postova nekoga pljujes. De se pogledaj u ogledalo malo,ohani živ bio. Toliko frustracije zar je moguće? Valja li tebi iko,ista,jadan ne bio.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:02Hajdar ove pripreme samo sut neka trenira.. Kuveta ima dovoljno.. Sut mu je losiji nego kod 80% rekreativaca.. Jos malo ce ga protivnicke odbrane namjerno pustati da suta, ko Dzevdu Alihodzica svojevremeno kada bi se izvukao na tricu..
-
- Kontakt:
Odhebaus u skokovima ubleho.. Ono banovano na 50 accounta i nesto bi sralo..
Pročepit će negdje.
Ko o čemu, bot o dosadi
Odgovori nekad smradu slobodno

Odgovori nekad smradu slobodno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ti si bolestan frajer. Pogledaj se u ogledalo. Samo pljujes sve redom niko ti i nista ne valja. Moras na liječenje,jer to rade samo frustrirane osobe. Dosadio si više Bogu i narodu,s jednom te istom pričom.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:11Odhebaus u skokovima ubleho.. Ono banovano na 50 accounta i nesto bi sralo..
MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:11Odhebaus u skokovima ubleho.. Ono banovano na 50 accounta i nesto bi sralo..

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
26 sjednica 
mosa lošmi stićko tit-ula!
Joj ovog brata iz kluba sto radi sa drustvenim mrezama. Od svih igraca on naso Bekrica da snima u slow motionu brateee.. Sisice i stomacic treska li treska.

@igrajlopte 🐦
- dubioza144
- Kontakt:
Dzaba hajcate raju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ne izmisljaj datum, kad uopste nije tacan...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Evo i Igman će igrati domaće utakmice na našem stadionu .. samo da nam se teren ne pretvori nalik onom na Tušnju
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Najjača tema na dunjaluku hahaha kunem se
-
- Kontakt:
Mozete hajcati samo sami sebe. Ljudi citaju ovaj forum ne znam kako vam nije dosadilo pisati gluposti vec pola godine.
Ma brate najjaci su hahaha. Kao ovaj znaj,a onaj to kao potvrdjujezeljovac21 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 16:15Mozete hajcati samo sami sebe. Ljudi citaju ovaj forum ne znam kako vam nije dosadilo pisati gluposti vec pola godine.
Nista nije upravu. Zivi bili pa vidjeli taj 26...
Ne lozite bezveze ljude, ne izmisljajte datume i insajderske info, kada nista do sada nije pogodjeno.
Onaj ko treba da zna, taj i zna...a to je ukupno 5 osoba.
Niko vise.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.