Idemo sad stoper kvalitetan..
DC hmmmm....??
Nemoj ti uvijek te historijske,daj nekog aktuelnog
Ova Uprava u zadnjih 5 godina reprezentuje nesposobnost sa 2 izlaska u Evropu, Kupom, izgradnjom stadiona i vraćanjem kulta Veleža u mostarske domove.DzananMusa11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:53Hajmo preko leđa Fedjinih da prebijemo nesposobnost uprave da dovede igraca osim kojeg niko nece i koji nas je 2 put vec ispaljivao![]()
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑19 jun 2022, 08:51Ova Uprava u zadnjih 5 godina reprezentuje nesposobnost sa 2 izlaska u Evropu, Kupom, izgradnjom stadiona i vraćanjem kulta Veleža u mostarske domove.DzananMusa11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:53Hajmo preko leđa Fedjinih da prebijemo nesposobnost uprave da dovede igraca osim kojeg niko nece i koji nas je 2 put vec ispaljivao![]()
Ovi što su prije njih bili su sve pozlaćivali svojim postupcima a kriminal, dugove i Velež u raspadu pred preuzimanje ove Uprave su vanzemaljci napravili.![]()
Ja jesam svjestan i sta govorim i zasto govorim.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑19 jun 2022, 08:48Koliko se brukate sa tim izvalama o čovjeku koji vam je donio najviše radosti u zadnje 3 godine vaših usr.an.ih života, niste svjesni toga!![]()
Sve sto je uradio treba mj zahvaliti, ali je posrao se na sve uradeno, jer je gledao u nas u oci i pravio budalama, levayio nas ko zadnje papke. Pricam jedno, a radim drugo je dno dna, ako ista mrzim kod ljudi onda je ta osobina. Postujem iskrene ljude, koji kazu ono sto misle. Kad je vec prije proslave znao da ce ici, trebao je odmah sutri dan( da ne kvari proslavu) javno izaci i reci: Zelim da idem, zasitio sam se ili imam druge ambicije i niko mu A ne bi rekao. A ovako kako je uradio je za svake osude, jer je ispao supak nevideni. Supcina ona pokvarena smrdljiva.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑19 jun 2022, 08:48Koliko se brukate sa tim izvalama o čovjeku koji vam je donio najviše radosti u zadnje 3 godine vaših usr.an.ih života, niste svjesni toga!![]()
Pa usporedba nije najbolja, ali je poenta ista.mozak je napisao/la: ↑18 jun 2022, 19:23Nisi napravio najbolju usporedbu.Zizu1981 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:10Cuo sam da je jedan navijac Besiktasa bio nezadovoljan sto su doveli Pjanica, jer to vise nije onaj Pjanic iz najboljih godina, ali mu se onda smijali i govorili, "Mi doveli igraca iz Barcelone i tebi ne valja"
Nakon godinu dana, Pjanic se vraca u Barcelonu. U Besiktasu je sjedio vecinu vremena na klupi. Besiktas ga je masno placao. neko bi rekao da je Pjanic bio velika greska.
Samo ti govorim koliko tvoja logika moze biti pogresna.
Čovjek ti govori da dovodimo igrača koji je igrao za razliku od Pjanića koji je jedino na treningu igrao fudbala prije dolaska u Bešiktaš.
Nama ovi igrači neće smetati i bit će odlično imati tu širinu u veznom redu.
Ja sam mišljenja da će Halilović svemenom biti zakucan u prvih 11..ali hajmo sačekat.
Ovaj Dox je čudan navijač, je li Velež izgubio ili neka druga loša inf iz kluba..eto ga ovdje prvog da napiše komentar.
Pa ako ne nadju beka nekog da valja onda ce nam trebati ovaj, on i Haskic da dadnemo vise golova nego sto primimodoox je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:47https://www.transfermarkt.com/ognjen-mu ... ler/139918
Evo Mudrinski slobodan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.