Jbg svaka ti čast. Evo na forum se sad neću prijaviti od ponedeljka do četvrtka. Vikend moram iskoristiti.. Kako su me naživcirali.. cccBlue_He4rt je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM!![]()
Sta sam rek`o za Portland?
San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
E od 88', kako sam poceo pratiti NBA, nije mi se ovo desilo...
Naime, sinoc sanjam identicnu zavrsnicu utakmice, samo sa promijenjenim ulogama, tj. Bryant suta i promasuje, ali Odomov "tip-in" u zadnjoj sekundi donosi pobjedu Lakersima 1 razlike...
Taj momenat u snu me i probudi, krivo mi, nije mi ni do cega i kontam, ne ide mi se sad ni na posao, psujem sve zivo, itd...
Medjutim, kad sam krenuo da se oblacim, skontam da nesto nije kako treba. Probudio se bez alarma, previse mi mrak napolju, nema zvukova saobracaja, tisina...bacim pogled na sat, a ono nema ni 4h ujutro. Aaaaaa, to mi radi...
Skontam da sam sanjao, laknulo mi, ostalo nekih 40-tak minuta do tekme, ma nisam vise ni spavao. A onda prava tekma u kojoj Tim i Antonio cine ono sto sam ja usnio da rade Bryant i Odom...
E sad, malo o tekmi...
Pobjeda je slatka, da sladja ne moze biti i uzivao sam u Fisherovom kiselom izrazu lica dok vrti prstom iznad glave. Ali trebalo bi mi jos 10 ovakvih scenarija da bih vratio onih par godina zivota, koje mi je upravo on uzeo onim sutem za 0.4s, sjeticete se o cemu govorim...
Ali, u sustini, nisam zadovoljan, jer smo sredinom zadnje cevtrtine imali Lakerse pod kontrolom i trebalo je samo privesti utakmicu kraju u nasem stilu. Ali pri rezultatu 79-71, gubimo par lopti, promasujemo neke suteve i dozvoljavamo Lakersima da se vrate...
Ipak, McDyess mi je popravio dan, prvo sacuvao loptu u nasem posjedu 5 sec. do kraja, pa onda trenutak istine kod 0.1 sec. na semaforu. Zasluzio je Antonio ovo, citavu sezonu igra fenomenalno...
41-8
Naime, sinoc sanjam identicnu zavrsnicu utakmice, samo sa promijenjenim ulogama, tj. Bryant suta i promasuje, ali Odomov "tip-in" u zadnjoj sekundi donosi pobjedu Lakersima 1 razlike...
Taj momenat u snu me i probudi, krivo mi, nije mi ni do cega i kontam, ne ide mi se sad ni na posao, psujem sve zivo, itd...
Medjutim, kad sam krenuo da se oblacim, skontam da nesto nije kako treba. Probudio se bez alarma, previse mi mrak napolju, nema zvukova saobracaja, tisina...bacim pogled na sat, a ono nema ni 4h ujutro. Aaaaaa, to mi radi...
Skontam da sam sanjao, laknulo mi, ostalo nekih 40-tak minuta do tekme, ma nisam vise ni spavao. A onda prava tekma u kojoj Tim i Antonio cine ono sto sam ja usnio da rade Bryant i Odom...
E sad, malo o tekmi...
Pobjeda je slatka, da sladja ne moze biti i uzivao sam u Fisherovom kiselom izrazu lica dok vrti prstom iznad glave. Ali trebalo bi mi jos 10 ovakvih scenarija da bih vratio onih par godina zivota, koje mi je upravo on uzeo onim sutem za 0.4s, sjeticete se o cemu govorim...
Ali, u sustini, nisam zadovoljan, jer smo sredinom zadnje cevtrtine imali Lakerse pod kontrolom i trebalo je samo privesti utakmicu kraju u nasem stilu. Ali pri rezultatu 79-71, gubimo par lopti, promasujemo neke suteve i dozvoljavamo Lakersima da se vrate...
Ipak, McDyess mi je popravio dan, prvo sacuvao loptu u nasem posjedu 5 sec. do kraja, pa onda trenutak istine kod 0.1 sec. na semaforu. Zasluzio je Antonio ovo, citavu sezonu igra fenomenalno...
41-8
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hehe @YaSSaL zanimljiva priča.
Meni žao što sad ne mogu gledati nikako jer je počela škola.
Ugl. Svaka čast momcima, zaslužili smo ovo. Samo naprijed.
Meni žao što sad ne mogu gledati nikako jer je počela škola.
Ugl. Svaka čast momcima, zaslužili smo ovo. Samo naprijed.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Auuuuuuuuuu gledao sam skraćeno pregled odlična je tekma bila cijelo vrijeme kontrola rezultata bila tu samo na kraju povedoše
Ali Antonio donosi pobjedu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ko će čekati tekmu još više od sat vremena.. 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa ti valjda necu ja sigurnoSexmachineboy je napisao/la:Ko će čekati tekmu još više od sat vremena..
