Nazoveš 1444, jave se neki mulci veze nemaju ni sa čim.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma ti će sami sebe poslati u historiju, nema im spasa čak i ako ih gazda prodakraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:04Sad im je nevjerovatna šansa da Telemah pošalju u historiju, šteta što naša domaća firma to ne zna iskoristiti![]()
Dok je ovakav internet oni će postojati. Pogotovo kada nemaju konkurenciju što se tiče interneta, a neće je imati i narednih godina. Druže u 2022. godini je najbitniji internet, a ne televizija. Ko ima dobar internet ima i televiziju.Warhol je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:11Ma ti će sami sebe poslati u historiju, nema im spasa čak i ako ih gazda prodakraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:04Sad im je nevjerovatna šansa da Telemah pošalju u historiju, šteta što naša domaća firma to ne zna iskoristiti![]()
![]()
Najsavršeniji nacin, Telemach sa dobrim popustom + Msat
Ima li ovaj Msat kod nas?
Otići će Telemah, doci će neko drugi.Warhol je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:11Ma ti će sami sebe poslati u historiju, nema im spasa čak i ako ih gazda prodakraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:04Sad im je nevjerovatna šansa da Telemah pošalju u historiju, šteta što naša domaća firma to ne zna iskoristiti![]()
![]()
Sta ces porediti sa njemackom, uporedi sa telemahom. Ja sa novim ugovorom placam 47 km paket a brzina mi 250. Ako mozes zamisliti uopste kakva je to brzina haha. PS. to je najsporija brzina u telemachu
Pročitaj šta sam napisao.VGS je napisao/la: ↑18 jun 2022, 19:41Sta ces porediti sa njemackom, uporedi sa telemahom. Ja sa novim ugovorom placam 47 km paket a brzina mi 250. Ako mozes zamisliti uopste kakva je to brzina haha. PS. to je najsporija brzina u telemachu![]()
Cijena od 52KM za ovako stabilan net i uz ovu tv ponudu je stvarno smiješna![]()
Normalno je i da SVAKI korisnik ima brzi net od 10mb/s, pa nema.
Ako nemaš DL barem 6, raskini ugovor i prestani smarati po forumu. Danas imaš alternativa ako ništa.
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 7 gostiju.