FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li danas trening?
hajde za novu sezonu bar nauci sta znaci i koja je uloga ekonoma u klubu pa se tek onda javi da nesto napisesHulahopka je napisao/la: ↑19 jun 2022, 08:34Toliki tekst pročitam a toliko gluposti navaljano. Piše nešto a nista. Čuj krao lopte hahahahahahahahahhahahaahhaah,sunce ti poljubim jel moguće. Šta me na sabahu dočeka..
Ima jos samo pokojnog Ivicu da popljuje,to mu je ostalo,ja mislim da je ostalo sve zakuco sveti brko prosvjetitelj, ko bi nas prosvlijetio da njega nema budimo realni.

-
- Kontakt:
Mislim da je danas slobodan dan.
Santos fino djeluje. 1 na 1 dobar, jednostavno igra, gađa dalji ugao. Nadam se da će nam donijeti ono što nismo imali u ekipi.
Hajdar odličan u oba smjera, evidentan je nedostatak u ofanzivi ali trkački besprijekoran.
Aco kapitenski i na treningu, nema popuštanja. Kočević zaista pokazuje da je vrlo talentovan. Isticao se jučer u dosta slabijoj trening ekipi. Haračić ok, dobro sačuva loptu i fizički mi djeluje da se može "hrvati." B. Šehić vrlo dobar kao i Subašić.
Gasal katastrofa.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Kakav je Drina? Po mom misljenju, Drina ako nastavi i ne napravi neki bas glup potez u karijeri moze biti jedan jako dobar igrac u narednih 3 4 godine, a tu su Aco i Coca koji mu mogu pomoci u razvijanju sad.
A malo me je strah tog Santosa, i Abdul nam je jak bio na pripremama a covjek ne zna trcati na travi..
A malo me je strah tog Santosa, i Abdul nam je jak bio na pripremama a covjek ne zna trcati na travi..
Nikad nije bio Zeljin niti Zeljo njegov. On ima svoj gospodski klub i nek ide tamo da bude legenda.Ejnur je napisao/la: ↑19 jun 2022, 00:38Puno pljujemo svoje legende i igrace koje su mnogo toga dali Zelji. Jedna Barselona vrati Dani Alvesa koji ima 39 godina,a mi na sva usta pljujemo Samira Bekrica. Jasno je svima da on nece biti nosioc igre niti da ce igrati cesto,on je radi drugih stvari tu. Previse olahko pljujemo prave Zeljovce kao da nas ima na milione.
Pogledati klip naseg Ivice Osima iz 2017 i sta kaze za Samira prije 5 godina.
Olako se svakoj susi daje titula Zeljovca.
Tu priču smo slusali i u januaru pa nam Bekric izbi 7,8 bodova svojim zicerima.
Ali sta ocekivati od onih koji puste Bogicevica blizu stadiona ili daju Karicu da bude trener golmana.
Sa takvim ljudima nikad na zelenu granu.
Sto se Drine tice on mora igrati a Kosoric da bude backup.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Vrlo dobar. Mislim da bi on trebao igrati sa Cocom ove sezone jer je vrijeme da se u potpunosti gurne u vatru. Pogotovo iz razloga što mu se sprema malo dugoročniji ugovor. On ima tu osobinu da se ne libi iznijeti loptu što mi je extra. Naravno, iznosim samo svoje viđenje kao obični navijač.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:06Kakav je Drina? Po mom misljenju, Drina ako nastavi i ne napravi neki bas glup potez u karijeri moze biti jedan jako dobar igrac u narednih 3 4 godine, a tu su Aco i Coca koji mu mogu pomoci u razvijanju sad.
Željezničar za život cijeli!
Mislim da ni Gasalu nije jasno sto smo produzili ugovor sa njim, a ne nekom drugom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Gledam ove podcaste i primjecujem da nasa sluzba za javnost/marketing ili ko vec vodi racuna o tim stvarima ne prati desavanja na drustvenim mrezama, momci sa meridiana su dobili od svakog kluba iz PL dres koji je okacen na zidu samo nas fali, ima li neko da prenese ljudima iz kluba da to rijese, inace sa “opsajdom” po meni najstrucnija i najkvalitetnija emisija o nasoj ligi.
- jointunija
- Kontakt:
Hajde ti nama napiši,ko je taj Željovac,nije Bekrić,nije Aco,ko?Nisu bivši,nisu sadašnji,ko su ti Željovci?bhsport je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:08Nikad nije bio Zeljin niti Zeljo njegov. On ima svoj gospodski klub i nek ide tamo da bude legenda.Ejnur je napisao/la: ↑19 jun 2022, 00:38Puno pljujemo svoje legende i igrace koje su mnogo toga dali Zelji. Jedna Barselona vrati Dani Alvesa koji ima 39 godina,a mi na sva usta pljujemo Samira Bekrica. Jasno je svima da on nece biti nosioc igre niti da ce igrati cesto,on je radi drugih stvari tu. Previse olahko pljujemo prave Zeljovce kao da nas ima na milione.
Pogledati klip naseg Ivice Osima iz 2017 i sta kaze za Samira prije 5 godina.
Olako se svakoj susi daje titula Zeljovca.
Tu priču smo slusali i u januaru pa nam Bekric izbi 7,8 bodova svojim zicerima.
Ali sta ocekivati od onih koji puste Bogicevica blizu stadiona ili daju Karicu da bude trener golmana.
Sa takvim ljudima nikad na zelenu granu.
Sto se Drine tice on mora igrati a Kosoric da bude backup.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
On je zeljovac.
Pusti ba, Bekric tolke titule i pare donio, dosao u momentu kad je mogao hladno vani jos lopatom uzimat i neko sakriven iza nicka na forumu ce odredjivat jel on zeljovac.
Svako za sebe odlucuje i odredjuje kojem klubu pripada, a cinjenica je da su Samir i Aco su vise uradili za klub nego svi mi na forumu.
