Jedva čekam sezonske karte,treba ispostovati maksimalno ko god moze
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa Velež je u rangu Jedinstva iz Bihaća. U ovoj državi ima bar 5 klubova većih od njih. Njima sad sa osimom idu crni dani a nisu ni svjesni.
E cuj što li je Dzafic izabrao Sarajevo. 

Sta jedan trofej učini od ljudi

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja sam ocekivao mnogo jace napadace ali je liga kao i drzava takva da niko ozbiljan nece doci, uzeli smo najbolje od onog sto se nudi i to je to.
Zadnju sezonu smo mislili da imamo neku ekipu pa na kraju ni evrope ne vidjosmo. Cirjak i drobarov uredu, ovo ostalo nit smrdi nit mirise
Zadnju sezonu smo mislili da imamo neku ekipu pa na kraju ni evrope ne vidjosmo. Cirjak i drobarov uredu, ovo ostalo nit smrdi nit mirise
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto posto, Ismir je dosad najozbiljniji vlasnik upravljačkih prava i osjeti se ta razlika.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 01:08Šta god da se desi ove sezone treba čestitati na ovom poslu do sada. Pa ja mislim da niko od nas ni u najluđim snovima nije očekivao da će se ovako kvalitetna čistka napraviti. Sjećam se kad je raja govorila "iz ove ekipe samo Belmina, Asmira, Andreja i Daniela treba ostaviti", kad sad fakat možeš ekipu napraviti sa njima četvoricom, a ostalo sve novi da budu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Vjeruj da moze i hoce.fks74 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 00:21Niti mu Sarajevo može ponuditi 20 milja, niti on vrijedi toliko.LovacnaJelene je napisao/la: ↑18 jun 2022, 23:45Nebi se oni vratili da im Sarajevo nije dalo dobre pare.
Bolje ovde ziviti sa 20k mjesecno, nego negdje dalje od kuce.
Imas primjer Dudica, Dzafica itd itd.
U Sarajevu niko ne igra za kikiriki, cak stavise, nebi se postidili da se objave olate igraca, tj postidili bi se mi navijaci i sokirani bi bili.
Sadasnji kapiten ima 22 ili 24 milje platu.
Dje su siluete celava ubleho
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Samo je bitno strpljenje navijača ako ne budu vrhunski rezultati i igra na startu. Sa igračima koje smo doveli titula se nameće kao imperativ ove sezone, al obzirom na to koliko će se gurati Borac ni 2. mjesto ne bi se trebalo gledati kao neuspjeh.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za neka jaca imena treba sacekati malo, i sami su rekli 2 prijelazna roka nam trebaju da sklopimo sta zelimo.holyman je napisao/la: ↑19 jun 2022, 08:26Ja sam ocekivao mnogo jace napadace ali je liga kao i drzava takva da niko ozbiljan nece doci, uzeli smo najbolje od onog sto se nudi i to je to.
Bodul je privatno govorio da ako ne izborimo evropu nece produziti ugovor, sad nisam siguran ni da bi nasi zeljeli sve i da jesmo.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da ne bi, prekrižen je on bio radi ponašanja na terenu. Majstor jeste ali džaba kada klub nema puno od toga. Počeo je on jako dobro i imao je dobrih utakmica na početku što su pokazali golovi i asistencije ali onda nakon toga nagli pad pa 5 utakmica suspenzije gdje ti je beskoristan a čovjek puno košta za ono što nudi.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 jun 2022, 09:48Za neka jaca imena treba sacekati malo, i sami su rekli 2 prijelazna roka nam trebaju da sklopimo sta zelimo.holyman je napisao/la: ↑19 jun 2022, 08:26Ja sam ocekivao mnogo jace napadace ali je liga kao i drzava takva da niko ozbiljan nece doci, uzeli smo najbolje od onog sto se nudi i to je to.
Bodul je privatno govorio da ako ne izborimo evropu nece produziti ugovor, sad nisam siguran ni da bi nasi zeljeli sve i da jesmo.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo Dzafic od sutra na treningu 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci lik nije htjeo produziti ugovor sa klubom koji je izborio Evropu, vec dolazi u klub kojem to nije uspjelo.
Veliko si FK Sarajevo
Veliko si FK Sarajevo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa normalno da bi dosao.zagor1987 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 03:38Nikako nece da shvate da hocemo Radovca da bi on odma dosao,Andjusic itd takodje i Dzafic isto jbga hoce to tako kad su nasi navijaci kao Dudic haha i kad im je zelja bordo dresAvanGarda46 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 03:29Izabro bi DoA nas ispred bilo koga u ovoj ligi, pisao sam dok se prvi put spominjao, zelja mu da igra za nas..
Hajde komsija, napadaj, osvjetlaj obraz nas Visočana nakon one rumene ublehe pu pu pu..![]()
![]()
Znam Radovca licno, doaao bi dzaba da igra u Sarajevu.
Isto kao sto je dosao Dudic,pa cak da su mu dali duplo vise para..Svi ko jedan igraci Veleza bi dosli u Sarajevo i Zelju.Mogu rodjeni da se ljute koliko hoce,ali oni su za nas mnogo mali.
- JavierBosnia
- Kontakt:
To me i cudilo, na jednoj strani evropa i pa gotovo sigurno bolja finansijska ponuda (s obzirom kako to oni rade zato i mogu) i na drugoj strani mi. Zato nisam vjerovao u transfer, ali ocito se Dudiceve zelje ispunjavaju pod svaku cijenuElCartel11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:54Znaci lik nije htjeo produziti ugovor sa klubom koji je izborio Evropu, vec dolazi u klub kojem to nije uspjelo.
Veliko si FK Sarajevo![]()
Kakva crna Evropa nasi klubovi odigraju jednu,dvije utakmice.Ponuda je finansijska tu negdje.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:08To me i cudilo, na jednoj strani evropa i pa gotovo sigurno bolja finansijska ponuda (s obzirom kako to oni rade zato i mogu) i na drugoj strani mi. Zato nisam vjerovao u transfer, ali ocito se Dudiceve zelje ispunjavaju pod svaku cijenuElCartel11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:54Znaci lik nije htjeo produziti ugovor sa klubom koji je izborio Evropu, vec dolazi u klub kojem to nije uspjelo.
Birati izmedju Sarajeva i Tuzle je smijesno.
Ma zna se ko je najveći klub u Bosni . Jedva čekam sutra i predstavljanje 

