Premijer liga BiH - aktuelno

mozak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mozak » 19 jun 2022, 13:17

elevenblues je napisao/la:
19 jun 2022, 12:58
Vanja8 je napisao/la:
19 jun 2022, 11:47
Ja fakat ne razumijem ove forumase navijače Veleza.
Psuju, blate, pljuju po Fedji Dudicu,a čovjek ih iz blata izvadio,odveo u Evropu,osvojio kup.
Kažu, jedno govorio drugo radio,Uprava mu sve obećala, a on otišao u Sarajevo...
Pa Dudicu su i prethodnih godina mnogo šta obećavati, a malo toga ispunili,pa je morao od Radovca i Zeljkovica praviti stopere,od Cosica wing beka...
Imajte poštovanja malo prema onom koji vas je doveo u situaciju da se k.urcite po forumu.
I više bi trebali da se ljute ovi iz Maribora, jer je čovjek njih odbio da preuzme FKS...
Ipak je važna veličina kluba...Halali @Only, morao sam :D
To je taj mentalitet.
Sta ce tek o Amaru pisat kad ode, o trenerima koji nece izvuci 120% od ovih igraca koji realno nisu kvalitet za ispunit njihova nerealna ocekivanja. Al haj..
Našli pitari pisati o trenerima, a Musemića natjerali na suze.
Dudić je valjao Veležu, a Velež je još više valjao njemu.
Velež je stao iza njega i kad mu nije išlo i mogao je na ljepši način otići. Nemojte se brinuti, Feđa Dudić će biti pozdravljen na Areni Rođeni.
Mi mu želimo da napravi uspjeh sa Sarajevom jer je perspektivan trener. Jedino ćemo biti protiv njega kada bude igrao protiv nas.
Bezze pokušavate narušiti atmosferu između dva kluba..vidi se da vas pola ne ide na utakmice.
Dudić sa Sarajevom mora izboriti minimalno Evropu, inače će Sarajevo biti u debelom finansijskom minusu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2022, 13:18

keli je napisao/la:
19 jun 2022, 12:19
Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Borac
Celik
Alfa modrica
Leotar trebinje
Velez
Sloboda iza veleza jer samo nema taj kup jbg
Sloboda je ispred Veleza zato jer su imali nastuoe u evropi,takodje manje puta su ispadali,bili bolje plasirani u ligi od vrapcickog giganta

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 jun 2022, 13:20

zagor1987 je napisao/la:
19 jun 2022, 13:18
keli je napisao/la:
19 jun 2022, 12:19
Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Borac
Celik
Alfa modrica
Leotar trebinje
Velez
Sloboda iza veleza jer samo nema taj kup jbg
Sloboda je ispred Veleza zato jer su imali nastuoe u evropi,takodje manje puta su ispadali,bili bolje plasirani u ligi od vrapcickog giganta
Tako je, a još ima i Kup (prvoligaša SFRJ 1971. godine). :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jun 2022, 13:21

FK Sarajevo - Fedja Dudic
Zrinjski - Sergej Jakirovic
Velež - Amar Osim
Borac - Nenad Lalatovic
Tuzla City - Dragan Jovic

Evo nas ko engleska premier liga :mrgreen:
Bez zayebancije ne pamtim kad je ovoliko kvalitetnih trenera bilo u isto vrijeme u ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2022, 13:23

mozak je napisao/la:
19 jun 2022, 13:17
elevenblues je napisao/la:
19 jun 2022, 12:58
Vanja8 je napisao/la:
Psuju, blate, pljuju po Fedji Dudicu,a čovjek ih iz blata izvadio,odveo u Evropu,osvojio kup.
Kažu, jedno govorio drugo radio,Uprava mu sve obećala, a on otišao u Sarajevo...
Pa Dudicu su i prethodnih godina mnogo šta obećavati, a malo toga ispunili,pa je morao od Radovca i Zeljkovica praviti stopere,od Cosica wing beka...
Imajte poštovanja malo prema onom koji vas je doveo u situaciju da se k.urcite po forumu.
I više bi trebali da se ljute ovi iz Maribora, jer je čovjek njih odbio da preuzme FKS...
To je taj mentalitet.
Sta ce tek o Amaru pisat kad ode, o trenerima koji nece izvuci 120% od ovih igraca koji realno nisu kvalitet za ispunit njihova nerealna ocekivanja. Al haj..
Našli pitari pisati o trenerima, a Musemića natjerali na suze.
Dudić je valjao Veležu, a Velež je još više valjao njemu.
Velež je stao iza njega i kad mu nije išlo i mogao je na ljepši način otići. Nemojte se brinuti, Feđa Dudić će biti pozdravljen na Areni Rođeni.
Mi mu želimo da napravi uspjeh sa Sarajevom jer je perspektivan trener. Jedino ćemo biti protiv njega kada bude igrao protiv nas.
Bezze pokušavate narušiti atmosferu između dva kluba..vidi se da vas pola ne ide na utakmice.
Dudić sa Sarajevom mora izboriti minimalno Evropu, inače će Sarajevo biti u debelom finansijskom minusu.
Nemoj se brinuti za Husrefa te suze su naplacene par stotina hiljada maraka. Vazno je da vi budete u plusu ako ne izborite evropu,za nas cemo lako. Imamo uvijek mlade,perspektivne igrace u izlogu i za razliku od vas mi prodamo igraca jbga.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2022, 13:24