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ja to ne mogu.. idem spavati, a ionako ćemo pobjediti...alfarouqaminu je napisao/la:pa ti valjda necu ja sigurnoSexmachineboy je napisao/la:Ko će čekati tekmu još više od sat vremena..![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Ja to ne mogu.. idem spavati, a ionako ćemo pobjediti...alfarouqaminu je napisao/la:pa ti valjda necu ja sigurnoSexmachineboy je napisao/la:Ko će čekati tekmu još više od sat vremena..![]()
videcemo...ono vas ushralo protiv lakersa
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Sretno momci ja ne mogu stvarno više.. a taman dočekao početak... 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Deremo ih dobro na početku... 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ajde bre izdrzi jesi li sexmashina ili nisi?Sexmachineboy je napisao/la:Sretno momci ja ne mogu stvarno više.. a taman dočekao početak...
ma dobivate ovo lagano
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma šta imam čekati, levati nam ne mogu golu priči.. pardon, ne mogu nam koša dati.. 
Djeco, djeco, kakve ste mi vi mamuze kad tekme budni docekati ne mozete...
Jos jedna fenomenalno-rutinska pobjeda za 42-8...
P.S. Koja razlika gledati ono sinoc i ovo veceras, u psiholoskom smislu...
Jos jedna fenomenalno-rutinska pobjeda za 42-8...
P.S. Koja razlika gledati ono sinoc i ovo veceras, u psiholoskom smislu...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pobjeda u našem stilu, samo u drugom dijelu smo malo popustili kol'ko vidim, tu su nas malo nadigrali. Pobjeda je najvažnija.
42-8!
42-8!
Nedostajalo mi je ustajanje u gluho doba, previse je 3 dana pauze. Kad dodjem na posao odmoran, nije to to...
Ali opet rutinska pobjeda, bez previse znoja...
43-8
Ali opet rutinska pobjeda, bez previse znoja...
43-8
Serija 9-2...6 minuta prije kraja bila je dovoljna za pobjedu,sjajna partija Blaira...
I ovom utakmicom je poceo Road Trip....koji je vec dugi niz godina tradicionalan u Spursovom kalendaru,sad slijedi jos 6 gostujucih utakmica...i rekao bi covjek e sad ce biti tesko ali
veceras kod Toronta pa kod Phila,Washingtona,NYN i zavrsavamo kod Chikaga..osim Chikaga ne vidim ekipu koja nas moze ozbiljnije namucitit ali bio bi zadovoljan sa 4-1...
Na zapadu smo osigurali prvo mjesto,dok imamo finih 5 utakmica prednosti ispred Bostona...bez i jedne povrede,sa kontrolisanom minutazom...bolje ne moze
Od ostalih vijesti ruki Anderson je poslat u razvojnu ekipu Torors(filijala) i tu ce hvatati formu..
Potpisali smo Stevena Novaka na 10 day deal...ma isti Boner,malo veci ali tu je zbog dubine u rotaciji...moze rasiriti teren...
I ovom utakmicom je poceo Road Trip....koji je vec dugi niz godina tradicionalan u Spursovom kalendaru,sad slijedi jos 6 gostujucih utakmica...i rekao bi covjek e sad ce biti tesko ali
Na zapadu smo osigurali prvo mjesto,dok imamo finih 5 utakmica prednosti ispred Bostona...bez i jedne povrede,sa kontrolisanom minutazom...bolje ne moze
Od ostalih vijesti ruki Anderson je poslat u razvojnu ekipu Torors(filijala) i tu ce hvatati formu..
Potpisali smo Stevena Novaka na 10 day deal...ma isti Boner,malo veci ali tu je zbog dubine u rotaciji...moze rasiriti teren...
he 2010-2011 Spurs...
...are only the 7th team in NBA history to win at least 43 of their first 51 games.
The other 6 teams were:
1964-1965 Celtics 43-8 thru 51 games
1966-1967 76ers 46-5 thru 51 games
1971-1972 Lakers 44-7 thru 51 games
1982-1983 76ers 44-7 thru 51 games
1995-1996 Bulls 46-5 thru 51 games
1996-1997 Bulls 45-6 thru 51 games
ALL SIX of those teams won the NBA Championship.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nevjerovatna igra ove sezone.. Jedva čekam Bullse.. 
Ma jedva čekam PO gotovo smo nadmašili prošlosezonski broj pobjeda,a ima još dosta utakmica 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mislim da ste osigurali prvo mjesto u svojoj konferenciji, do kraja samo mirno privesti kraju sezonu i dozirati minutažu za ključne igrače
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Sine, vec imamo 3-1 na road tripu...Raul_64 je napisao/la:I ovom utakmicom je poceo Road Trip....koji je vec dugi niz godina tradicionalan u Spursovom kalendaru,sad slijedi jos 6 gostujucih utakmica...i rekao bi covjek e sad ce biti tesko ali![]()
Moje misljenje da ce nas veceras Raptorsi najvise namuciti od svih. Kad smo najjaci bili, a oni najslabiji, vazda su nam probleme zadavali. Ako se sjecas utakmice prije par sezona, imali smo nakon trece cetvrtine 20-tak poena prednosti (na njihovom terenu takodje), da bi zadnji period ljudi dobili 33-9, i tako nas konacno uzeli 2-3 razlike...Raul_64 je napisao/la:veceras kod Toronta pa kod Phila,Washingtona,NYN i zavrsavamo kod Chikaga..osim Chikaga ne vidim ekipu koja nas moze ozbiljnije namucitit...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.