Pusti ba, Bekric tolke titule i pare donio, dosao u momentu kad je mogao hladno vani jos lopatom uzimat i neko sakriven iza nicka na forumu ce odredjivat jel on zeljovac.
Svako za sebe odlucuje i odredjuje kojem klubu pripada, a cinjenica je da su Samir i Aco su vise uradili za klub nego svi mi na forumu.
Ma gdje će ko s ovim glavama realno.elevenblues je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:52On je zeljovac.
-
- Kontakt:
I ja mislim da bi bilo dobro da igra na svojoj poziciji i da igra konstantnije. Naravno treba zazmiriti na eventualne greske dok ne dobije sigurnost i mislim da imamo em dobrog igraca em mozda i neke pare u buducnosti od njega.SudoHusika je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:15Vrlo dobar. Mislim da bi on trebao igrati sa Cocom ove sezone jer je vrijeme da se u potpunosti gurne u vatru. Pogotovo iz razloga što mu se sprema malo dugoročniji ugovor. On ima tu osobinu da se ne libi iznijeti loptu što mi je extra. Naravno, iznosim samo svoje viđenje kao obični navijač.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:06Kakav je Drina? Po mom misljenju, Drina ako nastavi i ne napravi neki bas glup potez u karijeri moze biti jedan jako dobar igrac u narednih 3 4 godine, a tu su Aco i Coca koji mu mogu pomoci u razvijanju sad.
Na kraju krajeva najbitniji je rad, Gasal je sam sebi skocio u stomak sa svojim ponasanjem i odnosom prema sebi, kao i mnogi drugi omladinci. Puno je tu i poroka i nesportskog zivota za igrace ispod 24 ili 25 godina, umisle da su Ibra koji izadje sa kubankom na proslavu titule umjesto da shvate da treba raditi na sebi u tim godinama da bi sa nekih 35 do 40god mogao glumiti baju.
Ako nista drugo, ova situacija nam je mozda donijela ponovno vracanje djece iz omladinskog pogona, nikad necu zaboraviti onu sezonu sa Hadziahmetovicem i Bajicem, a bilo je tu jos mnogo dobrih u generaciji, steta sto nisu radili na sebi.
Da Bogdo ostade vani i lopatom uze novac imali bi koju titulu vise i kojeg prodatog igraca vise. On ovakav nema u Igmanu iz Konjica mjesta a nama **** zivce, on da se nije vratio 2016 ostao bi u puno ljepšem sjecanju.elevenblues je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:52On je zeljovac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Aco i Coca imaju samo riječi hvale za Drinu,tako da vjerujem da će ove godine stasati uz njih dvojicu.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:06Kakav je Drina? Po mom misljenju, Drina ako nastavi i ne napravi neki bas glup potez u karijeri moze biti jedan jako dobar igrac u narednih 3 4 godine, a tu su Aco i Coca koji mu mogu pomoci u razvijanju sad.
Znam da radi dodatno kao i Beća,Mekić....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Dolaskom Vege ujedno i dobijamo backup opciju na desnom beku u vidu Benje Šehića, a da se ne moraš oslanjati na izmišljanje pozicije Drini ili da ti Musić igra, a možda nije spreman za ovaj nivo fudbala. Nešto kontam Šehić bi mogao biti Srđan Stanić broj 2, korisni igrač koji može igrati sve pozicije u timu.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni je okej Drina bio i ove sezone, uz Cocalica i Acu moze puno napredovati. Mislim Husika da ce on ove sezone “morati” igrati zbog U21. Nekako mi je najlogicnije Subasic i on da igraju.SudoHusika je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:15Vrlo dobar. Mislim da bi on trebao igrati sa Cocom ove sezone jer je vrijeme da se u potpunosti gurne u vatru. Pogotovo iz razloga što mu se sprema malo dugoročniji ugovor. On ima tu osobinu da se ne libi iznijeti loptu što mi je extra. Naravno, iznosim samo svoje viđenje kao obični navijač.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:06Kakav je Drina? Po mom misljenju, Drina ako nastavi i ne napravi neki bas glup potez u karijeri moze biti jedan jako dobar igrac u narednih 3 4 godine, a tu su Aco i Coca koji mu mogu pomoci u razvijanju sad.
Tako jebraco je napisao/la: ↑19 jun 2022, 14:28
Dolaskom Vege ujedno i dobijamo backup opciju na desnom beku u vidu Benje Šehića, a da se ne moraš oslanjati na izmišljanje pozicije Drini ili da ti Musić igra, a možda nije spreman za ovaj nivo fudbala. Nešto kontam Šehić bi mogao biti Srđan Stanić broj 2, korisni igrač koji može igrati sve pozicije u timu.![]()

MIGRANTI iz METROPOLE!
Ne dajmo zaboravu da proguta ovaj epski tekst na Sinanovom portalu kad je Vego navodno trebao prije par godina preći kod pitara:

https://s-portske.ba/svi-putevi-vode-na ... -sarajevo/
Vego je turbo branič, s naglašenim ofanzivnim svojstvima. Njegovi su ubačaji s boka “pola gola” . Uvjerio se u to Hadžija gledajući ga uživo, ali i najbolje Vegine poteze na “You toube”. Stjepan Vego, hrvatski mladi reprezentativac je igrač zbog kojeg je Hadžić spreman pješke otići u Gabelu.

https://s-portske.ba/svi-putevi-vode-na ... -sarajevo/
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, drzgemboadislic, F1921B, Hrasno15, jasmin10, Lecler, mamonelafo, mnon46, Proximic, Vanja8 i 90 gostiju.