RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ako su šampionske ambicije od Ribića nema ništa.
Ako se pretenduje nešto drugo onda momku treba pružiti priliku, što da ne.
Ja mislim da ova sezona nije baš pogodna za tuču oko prvog mjesta jer par ekipa preozbiljno izgleda na papiru, što u stvarnosti ne mora biti tako a ostaje da se vidi.
Ako se pretenduje nešto drugo onda momku treba pružiti priliku, što da ne.
Ja mislim da ova sezona nije baš pogodna za tuču oko prvog mjesta jer par ekipa preozbiljno izgleda na papiru, što u stvarnosti ne mora biti tako a ostaje da se vidi.
Halile, ti ga prvi zalilajEspiritosanto je napisao/la: ↑17 jun 2022, 21:55Hercegovina sport blog piše da je Halilović trenirao danas, znači moglo bi biti oficijalno sutra![]()

- stiledivita
- Kontakt:
Radović je super momak, igračina i ne treba mu braniti da ide ako ima neka fer ponuda za njega, ali ono što me brine je da bi trebalo da već imamo neku zamjenu za njega jer ga nije baš lagano zamijeniti. Bog zna na šta će ovaj prelazni rok izaći, ali vrlo lagano može se desiti da ostanemo bez nekih ključnih igrača, a dovedemo prinove, a ne pojačanja.
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
-
- Kontakt:
Trenira sa njima ali potpisao nije.Espiritosanto je napisao/la: ↑17 jun 2022, 21:35Produžio ugovor sa Željom.VictoriasFikret je napisao/la: ↑17 jun 2022, 21:32
https://www.transfermarkt.com/josip-ben ... ler/261343
- DzananMusa11
- Kontakt:
TREBA PRVIH 11 SVE DA BUDU VELEŽOVA DJECA U IDUĆOJ SEZONI !
I onda ja gluposti pisem btj
I onda ja gluposti pisem btj
-
- Kontakt:
Adnan Bašić na meti Želje?
Dijete Veleža, ne bi bilo loše kontaktirati. Džemile ako čitaš razmisli…
Dijete Veleža, ne bi bilo loše kontaktirati. Džemile ako čitaš razmisli…
Zadnja izmjena: sarajevskirodjeni, dana/u 17 jun 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Emir Halilović (32) novo je pojačanje mostarskog Veleža, nakon što je pronašao zajednički jezik sa klubom iz Mostara.
Iskusni vezjnak i bivši reprezentativac BiH (upisao jedan nastup), u Velež je stigao iz mađarske ekipe Zalaegerszeg, s kojom je početkom godine potpisao ugovor. Ipak, sada se vraća u Premijer ligu Bosne i Hercegovine nakon što je prošle sezone odigrao ukupno 32 utakmice.
Postignut je dogovor između njega i Veleža i ostala je samo službena potvrda kluba. Tako će trener Amar Osim na raspolaganju imati sjajno pojačanje pred evropske utakmice, ali i pred novu premijerligašku sezonu.
Podsjećanja radi, Emir Halilović je ostavio traga u Premijer ligi, pošto je sa ekipom Sarajeva ranije osvojio prvenstvo i Kup. Igrao je još za Budućnost Banoviće i Zvijezdu iz Gradačca. Dobar dio karijere proveo je u Češkoj.
sportske
Iskusni vezjnak i bivši reprezentativac BiH (upisao jedan nastup), u Velež je stigao iz mađarske ekipe Zalaegerszeg, s kojom je početkom godine potpisao ugovor. Ipak, sada se vraća u Premijer ligu Bosne i Hercegovine nakon što je prošle sezone odigrao ukupno 32 utakmice.
Postignut je dogovor između njega i Veleža i ostala je samo službena potvrda kluba. Tako će trener Amar Osim na raspolaganju imati sjajno pojačanje pred evropske utakmice, ali i pred novu premijerligašku sezonu.
Podsjećanja radi, Emir Halilović je ostavio traga u Premijer ligi, pošto je sa ekipom Sarajeva ranije osvojio prvenstvo i Kup. Igrao je još za Budućnost Banoviće i Zvijezdu iz Gradačca. Dobar dio karijere proveo je u Češkoj.
sportske
-
- Kontakt:
Ovaj Basic gledam ga na youtube stvarno momak fino igra i zabija.
-
- Kontakt:
Nudio se Veležu i ranije. Nudio se i sada. Procjenjeno je da nije dovoljan kvalitet za Velež.Mostarac1922 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:07Ovaj Basic gledam ga na youtube stvarno momak fino igra i zabija.
-
- Kontakt:
Najjace kad vidim da hoce titulu, iskorak u Evropi, golgetera nekog i onda prizivaju kinu da potpise
Yebo vas on da mi je sin rekao bi da nije kvalitet za ovo sto nama treba, jer i nije. Prosjek igrac za prosjecne klubove

