Još jedna glupost na našoj temi.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Dobro došao Mico Kuzmanovicu. Jel ovo znači da od Mujana nema nista.
-
- Kontakt:
Ja se sve nadam da je ovo prvo krpljenje rupa pa tek onda slijede teškaši. Vjerujem da su ovo prinove ali ne i pojačanja.
Mozda je ovaj Mićo i dobar ne znam, ali činjenica da je već do sada promjenio toliko klubova i da nigdje nije mogao zastati govori da i njje bas neki extra kvalitet.
Pojačanje za Tuzla City: Dobro poznato lice ponovo u Premijer ligi
Stiže kao slobodan igrač
Novo pojačanje FK Tuzla City je Mićo Kuzmanović.
Kuzmanoviću, pokriva poziciju krilnog napadača.

Stiže kao slobodan igrač
Novo pojačanje FK Tuzla City je Mićo Kuzmanović.
Kuzmanoviću, pokriva poziciju krilnog napadača.

Ovo je pojačanje.Nema govora.Dobro došao Kuzmanoviću.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 jun 2022, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Po mom skromnom mišljenju još se nije nadoknadio odlazak Dofa i Džafe. Morisa nije teško zamijeniti jer toliko kikseva rijetko ko može ponuditi bklo ko. Al hajde, ima još dvajst dana do prve službene tekme, bezbeli i prve ovo sezonske pobjede...ito kakve, historijske, i nadam se ne i poslednje.

Nećemo mi igrati kao prošle sezone.Igra više neće biti podešena prema Doffu i Džafiću.Beledija je napisao/la: ↑17 jun 2022, 20:39Po mom skromnom mišljenju još se nije nadoknadio odlazak Dofa i Džafe. Morisa nije teško zamijeniti jer toliko kikseva rijetko ko može ponuditi bklo ko. Al hajde, ima još dvajst dana do prve službene tekme, bezbeli i prve ovo sezonske pobjede...ito kakve, historijske, i nadam se ne i poslednje.![]()
![]()
![]()
![]()
Evo Kuzmanović je krilni špic.Momak je brz i ide sa krilne pozicije u šesnesterac te zabija gol.
Bravo za Samira Burića.

