FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hahah pa ne dovodis Benzemu nego igraca predzadnje ekipe crnogorske lige
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ovog su pitari i Mostarci prije par dana prizivali po forumima, ako kod nas dođe, bit će da je loš. 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Tesko da bi ovaj i Dzenis dosli zajedno, tako da kontam da jedan otpada. Svakako, clanak ne nudi nikakvo konkretno saznanje, tj. kolike su sanse i sl.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bolje Bašić nego Dženis.
Velez ima napadača ne treba im, Sarajevo takoder
https://www.transfermarkt.com/ibrahima- ... ler/636563
Trebao je Edis vidjeti sa ovim, trenirao ga u Dečicu, 22 godine moze igrati i krilo i desnog beka..
Trebao je Edis vidjeti sa ovim, trenirao ga u Dečicu, 22 godine moze igrati i krilo i desnog beka..
- Meraak1921
- Kontakt:
Joj pametovanja u pm, treba ovaj, ne treba ovaj, ne treba ni jedan .. Jeste li zaboravili ko nam sve igra ? Basic i Dzenis ce biti od velike koristi i veliko pojacanje ako dodju, ne jer su wow igraci, nego mi smo tolko tanki da nam je i Dupovac pojacanje
- MocMahale444
Hajde ba halalimo i ovu sezonu kao i prosle sto smo halalili.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sta danas napisati.. koga pljuvati.. koga prizivati.. niko nama ne valja
lik iz igmana ode vani igrat ce evropu.. mi bi mu nasli 101 manu svijum 

Mi smo Željini, Željo je naš !
Da li su spremne rukice u skupstini da se dignu za 7 dana. Da mi sta sad ne useremo pred izvorom
Ma halalit cemo i ovu samo nek krene ozbiljan rad i ciscenje dugova. A normalno i da se uspostavi neki sistem u klubu. Malo ko je mogao ovo istrpiti i ovoliko se ukljuciti da prezivi klub. Presudne su bile akcije oko clanskih kad je najvise gorilo.

Ma halalit cemo i ovu samo nek krene ozbiljan rad i ciscenje dugova. A normalno i da se uspostavi neki sistem u klubu. Malo ko je mogao ovo istrpiti i ovoliko se ukljuciti da prezivi klub. Presudne su bile akcije oko clanskih kad je najvise gorilo.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ko će drugi pomoć ako mi nećemo.JugJugJug je napisao/la: ↑18 jun 2022, 08:42Da li su spremne rukice u skupstini da se dignu za 7 dana. Da mi sta sad ne useremo pred izvorom![]()
![]()
za Željezničar sve od Željezničara ništa !!

Sledeci put uclanujem i Dupovcamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 09:45ko će drugi pomoć ako mi nećemo.JugJugJug je napisao/la: ↑18 jun 2022, 08:42Da li su spremne rukice u skupstini da se dignu za 7 dana. Da mi sta sad ne useremo pred izvorom![]()
![]()
za Željezničar sve od Željezničara ništa !!![]()
- manijacikonjic87
- Kontakt:
nemoj da morali opet sve zivo uclanjivat ziv bio

Ispred njega kod Edisa nebi ni Zidane igrao. Edis je ocaran Bekricem taman da jos 20 zicera fuli.
Inace na glasilu neprezaljenog traje ofanziva za povratak ratnog profitera prije investitora, inace kao najboljeg poslijeratnog predsjednika. Taj mora da je nanjusio neke novce inace ne prilazi klubu od kada je dezertirao.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 18 jun 2022, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma valja Gasal Hrelja halo šta vam je vise.Ko god dodje nosat ga ko kralja.Resic i Vucenovic i ova dvojica su igrali.Šta hocete rec da je taj Besic losiji o Beganovicu necu ni pricat.
-
- Kontakt:
JugJugJug je napisao/la: ↑18 jun 2022, 08:42Da li su spremne rukice u skupstini da se dignu za 7 dana. Da mi sta sad ne useremo pred izvorom![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hajdar produzio, zna li se na koliko?
- lijevapolutka
- Kontakt:
Po njima niko nije veći od Želje osim dotičnogbhsport je napisao/la: ↑18 jun 2022, 10:12Ispred njega kod Edisa nebi ni Zidane igrao. Edis je ocaran Bekricem taman da jos 20 zicera fuli.
Inace na glasilu neprezaljenog traje ofanziva za povratak ratnog profitera prije investitora, inace kao najboljeg poslijeratnog predsjednika. Taj mora da je nanjusio neke novce inace ne prilazi klubu od kada je dezertirao.
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Ne seri molim te, taman kad nas je krenulo opet nađete neke gluposti da pišete, zadržali smo odbranu koja je bila druga odbrana lige, u ofanzivnom dijelu smo se lijepo pojačali, a biće još pojačanja, kad bi nam Bašić došao to bi bilo odlično, s druge strane mi bismo u onoj prošloj katastrofalnoj sezoni mogli lagano do 4. mjesta samo da smo imali jednog napadača koji može dati 7-10 golova po sezoni, i to bitno je naglasiti da nas je prvu polusezonu vodio Ivkovic.Istina da se liga pojačala ove sezone ( ili nam se to samo čini, slabo ko je dovodio igrače iz vana, većinom su to igrači iz naše lige, federacije, hrvatske, srbije i sl. ), ali smo i mi dosta jači, kažem imamo odličnu odbranu, a aBd i u napadu će biti dosta bolje nego prošle sezone, još ako se Hadžiahmetović proda ne vidim kako bismo mogli ostatak bez evrope...MocMahale444 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:34Hajde ba halalimo i ovu sezonu kao i prosle sto smo halalili.
Ultras Željezničar!
prosle godine je zrinjski prebacio ocekivanja, borac i sarajevo debelo podbacili, i u nekoj tranziciji. tuzla siti je bila solidna. svi od ovih gore navedenih su se dobro pojacali i biti ce dosta jaci nego prosle sezone. mi smo realno prebacili ocekivanja, no ne vjerujem da ce nasi djeturumi moci izgurati i ovu sezonu tako dobro, biti ce realno dosta teze nego prosle godine
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Ferroviere1987, mamonelafo i 65 gostiju.