Sto bi se narusila atmosfera izmedju dva kluba radi Dudica.Nama je normalno da kupujemo igrace i trenera za koje smatramo da ce donijeti neki napredak klubu.
Najgori su kompleksi,a znamo mi kako je vama.I nama je nakad Zvezda ispred nosa kupila igrace( Musemic) jako bolno jbg.Jednostavno posle skontas da su ljudi bolji,bogatiji,veci klub, veci grad,mediski popraceniji itd.,i na kraju da je to tako svugdje u svijetu.
Sto prije i vi to svarite lakše ce vam biti.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 jun 2022, 13:31

Polako Pitari sa Dzaficem
I Zeljo je zainteresovan za istog

Ako dođe kod nas
Mogu mislit sta cete onda Vi

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 jun 2022, 13:35

svrakino1921 je napisao/la:
19 jun 2022, 13:31

Ako dođe kod nas
E oplakah :urnebes: :urnebes:
Sta bi mi bez tebe :D

Vi od Dzafica mozete dovesti samo ovog brata :rol:
https://www.transfermarkt.com/idriz-dza ... ler/238236
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 19 jun 2022, 13:36

Vanja8 je napisao/la:
19 jun 2022, 12:02
OnlyLeft22 je napisao/la:
19 jun 2022, 11:53
Vanja8 je napisao/la:
Psuju, blate, pljuju po Fedji Dušicu,a čovjek ih iz blata izvadio,odveo u Evropu,osvojio kup.
Tema Sarajeva je dokaz da je Velež najveći klub u državi
A fakat @Only, kako ovaj Dzafic ode u rajvoSa, a ne ode kod vas, nikako mi nije jasno, a vi ga već bili dogovorili?
:rol: :rol:
Pure,moj @Only, dosta pure treba još pojesti :urnebes:
Imate vise love i sta je problem to je uredu? Kakve to veze ima koliki je jedan klub? Jel jedan veci ili ne?
Ne kazem ja da je Velez veci, ali kako ti razmisljas reklo bi se da je Manchester City veci klub od Manchester Uniteda, a svak zna da nije.
Ako De bruyne ode u City a ne u Manchester to nema nikakve veze sa velcinom.
Sarajevo nije veci i nece nikad biti i nije nikad bio veci od Veleza. Niti Sarajevo ima ono nesto sto Velez ima tesko objasniti ali to je neka dusa. Hajduk ima recimo tu dusu i jos par klubova.

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 19 jun 2022, 13:37

svrakino1921 je napisao/la:
19 jun 2022, 13:31

Ako dođe kod nas
Jedno je sigurno ako dođe kod nas pada na 100k € na TM, a ako bude otisao konama ide na 500k €. :mrgreen:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 jun 2022, 13:42

amypitar je napisao/la:
19 jun 2022, 13:24
Sto bi se narusila atmosfera izmedju dva kluba radi Dudica.Nama je normalno da kupujemo igrace i trenera za koje smatramo da ce donijeti neki napredak klubu.
Najgori su kompleksi,a znamo mi kako je vama.I nama je nakad Zvezda ispred nosa kupila igrace( Musemic) jako bolno jbg.Jednostavno posle skontas da su ljudi bolji,bogatiji,veci klub, veci grad,mediski popraceniji itd.,i na kraju da je to tako svugdje u svijetu.
Šta ćemo bolan mi variti.
Imamo svoj klub, stadion, navijače.
U Zenici se pokazao zadnji presjek..duplo više naših navijača na stadionu koji je troduplo udaljeniji nama nego vama.
Vi ako ovako nastavite..idete silaznom putanjom.
Zato vam i kažem, ako ne izborite Evropu, mogli bi doživiti strmoglavi pad u finansijskom smislu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 jun 2022, 13:47

feniksptica je napisao/la:
19 jun 2022, 13:11
Pa ko je reko da se ekipa i sad nece valjati, da ce utakmice odgoditi ?
Sta bola :mrgreen:

hos pokusat ponovo procitat post, ako nije prevelik, podijelio sam ti ga svakako, mozes sad dio pa stani i razmisli sta sam napisao, pa vcrs ostatak, otprilike sutra ces doc do pitanja na koje trebas dati odgovor :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 19 jun 2022, 13:51

Dudić ako zareda 2 poraza, već će glava biti na panju...

