Sa 4 kanala se ne može sve gledati sigurno, ali sa nekih 8 bi moglo. Recimo Championship me ne interesuje nimalo, njega mogu staviti i na AS20 ako hoće.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Na sk ste mogli gledati sve osim glavnog a ovdje će biti sve glavno 
Bit će manje prijenosa lijevih tekmi La Lige, Serie A, Ligue 1 (svakako je tako bilo i prošle sezone), SLS itd. Gledat će se da se na premium kanalima pokriju Englezi i glavno od Španaca i Talijana uz derbije iz Francuske. AS 5 i 6 BiH će biti AS 2 i 3 Srbija ili miks sa ostalih kanala koje nemamo u BiH. Očito se još ne planiraju Premium 4 i 5 pa će ovo gore biti slučaj. Neke utakmice će se raditi i iz Sarajeva, vjerovatno neke ove na AS 5 i 6. Bit će još informacija ubrzo, a vi planirajte odmor do 6.8.

Bit će manje prijenosa lijevih tekmi La Lige, Serie A, Ligue 1 (svakako je tako bilo i prošle sezone), SLS itd. Gledat će se da se na premium kanalima pokriju Englezi i glavno od Španaca i Talijana uz derbije iz Francuske. AS 5 i 6 BiH će biti AS 2 i 3 Srbija ili miks sa ostalih kanala koje nemamo u BiH. Očito se još ne planiraju Premium 4 i 5 pa će ovo gore biti slučaj. Neke utakmice će se raditi i iz Sarajeva, vjerovatno neke ove na AS 5 i 6. Bit će još informacija ubrzo, a vi planirajte odmor do 6.8.

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
SK se vjerovatno gasi. To je jedino objašnjenje.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bolji prenos Stupcanica - Iskra na FaceTV nego Premijer ligu kad gledas, kamere, kadrovi, produkcija prenosa
Isto tako je kada Face radi PL BiH za MY TV. Imaju bolju produkciju i od AVCa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:58Bolji prenos Stupcanica - Iskra na FaceTV nego Premijer ligu kad gledas, kamere, kadrovi, produkcija prenosa
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jedino sto gledas utakmicu na mute jer ne mos slusat onu dvojicu al nema veze prijatno iznenadjenje je ovaj kvalitet vizuelnog prenosa za nase podnebljeWarhol je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:27Isto tako je kada Face radi PL BiH za MY TV. Imaju bolju produkciju i od AVCa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:58Bolji prenos Stupcanica - Iskra na FaceTV nego Premijer ligu kad gledas, kamere, kadrovi, produkcija prenosa
SK najavio prijenose obje preostale tekme baraža za SP i inaju prava na njih ali ne prenose 

Je li sramota lika da ovako vara?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Aki je stavljao Šofrin komentar na sve to, stvarno sramota za cijeli kviz. Krešo više puta rekao kako mu on vjeruje a lik je toliko odvratan s ofirnim guglanjem.
Da igraju u neku vrijednu nagradu, pa bih i razumio. Ovako je samo dobio to da bude upamcen kao prevarant.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vjerovatno najiritantniji lik u ovom kvizu. Ako si Slovenac, ne mora značiti da si retardiran pa ne znaš izgovarati imena sportskih ličnosti.
Trebao je neko napisati da igraju sad ovi pobjednici, ispratio bih onog momka iz CG (Beljkas, ako se ne varam), a bilo je i drugih opasnih takmicara.
U vezi Obreza, bukvalno sam vec drugi put kad sam ga gledao posumnjao da vara, previse je ocigledan.

U vezi Obreza, bukvalno sam vec drugi put kad sam ga gledao posumnjao da vara, previse je ocigledan.
Krešo je sutra gost kod Losa u Inkubatoru pa će pričati o finalu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jbte kako ga nije blam ovako ofiran biti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
izgleda ko seksualni predator
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Obrez legenda čovjek je stvarno enciklopedija, Šofranac ima veliko znanje ali ovo ponašanje je sramota baš je loš gubitnik razočarao me.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Nadam se da si ironičan, svi živi vide kakva varalica je gadni Slovenac. Bože sačuvaj dokle je došlo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.