Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Fudo
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Fudo » 09 feb 2011, 11:13

biskitt je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Njemu izostati od par treninga i odsustvovati 2-3 dana iz klubskih obaveza je kao obicnom covjeku ne otici na posao jedan dan i ostati kuci gledati utakmicu....Isto je to..Ako volis i zelis, naci ces nacina za to, cak i ako to nije opradvano....Ako ne volis fudbal, otici ces na posao i sutra saznati za rezultat..Isto ti je to...
Pa i po cijenu da te to gledanje utakmice kosta posla?
Kad morona nije kostalo sto nije htjeo da igra utakmicu u kupu, mislis da bi ga ovo kostalo??? On je investicija, perspektivan golman, na kojem Stoke moze zaraditi pare,mislis da bi oni zbog jedne prijateljske utakmice, na koju ga moraju pustiti, suspendirali ili vec sta Asmira? Covje nema nacionalni identitet, i tacno se vidi da nezeli igrati prijateljske utakmice!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 feb 2011, 11:19

Pa kako ce imati kad ga se gleda kroz povecalo. Sta god uradi vaga se...
Neka Supic, Hrgovic, i slicni imaju nacionalni identitet...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 feb 2011, 11:21

biskitt je napisao/la:Pa kako ce imati kad ga se gleda kroz povecalo. Sta god uradi vaga se...
Koliko se sjecam, Supic Hrgovic nisu pravili ovako sranje?? Ovaj to radi vec drugi put, da je Susic pametan trazio bi suspenziju!! Ko ga ebe moze bih i bez njega!!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 feb 2011, 11:27

Fudo je napisao/la:
biskitt je napisao/la:Pa kako ce imati kad ga se gleda kroz povecalo. Sta god uradi vaga se...
Koliko se sjecam, Supic Hrgovic nisu pravili ovako sranje?? Ovaj to radi vec drugi put, da je Susic pametan trazio bi suspenziju!! Ko ga ebe moze bih i bez njega!!
e to je problem kod nas, kompleksi.
Pa **** ne mozes uporedjivati ovu dvojicu mediokriteta sa ponajboljim mladim golmanom evrope. Ovdje bi se mogla dobro iskoristiti ona "svi smo ravnopravni, samo su neki ravnopravniji od drugih", i to s razlogom.
Kod nas je obrnuto, one najbolje najvise gazimo, ne znamo ni je li kriv covjek ali vec su vjesala spremna.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 feb 2011, 11:38

biskitt je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
e to je problem kod nas, kompleksi.
Pa **** ne mozes uporedjivati ovu dvojicu mediokriteta sa ponajboljim mladim golmanom evrope. Ovdje bi se mogla dobro iskoristiti ona "svi smo ravnopravni, samo su neki ravnopravniji od drugih", i to s razlogom.
Kod nas je obrnuto, one najbolje najvise gazimo, ne znamo ni je li kriv covjek ali vec su vjesala spremna.
Zato sto ono najbolje i treba biti uzor!!!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 feb 2011, 11:49

iskreno kao prvo lose odabrana prijateljska utakmica suludo je ici u USA da se igra protiv Mexica u sred klubske sezone, put previse dugo traje i samim tim dodje do trosenja igraca, trebal se utakmica igrati u EU ali eto to je do saveza i selektora, druga stvar koja se ne tice samo Asmira vec i Dzeke u Engleskoj prvenstvno nema pauzu, sada su najvaznije utakmice i niti jedan tim nece i ne moze sebi priustiti da ostane bez igraca koji je u prvih 11, e sada glavna je dilema jel Stoke uslovljava Begovica pa je ovaj morao propustiti utakmicu sto je vrlo moguce ili je on sam na svoju ruku odbio poziv ipak covjek se odrekao Kanade za koju je mogao uvijek da brani u prvih 11, a kod nas je realno je sjedio na klupi, to trebaju fino da rijese Susic i Begovic mimo medija. Sto se tice Dzeke i Ibisevica po meni opravdani izostanci i mozda je cak i bolje da se daju prostra nekim igracima koji ne igraju stalno.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 09 feb 2011, 11:56

CLS je napisao/la:iskreno kao prvo lose odabrana prijateljska utakmica suludo je ici u USA da se igra protiv Mexica u sred klubske sezone, put previse dugo traje i samim tim dodje do trosenja igraca, trebal se utakmica igrati u EU ali eto to je do saveza i selektora, druga stvar koja se ne tice samo Asmira vec i Dzeke u Engleskoj prvenstvno nema pauzu, sada su najvaznije utakmice i niti jedan tim nece i ne moze sebi priustiti da ostane bez igraca koji je u prvih 11, e sada glavna je dilema jel Stoke uslovljava Begovica pa je ovaj morao propustiti utakmicu sto je vrlo moguce ili je on sam na svoju ruku odbio poziv ipak covjek se odrekao Kanade za koju je mogao uvijek da brani u prvih 11, a kod nas je realno je sjedio na klupi, to trebaju fino da rijese Susic i Begovic mimo medija. Sto se tice Dzeke i Ibisevica po meni opravdani izostanci i mozda je cak i bolje da se daju prostra nekim igracima koji ne igraju stalno.
Citao sam negdje da je Susic razgovarao sa igracima za ovu utakmicu, da je zelio da bude siguran da moze imati najbolji tim i svi su se slozili da mogu i zele doci, ali izgleda da je to lakse reci nego ispuniti...
Osim toga, zasto nema Džeke, zbog igranja sa MANU za vikend, koliko vidim Chicharito je u Atlanti, njemu nije bilo tesko.... Ne pljuje niko po igracima, ali da im fali tog osjecaja odgovornosti, fali im itekako, mada znajuci kakav je nas savez, nista me ne cudi...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 feb 2011, 11:58