Gdje je Belmin Mešinović protiv Sloge Doboj. Jel prehlađen il iznenađen.
- Njega treba poslati na pozajmicu.U prošloj sezoni je dobro počeo ali je kasnije pao.Pokazao je tehničku inferiornost,jalovost i sebičnost.Pregled igre za njega je nepoznati pojam.Činjenica da ga redovno zovu u reprezentaciju govori da njega neko nazor gura.
E moj Džafiću.......
"FK Sarajevo blizu je dogovora sa najboljim fudbalerom Tuzla Cityja u prošloj sezoni, Adnanom Džafićem".
"FK Sarajevo blizu je dogovora sa najboljim fudbalerom Tuzla Cityja u prošloj sezoni, Adnanom Džafićem".
U ponedeljak naša ekspedicija ide u Sloveniju na pripreme.Vidjet ćemo ko će biti putnici a ko će otpasti.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 jun 2022, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
TuzlaCity - Sloga-Doboj 1-0
Tako su meč ispred Brajlovića počeli Ćosić, Šukilović, Hrkač, Ferreyra u vezi Abidu i Felipe, ofanzivno Rekić, Gavrić i Veselinović te u vrhu Burić, koji je i bio strijelac jedinog gola.
U nastavku meča je zaigrala potpuno nova postava: Fejzić je bio na golu, u zadnjoj liniji Nukić, Šehić, Čeliković, Mehidić, u vezi Karjašević i Karić, ofanzivno Mišić, Mehanović, Mendeš, te u vrhu Krpić, a priliku je dobio još i Nargalić.
-Sad se ekipi pridružuje i Kuzmanović.
-Fali nam lijevi bek i ofenzivni vezni ili centralni vezni.
- Ako ostane Krpić to je za nas pojačanje.
Tako su meč ispred Brajlovića počeli Ćosić, Šukilović, Hrkač, Ferreyra u vezi Abidu i Felipe, ofanzivno Rekić, Gavrić i Veselinović te u vrhu Burić, koji je i bio strijelac jedinog gola.
U nastavku meča je zaigrala potpuno nova postava: Fejzić je bio na golu, u zadnjoj liniji Nukić, Šehić, Čeliković, Mehidić, u vezi Karjašević i Karić, ofanzivno Mišić, Mehanović, Mendeš, te u vrhu Krpić, a priliku je dobio još i Nargalić.
-Sad se ekipi pridružuje i Kuzmanović.
-Fali nam lijevi bek i ofenzivni vezni ili centralni vezni.
- Ako ostane Krpić to je za nas pojačanje.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 jun 2022, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo upravo ćera stare i zaslužne igrače.Džafiću je 33.On je komotno mogao nastaviti uTuzli ili negdje vani.Ovako, ide u ekipu koja je pod stalnim pritiskom.Mislim da mu je nafaka provrela kod nas a u Sarajevu šta mu Bog da.
-
- Kontakt:
Drug ja koliko sam upratio po nekim komentarima on je nas navijac i imao je vec neko vrijeme zelju da zaigra kod nas.On je vjerujem sebe obezbjedio igrajuci 10 godina u Ceskoj a i kod vas je uzeo fini para tako da mislim da mu to vise ne igra neku ulogu a vani tesko gdje da moze sa 32 godine.Jedino neki prosjecan klub u Sloveniji koji se bori za goli opstanak.
Dolaskom kod nas nema bas nista izgubiti,moze samo dobiti jer ove sezone imamo fkt paklenu ekipu i ambicije su najvece.Uz dobre igre naravno vrlo lagano i brzo ce ga navijaci zagotiviti.I Ahmetovic je kod nas dosao sa 31 godinom i sjecam se tad komentara "star je","istrosen" itd.ostalo je historija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vidjet ćemo tu vašu" džehenemsku" ekipu.Nabacali ste s koca i konopca.Valja to uigrati.Briga se" ćelave ublehe", nek se" para vrti".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2022, 23:30Drug ja koliko sam upratio po nekim komentarima on je nas navijac i imao je vec neko vrijeme zelju da zaigra kod nas.On je vjerujem sebe obezbjedio igrajuci 10 godina u Ceskoj a i kod vas je uzeo fini para tako da mislim da mu to vise ne igra neku ulogu a vani tesko gdje da moze sa 32 godine.Jedino neki prosjecan klub u Sloveniji koji se bori za goli opstanak.
Dolaskom kod nas nema bas nista izgubiti,moze samo dobiti jer ove sezone imamo fkt paklenu ekipu i ambicije su najvece.Uz dobre igre naravno vrlo lagano i brzo ce ga navijaci zagotiviti.I Ahmetovic je kod nas dosao sa 31 godinom i sjecam se tad komentara "star je","istrosen" itd.ostalo je historija
Malo zaista postaje problem ova informativna blokada. Izborili smo Evropu navijače diljem dunjaluka zanima šta se desava oko pojacanja i priprema. Mora se to malo otvoriti prema javnosti. Već treba početi sa pozivom na revans utakmicu na Grbavici. Može se tu zaraditi lijep iznos od ulaznica. Ovo mrtvilo nije dobro. Nije kasno da se pojaca marketing.
-
- Kontakt:
U potpunosti se slazemo sa tobom. Malo smo pospani, moramo se probuditi iz sna. Takodje kvalitetom smo negdje oko cetvrtog mjesta (Sarajevo, Zrinjski, Borac) su ispred nas mi smo tu negdje sa Velezom posle ove trojke. Tesko sa ovim sastavom da uspijemo ponoviti proslogodisnji uspjeh. Treba nam minimalno dva "jaka" igraca. Obecani su od strane sefa, ali vrijeme curi.husrefbeg je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:19Malo zaista postaje problem ova informativna blokada. Izborili smo Evropu navijače diljem dunjaluka zanima šta se desava oko pojacanja i priprema. Mora se to malo otvoriti prema javnosti. Već treba početi sa pozivom na revans utakmicu na Grbavici. Može se tu zaraditi lijep iznos od ulaznica. Ovo mrtvilo nije dobro. Nije kasno da se pojaca marketing.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Znali se kakav je status Abidua i Filipea
Ima li šta od njih dal su prošli probu. Jer ako oni nisu top igrači onda zaista moramo dovesti dvojicu vrhunskih. Slažem se da su Sarajevo , Zrinjski i Borac ispred nas bar po ovim pojacanjima. Jer ako mi nismo mogli zadržati Dzafu da ne ode kod pitala onda je stvar jasna. Mada ni Dzafa nije korektan puno smo ga čekali i kad je preradio odlazak. Al to je tako svako sebe gleda.
Ima li šta od njih dal su prošli probu. Jer ako oni nisu top igrači onda zaista moramo dovesti dvojicu vrhunskih. Slažem se da su Sarajevo , Zrinjski i Borac ispred nas bar po ovim pojacanjima. Jer ako mi nismo mogli zadržati Dzafu da ne ode kod pitala onda je stvar jasna. Mada ni Dzafa nije korektan puno smo ga čekali i kad je preradio odlazak. Al to je tako svako sebe gleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.