Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pogba u juventusu jer ga niko drugi neće, posebno za platu koju će dobiti.ć, de scigliom smo riješili desnu stranu, iqurac nas boli.
Nema šta pojačanja za napad na titulu.
Nema šta pojačanja za napad na titulu.
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Očekivano je da zavisi od porodice gdje ce igrati naredne sezone... finansijski mu niko nece dati ponudu ni blizu Juventusove koja je odlicna da se razumijemo za igraca koji ima 34 godine... njemu je žena pravila probleme zbog zivota u Manchesteru i zato se njemu nije ni ostajalo tamo... msm ok nisu bas Torino i Manchester za poredjenje oko uslova zivota jer je Torino neuporedivo ljepsi i atraktivniji za zivot ali vjerujem da njegovoj hanumi bi bolje pasalo sunce u Barceloni nego ljeti umjereni Torino a zimi onako bas prohladni zbog Alpi... a para nije da nije zaradio u karijeri jer je prakticno uvijek i igrao u Evropi u jakim klubovima... da se njega i njegovih sportskih i finansijskih ambicija tice on bi sigurno dosao u Juventus ali zavisi i od drugih...
Nabijem ga na qurac.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ciganija iz favela sada nece da zivi nigdje drugo osim London, Pariz, Milano i Miami. Puu
Ja konto mi odustali od Di maria kad ono citas svake sedmice iste stvari gdje ce se uskoro odluciti..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moggi : "Di Maria is an excellent player, but I'd start by fixing the midfield & strengthening the defense. And then, after having done that, which constitutes the main mosaic of the team, I'd start thinking of Di Maria, who wouldn't be a priority".
Mozel se vratiti Moggia ikako na 2 god da ovo poslozi Kako treba
Mozel se vratiti Moggia ikako na 2 god da ovo poslozi Kako treba
Sasvim dovoljni Rugani, Bonni i Holandjanin. A vezni red sama krema fudbala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutni vezni red: Locatelli, Pogba, Zakaria, McK, Rabiot, Arthur, Ramsey, Miretti, Fagioli, Rovella
Trenutna krila koja će biti spremna za početak sezone: Cuadrado
Jasno je gdje je prioritet trenutno, a za dalje prvo se treba prodati dosta ovih igrača da bi bilo ko još došao u vezu, odbranu i lijevi bek
Agresti kaže da je Fagioli blizu potpisa novog ugovora i da će se u predsezoni odlučiti je li ostaje ili ide na posudbu. Moj mu je savjet da se nacrta dan prije početka priprema i pokaže da zaslužuje ostati za razliku od prošlog ljeta. Pričao je dovoljno u medijima
Danas je zadnji dan da Atalanta otkupi Demirala.
Trenutna krila koja će biti spremna za početak sezone: Cuadrado
Jasno je gdje je prioritet trenutno, a za dalje prvo se treba prodati dosta ovih igrača da bi bilo ko još došao u vezu, odbranu i lijevi bek
Agresti kaže da je Fagioli blizu potpisa novog ugovora i da će se u predsezoni odlučiti je li ostaje ili ide na posudbu. Moj mu je savjet da se nacrta dan prije početka priprema i pokaže da zaslužuje ostati za razliku od prošlog ljeta. Pričao je dovoljno u medijima
Danas je zadnji dan da Atalanta otkupi Demirala.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa u pravu je Moggi vidiš koliko imaš vezni igrača, prvo to treba sve srediti, napraviti plan koga zadržati, koga prodati, pa ako treba i novog nekog dovesti, to je mnogo veći posao nego dovesti krila, koja nemaš.
Pogotovo kada uzmeš u obzir kako se kod nas prodaje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Znači ignorisati krila dok se neko smiluje da uzme Arthura, Rabiota i Ramseya?Padovan je napisao/la: ↑17 jun 2022, 08:52Pa u pravu je Moggi vidiš koliko imaš vezni igrača, prvo to treba sve srediti, napraviti plan koga zadržati, koga prodati, pa ako treba i novog nekog dovesti, to je mnogo veći posao nego dovesti krila, koja nemaš.Pogotovo kada uzmeš u obzir kako se kod nas prodaje.
