Premijer liga BiH - aktuelno

amypitar
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2022, 14:36

[quote=mozak post_id=8863583 time=1655641250 user_id=11732]
[b]E čuj finale kupa države im nije zanimljivo?
Taj alibi još nisam čuo.
Ili ste se prepali zeničana ili ste internet navijači.[/b]

Nama se mora odati priznanje na masovnom odlasku cjelih porodica na utakmice i uvođenju nečeg što niko u državi nema.
Po tome nam trenutno niko ne može parirati!
Budžetom nismo u vrhu zbog politike kluba koja je ispravna. Teško smo došli do ove situacije i nesmijemo dozvoliti da klub opet dovedemo u neizvjesnost.
Mirvić je po meni već u debelom minusu ali je očigledno zaljubljen u Sarajevo i neka je, svaka mu čast.
Međutim, on novac mora vratiti preko Evrope inače će se i on umoriti
[/quote]

Pa Sarajevo je igralo u Zenici,i prije finala sa Velezom. :urnebes: Mora da smo se vas prepali.
Pogledaj ili procitaj koliko je bilo navijaca protiv Bate Borisova.
Cuj ljubav ni 3,000 clanova :urnebes: ,a onda spominjes Hajduk kao ima i on dušu kao Velez.
Pa i Split je manji od Zagreba, pa imaju vise clanova.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jun 2022, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 19 jun 2022, 14:39

magnum je napisao/la:
19 jun 2022, 14:30
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
19 jun 2022, 14:26
mozak je napisao/la:
19 jun 2022, 14:24

E čuj mi simpatični.
I mi se digli :D :rol:
Je li i to sad uvreda cijenjenom velikanu iz Vrapčića?
Pa poprilicno je patronizirajuce nazivati nekoga simpaticnim. Bio je Velez simpatican dok je bio poistovjecivan sa 3 lagana boda, ali vremena su se promjenila.
Ja ne mislim na to. Mislim da rado pogledam utakmicu Veleža, da mi je ugodno doći kad gostujemo u Mostaru. Ostale klubove ne mogu smisliti, a za vas sam ako ništa bar u Evropi.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

magnum
Kontakt:

Post Postao/la magnum » 19 jun 2022, 14:40

19 jun 2022, 14:39
magnum je napisao/la:
19 jun 2022, 14:30
19 jun 2022, 14:26

Je li i to sad uvreda cijenjenom velikanu iz Vrapčića?
Pa poprilicno je patronizirajuce nazivati nekoga simpaticnim. Bio je Velez simpatican dok je bio poistovjecivan sa 3 lagana boda, ali vremena su se promjenila.
Ja ne mislim na to. Mislim da rado pogledam utakmicu Veleža, da mi je ugodno doći kad gostujemo u Mostaru. Ostale klubove ne mogu smisliti, a za vas sam ako ništa bar u Evropi.
:thumbup:

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 19 jun 2022, 14:41

Velez najodvratniji klub na svijetu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2022, 14:42

admirrx je napisao/la:
19 jun 2022, 14:32
zagor1987 je napisao/la:
19 jun 2022, 14:27
mozak je napisao/la:
19 jun 2022, 14:20
E čuj finale kupa države im nije zanimljivo?
Taj alibi još nisam čuo.
Ili ste se prepali zeničana ili ste internet navijači.

Nama se mora odati priznanje na masovnom odlasku cjelih porodica na utakmice i uvođenju nečeg što niko u državi nema.
Budžetom nismo u vrhu zbog politike kluba koja je ispravna. Teško smo došli do ove situacije i nesmijemo dozvoliti da klub opet dovedemo u neizvjesnost.
Mirvić je po meni već u debelom minusu ali je očigledno zaljubljen u Sarajevo i neka je, svaka mu čast.
Pokazali smo vam sta su navijaci,ne simpatizeri,familije il slicno vec navijaci. Poderali,rastavili vas na proste faktore al eto treba da ucite od boljih. Nemojte vi da brinete o Mirvicevim milionima imate Husica i ostale teske lafo milionere. Jesmo HZ su uvijek bile internet navijaci dok nam je RA bio zvjezda vodilja kakvi trebamo da budemo. Decko pogledaj malo koreo,bakljade i sve ostalo od HZ mozda ti budu jasne neke stvari jer taj isti koreo od prije 10 godina za vas je pojam i sada.
ne pricaj gluposti,Azmir moze kupiti i Mirvica i oba sarajevska kluba :bih:
Kakve veze sad Azmir ima sa ovom temom? Ti znas ko koga moze kupit a bez da si ikad i minut sa nekim od njih proveo haha Mirvic moze kupit Azmira to je barem lako napisat,uostalom Mirviceve veze u svijetu biznisa su za Azmira nuklearna fizika,al da ti proradi malo zeludac recu ti da je Azmir Mirvicu nije ni do koljena,znam da ti je krivo al imas dobre tablete za zeludac da ti se beze kiselina ne dize.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jun 2022, 14:48

