O Kleyu Avdic rekao sve: "Thompson u ovoj utakmici samo kos sam sebi nije dao!"
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2021/22
Bravo, Curry &comp. Gledao i uzivao. Pravo finale. Po meni Green odigrao kljucnu ulogu, pored glavne zvijezde te Wigginsa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Curry=Duncan>Kobe
Factos, top 10 igrač ikad nakon danas. Maestro!
Što se tiče Bostona, i finale je uspjeh koji bi potpisao pred sezonu ovo je mlada ekipa i siguran sam da će kad tad osvojiti titulu. Čestitke šampionima
Što se tiče Bostona, i finale je uspjeh koji bi potpisao pred sezonu ovo je mlada ekipa i siguran sam da će kad tad osvojiti titulu. Čestitke šampionima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tuzan kraj inace odlicne sezone i play offa. kao sto sam vec pisao, kad ovakve dvije ekipe dodju do finala posten ljubitelj NBA i kosarke prije sve pozeli da se isto i ne odigra, da ne bude pobjednika uopste.
Boston je zasluzio finale svojim putem kroz zapad, impresivan je konto ekipa koje su izbacili, ali kao sto sam i govorio istok ce se samounistit, ko god izadje sa istoka gotov je u finalu, jednostavno izace previse energetski potrosen i izrauban. To se i pokazalo u finalu gdje Boston nije mogao da odgovori svjezinom. Dalje oni su gradjeni za fizicki mocne ekipe istoka, sa jakim krilima i pojedincima, nisu spremni za small ball zapada i ekipe koje ne igraju hero ball.
za slijedecu sezonu Boston mora rijesiti pitanje organizatora igre. Ne smijes kreaciju dati u ruke Tatumu ili jos gore notsoSmartu. Oni 3&D role Whitea i Smarta mogu popuniti nekim role igracima za manje para, ali im treba primarni kreator i to pravi facilitator sa 10+pts i 10 assists. To ce rasteretiti Tatuma i Browna takodje. Jezgro imaju ali im fali pravi lider na terenu.
GSW ce vjerovatno biti tu i slijedece sezone, zavisno od motiva. Ocekujem boljeg Klaya, Poolea jos da napreduje, mlado jezgro imaju, ceka se i Weismann , sigurno ce ih biti tesko zaustaviti. Sad koliko ima smisla sto ovoliko idu preko capa to nek liga rjesava.
Boston je zasluzio finale svojim putem kroz zapad, impresivan je konto ekipa koje su izbacili, ali kao sto sam i govorio istok ce se samounistit, ko god izadje sa istoka gotov je u finalu, jednostavno izace previse energetski potrosen i izrauban. To se i pokazalo u finalu gdje Boston nije mogao da odgovori svjezinom. Dalje oni su gradjeni za fizicki mocne ekipe istoka, sa jakim krilima i pojedincima, nisu spremni za small ball zapada i ekipe koje ne igraju hero ball.
za slijedecu sezonu Boston mora rijesiti pitanje organizatora igre. Ne smijes kreaciju dati u ruke Tatumu ili jos gore notsoSmartu. Oni 3&D role Whitea i Smarta mogu popuniti nekim role igracima za manje para, ali im treba primarni kreator i to pravi facilitator sa 10+pts i 10 assists. To ce rasteretiti Tatuma i Browna takodje. Jezgro imaju ali im fali pravi lider na terenu.
GSW ce vjerovatno biti tu i slijedece sezone, zavisno od motiva. Ocekujem boljeg Klaya, Poolea jos da napreduje, mlado jezgro imaju, ceka se i Weismann , sigurno ce ih biti tesko zaustaviti. Sad koliko ima smisla sto ovoliko idu preko capa to nek liga rjesava.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Na kraju titula za vrhunsku ekipu i odlične momke.
Nadam se da neće neki smarati naredne sezone sa Tatumom. Bolje da hvalite Browna ako već morate nekoga da hvalite.
Nadam se da neće neki smarati naredne sezone sa Tatumom. Bolje da hvalite Browna ako već morate nekoga da hvalite.
