Nisam ni rekao da je novo nešto, nego su malo promijenili famozno Macronovo pletivo.

Bog zna šta nas čeka sa njima ove godine. A velika mi je želja bila da dođu u toku turističke sezone.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nisam ni rekao da je novo nešto, nego su malo promijenili famozno Macronovo pletivo.
Odlicno. Kako ti se cini Santos? Bilo bi dobro kad bi Hasagic nesto mogao da napravi od Milicevica iako je Bender naravno prvi golman. Znas li na koje se pozicije odnose ta 2-3 igraca?jointunija je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:45Dobar,intezivan trening večeras,Coca odvojeno radi,Svi izvršavaju obaveze bez pogovora.Fino raje, do kraja sedmice očekuju još 2-3 igrača,i da se priključe ovi sa rep.okupljanja.
Hasagić vadi dušu golmanima,Aci kapa dole za spremnost i zalaganje,kapitenski!
Pozitivno sam iznenađen.
P.S.spominjali su nešto kondicionog,ali nisam skontao o kome se radi.
vjeruj mi da sam isto pomislioFrane2020 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:26Meni je onaj Vucenovic topmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:14U svlačionicu Veleža vratit će se iskusni 34-godišnji veznjak Jovan Blagojević koji je prošlu sezonu proveo u ekipi Radnika iz Bijeljine.
jel ovo amar prati nas forum.. pantelic pa blagojevic.. hajmo dalje![]()
![]()
Špic, lijevi bek i desno krilo.Tristan10 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 23:07Odlicno. Kako ti se cini Santos? Bilo bi dobro kad bi Hasagic nesto mogao da napravi od Milicevica iako je Bender naravno prvi golman. Znas li na koje se pozicije odnose ta 2-3 igraca?jointunija je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:45Dobar,intezivan trening večeras,Coca odvojeno radi,Svi izvršavaju obaveze bez pogovora.Fino raje, do kraja sedmice očekuju još 2-3 igrača,i da se priključe ovi sa rep.okupljanja.
Pozitivno sam iznenađen.
steta sto nije dobio pravu priliku.. hebalo ga ime.. da je bio mujo i sad bi treniro
Teško je donositi neke zaključke u ovoj fazi,igra se uglavnom na skraćenom terenu sa 2-3 dodira.Tristan10 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 23:07Odlicno. Kako ti se cini Santos? Bilo bi dobro kad bi Hasagic nesto mogao da napravi od Milicevica iako je Bender naravno prvi golman. Znas li na koje se pozicije odnose ta 2-3 igraca?jointunija je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:45Dobar,intezivan trening večeras,Coca odvojeno radi,Svi izvršavaju obaveze bez pogovora.Fino raje, do kraja sedmice očekuju još 2-3 igrača,i da se priključe ovi sa rep.okupljanja.
Pozitivno sam iznenađen.
Ne treba neki spektakl očekivat,nego stabilnog igrača za PL.Tristan10 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 23:07Odlicno. Kako ti se cini Santos? Bilo bi dobro kad bi Hasagic nesto mogao da napravi od Milicevica iako je Bender naravno prvi golman. Znas li na koje se pozicije odnose ta 2-3 igraca?jointunija je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:45Dobar,intezivan trening večeras,Coca odvojeno radi,Svi izvršavaju obaveze bez pogovora.Fino raje, do kraja sedmice očekuju još 2-3 igrača,i da se priključe ovi sa rep.okupljanja.
Pozitivno sam iznenađen.
Ma jasno, gleda se da se uklopi u taj neki budžet. Nikakve bombe, kao ni do sada.UBIPITAR je napisao/la: ↑16 jun 2022, 23:27Ne treba neki spektakl očekivat,nego stabilnog igrača za PL.Tristan10 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 23:07Odlicno. Kako ti se cini Santos? Bilo bi dobro kad bi Hasagic nesto mogao da napravi od Milicevica iako je Bender naravno prvi golman. Znas li na koje se pozicije odnose ta 2-3 igraca?jointunija je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:45Dobar,intezivan trening večeras,Coca odvojeno radi,Svi izvršavaju obaveze bez pogovora.Fino raje, do kraja sedmice očekuju još 2-3 igrača,i da se priključe ovi sa rep.okupljanja.
Pozitivno sam iznenađen.
Tu je Musić,a i B.Šehić može desnog beka igrati.
Joj Siniša ili Lendra.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Pablo11, perodeformero i 35 gostiju.