Sutra sezona da poče vezni red je ok. Krila nisu. Ako Morata ne dolazi nazad trebaju minimalno dva doći, a vezni red osim ako se ne riješe sve trojice štetočina će ostati ovakav jer jednostavno nema mjesta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto levatimo ovog momka Fagiolija. Vidi se iz aviona da ga koristimo za potkusurivanje. Na kraju ce da zavrsi negdje u Bologni Cagliariju ..
Po meni je vezni red najveći prioritet, ako se to ne sredi kako treba, džaba tebi krila, ako će im ovi vezni igrati, kada su ograničeni. Haman je i lijevi bek u istom rangu kao i krilo/a .IlCapitano je napisao/la: ↑17 jun 2022, 08:59Znači ignorisati krila dok se neko smiluje da uzme Arthura, Rabiota i Ramseya?Padovan je napisao/la: ↑17 jun 2022, 08:52Pa u pravu je Moggi vidiš koliko imaš vezni igrača, prvo to treba sve srediti, napraviti plan koga zadržati, koga prodati, pa ako treba i novog nekog dovesti, to je mnogo veći posao nego dovesti krila, koja nemaš.Pogotovo kada uzmeš u obzir kako se kod nas prodaje.
Sutra sezona da poče vezni red je ok. Krila nisu. Ako Morata ne dolazi nazad trebaju minimalno dva doći, a vezni red osim ako se ne riješe sve trojice štetočina će ostati ovakav jer jednostavno nema mjesta.
Berna, Dybala, Chiellini, Morata od 30.06.2022. ova su mjesta upraznjena, tako da krilo trebaš samo dogovoriti i nemaš problem, jer imaš 2-3 mjesta prazna u ofanzivnom dijelu tima.
Lijevi bek isto tako moraš se prvo riješiti jednog od Sandro-Pelegrini da bi došao novi, tu nastaju problemi.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa vidiš da nije da samo trebaš dogovoriti. Di Maria - razglaba se preko mjesec haman, a alternative su ili lošiji igrači ili daleko skuplji. Volim Zaniola npr ali 50m je realno previše koliko traže. Berardija ne bi ni džaba, ali i za njega moraš bar 25m dati.Padovan je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:10Po meni je vezni red najveći prioritet, ako se to ne sredi kako treba, džaba tebi krila, ako će im ovi vezni igrati, kada su ograničeni. Haman je i lijevi bek u istom rangu kao i krilo/a .IlCapitano je napisao/la: ↑17 jun 2022, 08:59Znači ignorisati krila dok se neko smiluje da uzme Arthura, Rabiota i Ramseya?Padovan je napisao/la: ↑17 jun 2022, 08:52Pa u pravu je Moggi vidiš koliko imaš vezni igrača, prvo to treba sve srediti, napraviti plan koga zadržati, koga prodati, pa ako treba i novog nekog dovesti, to je mnogo veći posao nego dovesti krila, koja nemaš.Pogotovo kada uzmeš u obzir kako se kod nas prodaje.
Berna, Dybala, Chiellini, Morata od 30.06.2022. ova su mjesta upraznjena, tako da krilo trebaš samo dogovoriti i nemaš problem, jer imaš 2-3 mjesta prazna u ofanzivnom dijelu tima.
Lijevi bek isto tako moraš se prvo riješiti jednog od Sandro-Pelegrini da bi došao novi, tu nastaju problemi.
Za Arthura već pregovaraju i traže kome će ga uvaliti. Ramseya nisam trebao ni ubrajati gore, strano tijelo ostao ili ne. Rabiota ne vjerujem da aktivno prodaju, ako dođe dobra ponuda ok, ako ne može biti koristan.
