Našli pitari pisati o trenerima, a Musemića natjerali na suze.elevenblues je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:58To je taj mentalitet.Vanja8 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:47Ja fakat ne razumijem ove forumase navijače Veleza.
Psuju, blate, pljuju po Fedji Dudicu,a čovjek ih iz blata izvadio,odveo u Evropu,osvojio kup.
Kažu, jedno govorio drugo radio,Uprava mu sve obećala, a on otišao u Sarajevo...
Pa Dudicu su i prethodnih godina mnogo šta obećavati, a malo toga ispunili,pa je morao od Radovca i Zeljkovica praviti stopere,od Cosica wing beka...
Imajte poštovanja malo prema onom koji vas je doveo u situaciju da se k.urcite po forumu.
I više bi trebali da se ljute ovi iz Maribora, jer je čovjek njih odbio da preuzme FKS...
Ipak je važna veličina kluba...Halali @Only, morao sam![]()
Sta ce tek o Amaru pisat kad ode, o trenerima koji nece izvuci 120% od ovih igraca koji realno nisu kvalitet za ispunit njihova nerealna ocekivanja. Al haj..
Dudić je valjao Veležu, a Velež je još više valjao njemu.
Velež je stao iza njega i kad mu nije išlo i mogao je na ljepši način otići. Nemojte se brinuti, Feđa Dudić će biti pozdravljen na Areni Rođeni.
Mi mu želimo da napravi uspjeh sa Sarajevom jer je perspektivan trener. Jedino ćemo biti protiv njega kada bude igrao protiv nas.
Bezze pokušavate narušiti atmosferu između dva kluba..vidi se da vas pola ne ide na utakmice.
Dudić sa Sarajevom mora izboriti minimalno Evropu, inače će Sarajevo biti u debelom finansijskom minusu.