Yebo vas on da mi je sin rekao bi da nije kvalitet za ovo sto nama treba, jer i nije. Prosjek igrac za prosjecne klubove
-
- Kontakt:
Koje god se ime poveze sa nekim klubom u BiH krece kmecanje sto nece u nas sto ga nasi ne dovedu, kako vam ne dosadi vise?
Koji ce nam **** kina pored Haskica? Boze sacuvaj..
Koji ce nam **** kina pored Haskica? Boze sacuvaj..
#musvdg
Pusti naše dijete. Imamo Zajmovića.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:17Najjace kad vidim da hoce titulu, iskorak u Evropi, golgetera nekog i onda prizivaju kinu da potpise![]()

-
- Kontakt:
Nudio je i Velez njemu 1500KM platu da odradi polusezonu kad je bio na probi ali je procijenio da zasluzuje vise iako nije bio spreman ni za 10 minuta profesionalnog fudbala. Nakon toga bi dobio povecanje ukoliko bi pokazao kvalitet ali nije bio zadovoljan ponudjenim, smatrao je da zasluzuje vise odmah u startu i to je to.VictoriasFikret je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:12Nudio se Veležu i ranije. Nudio se i sada. Procjenjeno je da nije dovoljan kvalitet za Velež.Mostarac1922 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:07Ovaj Basic gledam ga na youtube stvarno momak fino igra i zabija.
-
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:51Nudio je i Velez njemu 1500KM platu da odradi polusezonu kad je bio na probi ali je procijenio da zasluzuje vise iako nije bio spreman ni za 10 minuta profesionalnog fudbala. Nakon toga bi dobio povecanje ukoliko bi pokazao kvalitet ali nije bio zadovoljan ponudjenim, smatrao je da zasluzuje vise odmah u startu i to je to.VictoriasFikret je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:12Nudio se Veležu i ranije. Nudio se i sada. Procjenjeno je da nije dovoljan kvalitet za Velež.Mostarac1922 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:07Ovaj Basic gledam ga na youtube stvarno momak fino igra i zabija.
Upravo ovako je bilo kako si napisao. Ja ne znam je li pojedinci imaju vječitu potrebu da se žuga, stanite iza uprave - rezultati i uspjesi vam govore sve. Prestanite biti protivnici sami sebi i jednom podržite nešto.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Radije je mazlumao nego se isprobao u maticnom klubu. Sto se mene tice, za takve su zatvorena vrata.
Blagojević i Halilović su dva dobra igrača sa solidnim internacionalnim i evropskim iskustvom. Nemam ništa protiv njihovog dolaska. Potrebno i korisno je u ekipi imati takve igrače poput njih 
Volio bih da Radović ostane naravno al ako ima dobru ponudu iz inostranstva (a nadam se i mi za njega) i želi da ode (zaslužio je), hvala na svemu i sretno mu bilo
Što se tiče trebinjskog kralja, ja bih još malo sačekao da vidim razvoj situacije. Nemam ništa protiv da Ribić dobije priliku u slučaju odlaska Bogdanovića, ali mislim da je možda najbolje za Farisa da ove sezone ode na posudbu.
Ima li šta novo sa Arsenalovcem? Hoće li ostati?

Volio bih da Radović ostane naravno al ako ima dobru ponudu iz inostranstva (a nadam se i mi za njega) i želi da ode (zaslužio je), hvala na svemu i sretno mu bilo

Što se tiče trebinjskog kralja, ja bih još malo sačekao da vidim razvoj situacije. Nemam ništa protiv da Ribić dobije priliku u slučaju odlaska Bogdanovića, ali mislim da je možda najbolje za Farisa da ove sezone ode na posudbu.
Ima li šta novo sa Arsenalovcem? Hoće li ostati?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Naše dijete tek treba pokazati da li može igrati u premijer ligi.Wnbsbe je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:26Pusti naše dijete. Imamo Zajmovića.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:17Najjace kad vidim da hoce titulu, iskorak u Evropi, golgetera nekog i onda prizivaju kinu da potpise![]()
Yebo vas on da mi je sin rekao bi da nije kvalitet za ovo sto nama treba, jer i nije. Prosjek igrac za prosjecne klubove![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pustio je i on Velez kad mu je nudjen ugovor. Tako da tu pricu o nasoj djeci okaci macku o rep. A Zaimovic kakav god da je bolji je od njega.Wnbsbe je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:26Pusti naše dijete. Imamo Zajmovića.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:17Najjace kad vidim da hoce titulu, iskorak u Evropi, golgetera nekog i onda prizivaju kinu da potpise![]()
Yebo vas on da mi je sin rekao bi da nije kvalitet za ovo sto nama treba, jer i nije. Prosjek igrac za prosjecne klubove![]()
Nasa djeca trce od i u Velez kako im ceif.
Sa malo sabura mogao je Kina biti osvajac kupa a i dio ekipe koja je imala strasno ljeto prosle godine u Evropi. Ne treba forsirati tu nasu djeci ni u a ni iz kluba. Tu se balans i resoekt mora znati i pokazati obostrano.
Sa malo sabura mogao je Kina biti osvajac kupa a i dio ekipe koja je imala strasno ljeto prosle godine u Evropi. Ne treba forsirati tu nasu djeci ni u a ni iz kluba. Tu se balans i resoekt mora znati i pokazati obostrano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.