Vezni red nije na nivou MVPP naravno, ali nije ni loš više. Samo od dolaska Allegrija 3 nova igrača (vjerovatno sva 3 starteri) su došli. McK, Rabiot i ova djeca dobre rezerve.
Bekovi i krila su kritični. Ključni dio svake moderne ekipe gdje trebaš širinu. Pellegrini će ja mislim otići i doći će novi bek, a krila trebaju minimalno dva ako Morata ne ostaje. Uglavnom obje pozicije daleko kritičnije od veznog reda.
Pa upravo treba samo dogovoriti
, e sad drugo je što ovi naši očito nisu baš vješti u pregovorima, ili nemaju dovoljno sredstava ili vizije šta žele. Poenta je da je najlakše riješiti krila, jer tu trebaš samo dovesti igrače, dok na drugim pozicijama se prvo mora riješiti neki igrač, pa tek onda pregovarati sa novim. Po mene je vezni red najveći problem, očito je da se tu nećemo složiti.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, ali Di Maria se mora sad dovesti jer ostaje bez ugovora. Nećeš u Augustu kad sve ostalo riješiš sa njim pregovarati.Padovan je napisao/la: ↑17 jun 2022, 10:46Pa upravo treba samo dogovoriti, e sad drugo je što ovi naši očito nisu baš vješti u pregovorima, ili nemaju dovoljno sredstava ili vizije šta žele. Poenta je da je najlakše riješiti krila, jer tu trebaš samo dovesti igrače, dok na drugim pozicijama se prvo mora riješiti neki igrač, pa tek onda pregovarati sa novim. Po mene je vezni red najveći problem, očito je da se tu nećemo složiti.
Ja se slažem da je veći posao prodati ove što nam ne trebaju, ali da bi ih prodao moraš isto čekati da drugim klubovima propadnu prve 3 opcije pa da se onda smiluju i traže tvoje smeće. Sandro, Arthur, Ramsey ne možeš ih ni pokloniti. Pellegrini je ok rezerva, ali nije nikom prva opcija. Demiral se mora prodati ako hoćemo drugog stopera, čeka se Atalanta danas da definitivno odluče kupuju li ga ili ne.
Moraš misliti i numerički. U napadu je najviše igrača otišlo i najveći je deficit da samo brojčano imaš dovoljno igrača, kamo li po kvalitetu.
Vezni red nije dovoljno dobar slažem se, ali ako ne računamo Arthura i Ramseya kad pogledaš bar nemaš nekog potpuno beskorisnog ko ne donosi ništa na terenu. Situacija je tu daleko bolja nego prije godinu dana. Lijevi bek je po meni daleko najkritičnija pozicija.
Razumijem ja da se Di Marijom mora sad pregovarati, ali odužilo se to i previše, imam osjećaj da on preko Juventusa sebi obezbijeđuje negdje drugo mjesto i jača poziciju u pregovorima.
De Ligt, Bonucci, Demiral, Gati, Rugani, mogli bi iznjeti narednu sezonu ima i Danilo da uskoči kao opcija. Mislim da je suludo sada se baviti stoperima, kada imaš sasvim ok odbranu, ok ako bi se ukazala prilika na tržištu kao Kulibali.
Napad samo je Vlahović siguran za narednu sezonu. Ali tu ponovo nastaje problem, jer se sada nateže oko Morate, a u međuvremenu će im otići neki igrač kojeg bi mogli pokupiti, a izvišiš za Moratu, pa hvataj 5 sa liste. Zbog toga ti igrači koji su na posudbama se moraju riješiti još u toku trajanja sezone, a ne čekati i još gubiti dane PR.
Potrebna je zamjena za Vlahovica, jer Kean će vjerovatno otići.
Potrebna su dva krila, ako Cuadrada računamo da će igrati krilo.