Kod nas je rečeno da Lalatović ostaje do kraja sezone pa kako god krene, vidjećemo da li će se obistiniti to.
Mnogo su bolji i jači treninzi nego kod prethodnika. Ovo je najskuplji Borac u istoriji, i moraćemo se za titulu boriti. Nadam se osvjanjau iste, a evropa se mora izboriti, to je valjda jasno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2022, 13:51

mozak je napisao/la:
19 jun 2022, 13:42
amypitar je napisao/la:
Šta ćemo bolan mi variti.
Imamo svoj klub, stadion, navijače.
U Zenici se pokazao zadnji presjek..duplo više naših navijača na stadionu koji je troduplo udaljeniji nama nego vama.
Vi ako ovako nastavite..idete silaznom putanjom.
Zato vam i kažem, ako ne izborite Evropu, mogli bi doživiti strmoglavi pad u finansijskom smislu.
Ja jedno ti drugo.
Pa i to je dokaz razlike velcine kluba.
Vama je ta utakmica u Zenici bila istoriska kako ste je vec prozvali,sa naše strane sezona za zaborav, totalno razocarenje kod navijaca.
I da te napomenem mi imamo preko 7,000 clanova ,al
haj nebitno.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 19 jun 2022, 13:52

mozak je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Prvi trofej Kup-a poslije agresije na Bosnu i Hercegovinu. Razumljivo je da bude više vaših navijača. Sarajevu je osvajanje trofeja vrlo česta pojava :D
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 jun 2022, 13:53

killafrommanilla je napisao/la:
19 jun 2022, 13:47
feniksptica je napisao/la:
19 jun 2022, 13:11
Pa ko je reko da se ekipa i sad nece valjati, da ce utakmice odgoditi ?
Sta bola :mrgreen:

hos pokusat ponovo procitat post, ako nije prevelik, podijelio sam ti ga svakako, mozes sad dio pa stani i razmisli sta sam napisao, pa vcrs ostatak, otprilike sutra ces doc do pitanja na koje trebas dati odgovor :)
Kad skontas evo nekoga za zajebanciju a covjek se spusti na neki nizi, jednozubni nivo vrijedjanja.
Prebolite covjeka. Ionako je reko da ostaje kod vas sto se brinete.

Ovdje se nece dopustit izlezavanje i seozavanje kluba na taj nacin, ma ko bio trener. Opusteno
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2022, 13:55

Beli98 je napisao/la:
19 jun 2022, 13:52
mozak je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Prvi trofej Kup-a poslije agresije na Bosnu i Hercegovinu. Razumljivo je da bude više vaših navijača. Sarajevu je osvajanje trofeja vrlo česta pojava :D
Ma smijesni su bgm,ali dobro.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 19 jun 2022, 13:59

Vanja8 je napisao/la:

Covjek koji je pricao jedno, a radio drugo, a pri tome gledao u oci hiljadama ljudi je nista drugo nego licemjer i 0 bodova kao covjek. Rezultate i trofej mu niko ne spori, ali imaju stvari koje su u zivotu bitnije i vaznije od bilo kojeg uspjeha na poslovnom planu, a to je biti covjek od rijeci i imati obraz, sto je on pokazao da nema. Covjek koji je u stanju da jednom pogazi svoju rijec, u stanju je i 100puta. Hvala mu sa sportskog aspekta, ali generalno je ispao supak i ljiga. Ostatak posta ne bi komentarisao, vidi se da ne vladas materijom. U par recenica si napisao nekoliko gresaka, ali s obzirom da shvatam ko zajebanciju ne treba ni uzeti za zlo. :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 19 jun 2022, 14:02

ElCartel11 je napisao/la:
19 jun 2022, 13:21
FK Sarajevo - Fedja Dudic
Zrinjski - Sergej Jakirovic
Velež - Amar Osim
Borac - Nenad Lalatovic
Tuzla City - Dragan Jovic

Evo nas ko engleska premier liga :mrgreen:
Bez zayebancije ne pamtim kad je ovoliko kvalitetnih trenera bilo u isto vrijeme u ligi.
Zeljeznicar - Edis Mulalic
Jos je falilo da se Baka vrati negdje pa da bude ludnica na vrhuncu, press konferencije ce biti uzivanje pratiti, pogotovo Mulalica i Lalatovica. Samo da moze krenuti :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 19 jun 2022, 14:02

Ima li negdje na tv danas utakmica Čelika i Veleža?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 25 gostiju.