Realno, veliki korak naprijed za Stephov legacy. Ogroman. Imao je dva velika minusa (to sto mu je Iggy uzeo FMVP i poraz nakon 3-1 u seriji), koje je prakticno anulirao sa ovakvim izdanjima u finalu. Zasluzio je to, a bice Warriorsi i sledece sezone jedan od favorita.
Sto se Bostona tice, da je neko ponudio poraz u finalu mislim da bi 99% ljudi pristalo.
Sto se Bostona tice, da je neko ponudio poraz u finalu mislim da bi 99% ljudi pristalo.
-
MORANTtheBUST
- Kontakt:
E moj Grizliji od koga vi izgubište, dozvolište da u 6 utakmica uhvate 100 lopti više od vas. A i jesu vam ga zavukli s rasporedom, prva utakmica protiv GSW se igrala 36h nakon serije sa Minesotom.
- Shategabri
- Kontakt:
MORANTtheBUST je napisao/la: ↑17 jun 2022, 10:19E moj Grizliji od koga vi izgubište, dozvolište da u 6 utakmica uhvate 100 lopti više od vas. A i jesu vam ga zavukli s rasporedom, prva utakmica protiv GSW se igrala 36h nakon serije sa Minesotom.

Koševo Zapad
Why you can’t judge players on the eye test alone:
Midrange % last 3 years (min. 750 FGA):
Tatum – 38.0% (2nd-worst in NBA)
Midrange % last 3 years (min. 750 FGA):
Tatum – 38.0% (2nd-worst in NBA)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
GSW igra za komšije LAL.
Ne daju Bostonu da izbiju na prvo mjesto, katili.
Ne daju Bostonu da izbiju na prvo mjesto, katili.
Koševo Zapad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:46Curry=Duncan>Kobe
Rekoh ja zelenim jedno 5 puta, oni ne vjeruju
Kad neko zna- zna jbg
Dobre i one bajke koje su kruzile mjesecima da je istok duplo jaci od zapada ove godine
Dodje finale i ekipa sa zapada (ocekivano) rutinski poprska ove s istoka, sta reci
Curryu treba minimalno jos jedan prsten i fmvp da bi mozda dosao u pricu za top 10.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Milion puta prezvakana tema. Nije individualno bolji ali je ekipa gdje igra Steph bolja nego ekipa gdje igra Kobe. Isto važi i za KDa, Giannisa, Dončića, Hardena i sve ostale Herro Ball igrace. Košarka je timski sport à ne igra 1 n'a 1.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:02Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:46Curry=Duncan>Kobe
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tu se apsolutno slazemo.Nikad 1 covjek nece donijeti titulu, ma koliko dobar bio. Potreban je tim i Curry je dokazao da je najbolji igrac jednog od najboljih timova ikad.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:33Milion puta prezvakana tema. Nije individualno bolji ali je ekipa gdje igra Steph bolja nego ekipa gdje igra Kobe. Isto važi i za KDa, Giannisa, Dončića, Hardena i sve ostale Herro Ball igrace. Košarka je timski sport à ne igra 1 n'a 1.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:02Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:46Curry=Duncan>Kobe
Medjutim, prica se o top 10 INDIVIDUALNO najboljih i najostvarenijih igraca, ako sam dobro shvatio.
I u januaru se govorilo da Boston nece ni PO izboriti, pusti se predpostavki i uzivaj u ljetuNail for Real je napisao/la: ↑17 jun 2022, 07:30Nece Boston iduce sezone dogurati do finala svakako, ovo vam je bila zlatna prilika.
Pa da se prica o top10 individualno najboljih, onda bi Durant brat bratu bio na prvom ili drugom mjestu na All time listiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:49Tu se apsolutno slazemo.Nikad 1 covjek nece donijeti titulu, ma koliko dobar bio. Potreban je tim i Curry je dokazao da je najbolji igrac jednog od najboljih timova ikad.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:33Milion puta prezvakana tema. Nije individualno bolji ali je ekipa gdje igra Steph bolja nego ekipa gdje igra Kobe. Isto važi i za KDa, Giannisa, Dončića, Hardena i sve ostale Herro Ball igrace. Košarka je timski sport à ne igra 1 n'a 1.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:02
Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.
Medjutim, prica se o top 10 INDIVIDUALNO najboljih i najostvarenijih igraca, ako sam dobro shvatio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.