Mislis još je sve rano, igrači su vezani sa 30.06.2022. godine sa klubovima, ali nekako mi djeluje sve ovo mlitavo za sad, ja bi volio da su oni sve to odradili već i čekaju juli sa ljekarski i da se ozvaniči, ali skeptičan sam.
Pogba
Di Maria
Kostić
Faigoli
Miretti/Rovella
Kulibali
Udogie
Jorginho/Tielemans
Ovo bi bio PR za 10
Kean
Dybala
Berna
Chiellini
Arthur
Ramsey
Rabiot
Sandro/Pelegrini
De Ligt, Bonucci, Demiral, Gati, Rugani, mogli bi iznjeti narednu sezonu ima i Danilo da uskoči kao opcija. Mislim da je suludo sada se baviti stoperima, kada imaš sasvim ok odbranu, ok ako bi se ukazala prilika na tržištu kao Kulibali.
Napad samo je Vlahović siguran za narednu sezonu. Ali tu ponovo nastaje problem, jer se sada nateže oko Morate, a u međuvremenu će im otići neki igrač kojeg bi mogli pokupiti, a izvišiš za Moratu, pa hvataj 5 sa liste. Zbog toga ti igrači koji su na posudbama se moraju riješiti još u toku trajanja sezone, a ne čekati i još gubiti dane PR.
Potrebna je zamjena za Vlahovica, jer Kean će vjerovatno otići.
Potrebna su dva krila, ako Cuadrada računamo da će igrati krilo.
Mislis još je sve rano, igrači su vezani sa 30.06.2022. godine sa klubovima, ali nekako mi djeluje sve ovo mlitavo za sad, ja bi volio da su oni sve to odradili već i čekaju juli sa ljekarski i da se ozvaniči, ali skeptičan sam.
Pogba
Di Maria
Kostić
Faigoli
Miretti/Rovella
Kulibali
Udogie
Jorginho/Tielemans
Ovo bi bio PR za 10
Kean
Dybala
Berna
Chiellini
Arthur
Ramsey
Rabiot
Sandro/Pelegrini
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Definitivno potpis. Ne postoji ekipa na svijetu koja njemu moze ponuditi ugovor, bila je to Barca a oni su svakako u q.
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Juventus have re-contacted Cagliari to sign Nahitan Nandez after their relegation from Serie A.
BREAKING NEWS!!!
Paulo Dybala has been forced to turn off Instagram notifications due to incessant insults from Juventus fans, according to reports in Italy.
Di Maria will give his answer to Juve within the next few hours, minutes, seconds.
De, da sacekamo ove zadnje sate, minute, sekunde..radi igraca koji ima 34 godine, ovaj od 26 na cekanju..Juventus continues to show interest in Marco Asensio as the Spaniard struggles to agree to terms of a new deal with Real Madrid.
He could be available on the market this summer and Juve wants to add him to their squad if they cannot sign Angel di Maria.
Asensio ima 10M platu. To mu dati necemo sigurno..
Manchester United have reportedly taken 'concrete steps' towards signing Juventus midfielder Adrien Rabiot during this summer's transfer window.
Juventus could offer Merih Demiral to Chelsea in exchange for Jorginho, with the Italian midfielder no longer considered “untouchable”.
Pogba, Jorginho, Loc, Zak, McKeno i par omladinaca bi licilo na nesto...Vjerujem da ce otici Rabiot i Arthur.
Brat Berna ima vecu platu od Jorginha...
Sta mislite, hoce li DeLigt ostati?? Cisto sumnjam..
Dolazi nam Dzeko?? Ma neka ga u Realu jedno dvije godine, da se pokaze...ako ne dodje, vracamo "lorda" Bendtnera...red je da se covjek upise u listu strijelaca u nasem dragom klubu..jest' da se oprostio od fudbala, ali tek je napunio 34, najbolje godine, ako mene pitate...
Cudi me da nismo ponudili ugovor Marcelu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.