Moze, jer BH Telekom uvijek daje nize

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moze, jer BH Telekom uvijek daje nize
jesu od telemaha kablovi. Mogu ih izvuci i tuda cu ove opticke kablove provuci koji su i tanji nego telemachovi. Treba im vratiti samo uradjaje bez kablovabob je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:37jesi siguran da su ti od tm kablovimislim i ja sam nekad prije 10 god renovirao full stan i tad kablove provukao a tm je samo svoju kutiju na ulaznim vratima montirao i spojio se a koliko znam nije to njihovo vlasnistvo tvoje je tj kablovi ono jedan prikljucak besplatan drugi su naplacivali ... ako hoces bataliti telemacha odes pitas sta trebas vratiti i kako ce te i kad iskljuciti kad posaljes zahjtev ako ti kazu moras kabal vratiti al mislim nidje veze ne vjerujem kupis im i das nije skupo to ... a telecom ti svakako dolazi do vrata montiraju razvodnu kutiju, unutar je tvoja obaveza pa iskoristis postojecu infrastrukturu a kad opet budes renovirao optiku provuces kroz stan
![]()
Urađeno je i prijekraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:24Šta Arene uradise Sport Klubu![]()
Sinoc na Arenama Real - Barsa, Asvel - Monako, FMP - Zvezda..., na SK ništa
Da ima Telekom malo više pameti, pa da poboljšaju svoju uslugu, sad bi mogli sahraniti Telemah...
Telecom samo zivi od arene. To je jedina usluga koju dobijes i koju mogu pružiti. Sve ostalo od usluge, montera, kvalitete, unaprijedjenja, moja tv je sve osim kvalitete, brzine internete najgore u evropi itd .Warhol je napisao/la: ↑18 jun 2022, 12:02Urađeno je i prijekraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:24Šta Arene uradise Sport Klubu![]()
Da ima Telekom malo više pameti, pa da poboljšaju svoju uslugu, sad bi mogli sahraniti Telemah...![]()
Bilo je i NBA finale, svih 6 tekmi s lica mjesta.
To poređenje i nije neko kako je bilo i kako će tek biti
BH Telecom je drastično poboljšao uslugu i još se radi.
Sta bh telecom ima s tim ...nahvali ih ko da su oni u vlasnistvu arenaWarhol je napisao/la: ↑18 jun 2022, 12:02Urađeno je i prijekraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:24Šta Arene uradise Sport Klubu![]()
Da ima Telekom malo više pameti, pa da poboljšaju svoju uslugu, sad bi mogli sahraniti Telemah...![]()
Bilo je i NBA finale, svih 6 tekmi s lica mjesta.
To poređenje i nije neko kako je bilo i kako će tek biti
BH Telecom je drastično poboljšao uslugu i još se radi.
Najmanje duplo veće brzine, bogatija ponuda novih paketa itd.
Sa 25/2 na 50/8, sa 50/8 na 100/10 i sa 100/10 na 200/20.
Nikad jos u zadnjih 15 godina nisam upoznao osobu koja je zadovoljna bh telekom internetom
Ne može preko 10 ako je ADSL ili slaba parica, stari Full1 paket je 25/2 a novi Full S je 50/8. Traži VDSL ili podnesi zahtjev za optiku.AshburtonG je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:08dok starci placaju neki paket, gdje bi valjda trebao net biti 25/3 ili tako nesto, a otkako je uveden net nije presao brzinu od 10mbs, sto cini cak i mojatv uslugu skoro nemogucom zbog svakodnevnog lag-a, a o netflixu ili yt da ne pricam.
Izalili su vjerovatno velike novce za emitiranje Arene, jer bi bez nje bili definitivno donji. Jedino im je to argument za prodaju.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 7 gostiju.