Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Simons je bas slaba karika.u odbrani.. zasad Roco najbolji, Powell.jal.loptu primi zaboravi svijet... simons uzas u odbrani
Kakve je Juka srece jos ce Portland dati convingtona za nekog beka metar i zilet sto ne da loptu materi.
Kepec sebicni
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Simons novi CJ, 5-15.
Primaju trojku preko Simonsa, pa on sebično šutira iako je imao Nurkića, opet primaju trojku preko Simonsa, pa opet on šutira. Mali će biti gori od CJ.
Juka posmatra kako ciglare haha
Samo meni nije jasno u kojem je Juka sado fazonu pa i u snu pomislja o opciji ostanka u Portlandu. Oni mislim ne može biti toliko ograničen.
Al večeras je i los ruku na srce.
Al večeras je i los ruku na srce.
Ma piše se i da je Milvoki zainteresovan za njega
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Simons kretencic maleni
Portland je ekipa kojoj bi KK Radnik iz Bijeljine uvalio 100 poena bez problema.
Koji pacenik je ovaj komentator
Koji pacenik je ovaj komentator

Vjeruj da nemam pojma. Vec par godina unazad od nba gledam samo Nurkica i playoff kad krene. Ovako u rs-u sve ukupno nijednu tekmu ne pogledam od pocetka do kraja. Ne citam njihove portale ni forume, tako da stvarno ne znam. Bukvalno me samo Jukine igre zanimaju.

Cuj ovog 'Vucevic potpuno razbio Nurkica'...

Samo mi umišljamo da ga nerviraju ovakvi saigrači. Dijeli sve što CJ objavi na twitteru, dijeli sve što drugi objave o CJ, voli ga više nego što Marcus Morris voli Markieffa Morrisa.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 30 jan 2022, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ko je vlasina za mikrofonom na cetaljskoj areni? Uzivancija gledati na hrvatskoj, pravo dobar komentator
Juka je srbima nabio komplekse epskih razmjera
ja prebacio davno na hrvatskog..ovaj opet po sata prica o neka 3 prekrsaja nurkica a ja znam za jedan:-)Ghuraba je napisao/la: ↑30 jan 2022, 23:04Vjeruj da nemam pojma. Vec par godina unazad od nba gledam samo Nurkica i playoff kad krene. Ovako u rs-u sve ukupno nijednu tekmu ne pogledam od pocetka do kraja. Ne citam njihove portale ni forume, tako da stvarno ne znam. Bukvalno me samo Jukine igre zanimaju.
Cuj ovog 'Vucevic potpuno razbio Nurkica'...![]()
a srbima se danas moze halaliti sve poslije nadala:-)
Igor Vujicin, sjecam ga se s B92 kad je komentarisao tenis i svrsavao na Djokovica.marlostanf1eld je napisao/la: ↑30 jan 2022, 23:06Ko je vlasina za mikrofonom na cetaljskoj areni? Uzivancija gledati na hrvatskoj, pravo dobar komentator
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Lijepo je uzivati u pjenjenju mongolskog plemena kakogod
Nikad mu nece halaliti ono pisanje po Jokicu i Nuggetsima
Pa baz zato kažem da ne kontam u kojem je filmu.

Mislim ne shvaćam da mu godi biti potrcko kepecima iz Portlanda. Ne znam jel' ograjisao, da nije negdje po mrvama skakao, ili koji već djavo. On ako ostane u Portlandu neće ni ovih 12 milja vidjeti, ma samo čekam dok ga potpisu a onda uzmu sa drafta visokog da mu ga Juka pricuva dok uci pisat.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako je tesko gledati ovo sto "igra" Portland, igra se svodi da svaki napad drugi igrac prevede loptu, iskoristi block Nurkica i sutne tricu. Dok je ulazilo ko ludo, i dok je Juka otvarao agresivno pozicije i vodili su. Kad je malo popustio sut i kad je i on skontao da lopte nece dobit veceras pa prestao otvarati pozicije desilo se sto se desilo.
morao je koji skok vise uhvatit, od pocetka je pasivan na skoku bio, ostalo sa ovakvim suigracima tesko je moglo vise
na pocetku tekme su cak i kao poseban segmet izdvojili i crtali koliko njegovi blokovi znace
morao je koji skok vise uhvatit, od pocetka je pasivan na skoku bio, ostalo sa ovakvim suigracima tesko je moglo vise
na pocetku tekme su cak i kao poseban segmet izdvojili i crtali koliko njegovi blokovi znace
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Vaya i 11 gostiju.