Željo
Velež
Sarajevo
Čelik
Sloboda

Zrinjski, Široki i Borac ne računam u bh klubove dok ne izbace šahovnice i trobojke iz grbova.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 jun 2022, 14:59

Beli98 je napisao/la:
19 jun 2022, 14:02
Ima li negdje na tv danas utakmica Čelika i Veleža?
Biće na youtubeu live prenos...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2022, 15:01

let3 je napisao/la:
19 jun 2022, 14:48
Željo
Velež
Sarajevo
Čelik
Sloboda

Zrinjski, Široki i Borac ne računam u bh klubove dok ne izbace šahovnice i trobojke iz grbova.
Bice bolje,do tada se tjesite :rol:

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 19 jun 2022, 15:06

zagor1987 je napisao/la:
19 jun 2022, 13:18
keli je napisao/la:
19 jun 2022, 12:19
Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Borac
Celik
Alfa modrica
Leotar trebinje
Velez
Sloboda iza veleza jer samo nema taj kup jbg
Sloboda je ispred Veleza zato jer su imali nastuoe u evropi,takodje manje puta su ispadali,bili bolje plasirani u ligi od vrapcickog giganta
Velez je veci klub od Sarajeva do rata, otiđi u bilo koji grad ex yu, vidjet ćeš da velez ima veći broj simpatizera, da više o njemu znaju, Sarajevo je poznato samo sto dolazi iz Sarajeva. Velez je više puta bio u vrhu, dao mnogo bolje igrače, osvojio više bodova u onoj ligi, imao bolji međusobni omjer. Sta dalje ti nije jasno. Najvažnije uz Želju, Velez je dio života, mnogo vise od kluba

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2022, 15:11

SejoSexon je napisao/la:
19 jun 2022, 15:06
zagor1987 je napisao/la:
keli je napisao/la:
Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Borac
Celik
Alfa modrica
Leotar trebinje
Velez
Sloboda je ispred Veleza zato jer su imali nastuoe u evropi,takodje manje puta su ispadali,bili bolje plasirani u ligi od vrapcickog giganta
Velez je veci klub od Sarajeva do rata, otiđi u bilo koji grad ex yu, vidjet ćeš da velez ima veći broj simpatizera, da više o njemu znaju, Sarajevo je poznato samo sto dolazi iz Sarajeva. Velez je više puta bio u vrhu, dao mnogo bolje igrače, osvojio više bodova u onoj ligi, imao bolji međusobni omjer. Sta dalje ti nije jasno. Najvažnije uz Želju, Velez je dio života, mnogo vise od kluba
Titule Reufe tituleeee. Dva puta sampioni Yuge basi dragi osvajaci kupa. Nikad niste bili veci niti cete ikad biti, plus ste jos stariji. Inace za razliku od vas mi smo velik klub da igramo nekakve druge lige to samo mali klubovi kao vi igraju. Znaci bili smo poznati samo jer dolazimo iz Sarajeva haha a ne zato sto smo sampioni 2 puta bili i jer su igrali za nas Pasic,Musemici,Hase,Susic,Hadzibegic itd itd itd
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 19 jun 2022, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 19 jun 2022, 15:12

mozak je napisao/la:
19 jun 2022, 14:20
E čuj finale kupa države im nije zanimljivo?
Taj alibi još nisam čuo.
Ili ste se prepali zeničana ili ste internet navijači.

ne volim se petljati u te vase odnose ali vjeruj mi kad si navikao osvajati trofeje pogotovo kroz ligu i izlaziti u evropu
finale kupa je sitnica.. kao sto je nama 2017 protiv krupe finale kupa bilo bezvrijedno..
prica da su se pitari prepali zenicana je smijesna fakat i to ne bih ni komentarisao :urnebes:
a sto se tice ovih porodicnih odlazaka na utakmice jednog kluba stvarno ne vidim po cemu ste to bolji od nas.. daleko najposjeceniji stadion u BiH bez obzira u kolikim go*nima plivamo.. a mozes misliti kakva bi posjeta bila da nekad nesto i osvojimo..
za mene licno sto se konkretno finala u zenici tice red army kao grupa podbacila totalno.. i mislim da vam je dobro doslo zatvaranje juga jer vas na jugu ne bi 300 bilo.. bez ljutnje ali tako je.. i onako su vas hz pojele u navijanju a ne da ste bili odvojeni i bez krova..
uglavnom samo sam zelio da kazem da ima istine u ovoj prici kako finale kupa uopste nije zanimljivo kad si navikao na mnogo vise.. sve najbolje zivio i sretno u novoj sezoni :D :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2022, 15:13