FC United Of Manchester !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ima ti i ta mjesta, samo sam mislio da je prethodnom sezonom privukao paznju bar Slovenaca, ali eto super da kod nas zavrsi
Tuzla ce iduce sezone biti dosta slabija cak msm da nece ni konkurisat za europu.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:08To me i cudilo, na jednoj strani evropa i pa gotovo sigurno bolja finansijska ponuda (s obzirom kako to oni rade zato i mogu) i na drugoj strani mi. Zato nisam vjerovao u transfer, ali ocito se Dudiceve zelje ispunjavaju pod svaku cijenuElCartel11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:54Znaci lik nije htjeo produziti ugovor sa klubom koji je izborio Evropu, vec dolazi u klub kojem to nije uspjelo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nebitno totalno. Pročitao sam i ja neki post u fazonu mi smo ga kontaktirali prije 10 dana a onda se Sarajevo umiješalo i to je to što je naravno još jedna laž. Mi smo Džafića kontaktirali početkom ovog mjeseca pa je onda poslije nas i Zrinjski to isto uradio. Velež je posljednji poslao ponudu koja je bila najmanja. Pa i portali su prenijeli da je Džafić blizu nas još prije 2 sedmice (par dana prije nego što ga je Velež kontaktirao). Ne bi bio prvi ni posljednji koji bi prešao u neki slabiji klub za manje para jer neki igrači ne mogu podnijeti pritisak a tu je i želja da igra u prvih 11. Eto vam primjer Pantelić i mogu vam reći da je to dobra odluka sa njegove strane, tamo će igrati a ovdje sigurno ne bi što njemu ne ide u prilog.
Mene više iznenađuje to što ga je Tuzla lako pustila i sve više mislim da Azmir neće više da ulaže toliko novca. On im je najbolji igrač a otišlo je još par standardnih prvotimaca a potpisali su ugovor sa veselim
Zrinjski nudi fenomenalne uslove za našu ligu, njima je onaj sponzor milijarder.
Mene više iznenađuje to što ga je Tuzla lako pustila i sve više mislim da Azmir neće više da ulaže toliko novca. On im je najbolji igrač a otišlo je još par standardnih prvotimaca a potpisali su ugovor sa veselim

Zrinjski nudi fenomenalne uslove za našu ligu, njima je onaj sponzor milijarder.
-
- Kontakt:
Juče čitam na nekom slovenačkom portalu članak tipa "Mulahusejnović odlazi u redove velikana". U komentarima raspali Slovenci ismijavaju to što smo tako oslovljeni.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Neće oni nikad biti veliki ko FKS, ali da su igrali evropu, jesu 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.