SejoSexon je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
keli je napisao/la:
Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Borac
Celik
Alfa modrica
Leotar trebinje
Velez
To sto je Velez dio zivota tvoga to je tvoja stvar.
Vi se vise ne mozete porediti na sa komsijama ,a kamo li sa Sarajevom.
Dudic vam je najbolji primjer.Velez hvali ,plac i,voli,ali sanak mu je da vodi FK.Sarajevo,i ne samo njemu nego i igracima koji su u kadru Veleza.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jun 2022, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 jun 2022, 15:13

Mostarac1922 je napisao/la:
19 jun 2022, 14:03
amypitar je napisao/la:
19 jun 2022, 13:51
mozak je napisao/la:
19 jun 2022, 13:42

Šta ćemo bolan mi variti.
Imamo svoj klub, stadion, navijače.
U Zenici se pokazao zadnji presjek..duplo više naših navijača na stadionu koji je troduplo udaljeniji nama nego vama.
Vi ako ovako nastavite..idete silaznom putanjom.
Zato vam i kažem, ako ne izborite Evropu, mogli bi doživiti strmoglavi pad u finansijskom smislu.
Ja jedno ti drugo.
Pa i to je dokaz razlike velcine kluba.
Vama je ta utakmica u Zenici bila istoriska kako ste je vec prozvali,sa naše strane sezona za zaborav, totalno razocarenje kod navijaca.
I da te napomenem mi imamo preko 7,000 clanova ,al
haj nebitno.
Vas nema 300 na stadionu a dolazite iz 5 puta veceg grada.
Pa i Zeljo je u nikad losijoj situaciji pa ih opet ima vise od vas.
To je ono sto pricam kad klub ima neku dusu, vi totalno sterilni.
Ako nas nema 300 na stadionu, onda vas nema 45...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2022, 15:15

SejoSexon je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
keli je napisao/la:
Sarajevo
Zeljo
Zrinjski
Borac
Celik
Alfa modrica
Leotar trebinje
Velez
:rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 19 jun 2022, 15:18

Ovi nemaju titulu u 100 godina postojanja, a nesto se laktaju, mi ovo, mi ono... cuj dio zivota, jak argument. :mrgreen:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 jun 2022, 15:18

MortemHz je napisao/la:
19 jun 2022, 15:15
SejoSexon je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

:rol: :rol: :rol:
Hahahahahahahahahaha

Bratina :kralj: :rol:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 19 jun 2022, 15:19

Ovi velezovi fkt misle da su tu negdje s pitarima, ne citam cesto pa sam mislio da je neka zayebancija. Pa nije vas na mapi bilo haman 3 decenije, hvatate se za kup takmicenje stare drzave koje nije dozivjelo 80-90% navijaca, a u sustini ovisite od dobre volje par ljudi koji su na ivici s energijom i zeljom za ulaganja, daju ostavke pa se vracaju. Sta kad fakat dignu sidro a dici ce kao i kod nas Misimovic, dok smo gradili i bacali pare na igrace mislili smo i mi da nam nije niko do jaja, al sreca godinama si na nekom nivou imas neke igrace koji su bili vani pa se vrate igrat za dzabe, imas neke talentovane klince, izgradjeno ime, atraktivniji grad, vise sponzora, finu imovinu, pa se pregrmi koja sezona krize, koji je vas plan B ?
Omladince nemate ni za juniorske premijer lige, a da je neka atraktivna sredina koja je dala neke kvalitetne igrace zadnjih 10-15 godina i nije.
Ibretite se odlasku Fedje, pa covjek je prosle godine vec isaretio na onom podcastu da mu je cilj preuzet nekog od sarajevskih klubova, sto je i logicno, tezis novim izazovima, svjestan je on da leti ako ne ispuni ocekivanja, to i jest taj izazov, evo ti pare evo ti igraci pa pokazi jesil trener za veci klub, a to potenciranje i razmisljanje da ste vi neka velicina i da imate vise simpatizera po yugi je malo jadno.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 jun 2022, 15:19

Kako vam je dosadno Boga mi mog...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 jun 2022, 15:19

Evo ih ko Hajdukovci, ajme meni
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Hadersfild
Kontakt:

Post Postao/la Hadersfild » 19 jun 2022, 15:21

ElCartel11 je napisao/la:
19 jun 2022, 13:21
FK Sarajevo - Fedja Dudic
Zrinjski - Sergej Jakirovic
Velež - Amar Osim
Borac - Nenad Lalatovic
Tuzla City - Dragan Jovic

Evo nas ko engleska premier liga :mrgreen:
Bez zayebancije ne pamtim kad je ovoliko kvalitetnih trenera bilo u isto vrijeme u ligi.
A gdje je tu BH Simeone!? :mrgreen:

Zeljno iscekujem duel sa Osimom, a pogotovo Lalatom, ima da sve gori :mrgreen: Pressice ce da budu gledanije od same utakmice :rol:
Kult glavnog grada.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.