kad se uzme u obzir kakav savez imamo(ici u atlantu igrati prijateljsku :lol: ) i kakav smo pogan narod, dobro je da iko hoce da igra za ovu repku! kod nas je najbolje ono pucaj prvo pa pitaj kasnije, a sto je zalosnije znam da ima ovdje par pojedinaca koji su jedva docekali i drago im je da se nesto ovakvo desilo.. :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 feb 2011, 12:07

pa dobro nama generalno fali nekog zdravog patriotizma to je cinjenica :) a o savezu necu torsiti rijeci, da bi imao normalan odnos prema dresu, mora i savez biti normalan :)

@RE-SU polazis malo sa pogresnom stajalista kada uzimas Graska za primjer, kao prvo grasak je kod nas dosao na pocetku sezone prosao najbitniji dio, a to su pripreme, Dzeko u shityu nije :) , grasak kod nas 3 napadac, Dzeko je drugi jer je super mario povrijedjen, Dzeki treba vremena da se adaptira, gdje je opet grasak naviknuo na ovakav tempo dosta tu stvari koje uticu ali ako je Susic sam rekao da je ok za Dzeku onda je po meni ok i za Ibisevica, a posto je tema o Begovicu, a on prvi golman u Sotke tu i klub igra veliku ulogu samo ne javno normalno :) po meni najveci problem je lokacija gdje se igra i niko ne komntarise da ce u sred sedmice biti u 2 ujutro utakmica, kao prvo evo ja radim pa necu moci ni gledati, a kao drugo Mexicu svaka cast ali ne znam kakve info nama mogu dati takve utakmice, jer niti jedana reprezentacija iz nase grupe ne igra kao Mexico, takve utakmice se igraju kada se plasiras na SP, pa da steknes neko iskustvo i sliku o ekipama sa tog dijela planete
Pa sam poslije reko tata

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 09 feb 2011, 12:43

CLS je napisao/la:pa dobro nama generalno fali nekog zdravog patriotizma to je cinjenica :) a o savezu necu torsiti rijeci, da bi imao normalan odnos prema dresu, mora i savez biti normalan :)

@RE-SU polazis malo sa pogresnom stajalista kada uzimas Graska za primjer, kao prvo grasak je kod nas dosao na pocetku sezone prosao najbitniji dio, a to su pripreme, Dzeko u shityu nije :) , grasak kod nas 3 napadac, Dzeko je drugi jer je super mario povrijedjen, Dzeki treba vremena da se adaptira, gdje je opet grasak naviknuo na ovakav tempo dosta tu stvari koje uticu ali ako je Susic sam rekao da je ok za Dzeku onda je po meni ok i za Ibisevica, a posto je tema o Begovicu, a on prvi golman u Sotke tu i klub igra veliku ulogu samo ne javno normalno :) po meni najveci problem je lokacija gdje se igra i niko ne komntarise da ce u sred sedmice biti u 2 ujutro utakmica, kao prvo evo ja radim pa necu moci ni gledati, a kao drugo Mexicu svaka cast ali ne znam kakve info nama mogu dati takve utakmice, jer niti jedana reprezentacija iz nase grupe ne igra kao Mexico, takve utakmice se igraju kada se plasiras na SP, pa da steknes neko iskustvo i sliku o ekipama sa tog dijela planete

Ma ako su rekli Susicu da ce se odazvati, onda bi trebalo da bude tako...
Lokacija jeste udaljena, ali njima bi tesko bilo i da se u Sarajevu igra! Ne razumijem to, zar ne pozele vidjeti nase ljude, kolege reprezentativce, cuti nas jezik, pricati i saliti se na nasem jeziku...
Koliko god je bilo lijepo cuti navijanje u klubu, ipak su to strani navijaci, tek kad cujes nase pjesme, onda to treba da osjetis u srcu...
A bice nasih navijaca oko 25.000 prema najavama, a mi sa polovnom repkom, zalosno...
Ja bih pjeske pardon plivajuci :) isao u Atlantu ;)
Opet kazem,kakva drzava, takav savez i ekipa ;)
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 feb 2011, 13:04

slazem se ja upotpunosti sa tobom, i treba da se igra tekma gdje god nasih ljudi ima samo los tajming pravo jer nema vremena da se igraci oporave moraju brzo nazad u svoje klubove da igraju u subotu utakmice, tako nagle promjene mogu uticati i na srce naucno je dokazano, Mexico ce igrati kao na domacem terenu i kod njih ce biti samo 6 igraca koji ne igraju u njihovoj ligi. Treba se ugledati na komsije oni svoju utakmicu igaju kuci ali eto to je do saveza :D sada kako je tako je
Pa sam poslije reko tata

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 13:19

RE-SU je napisao/la:
CLS je napisao/la:pa dobro nama generalno fali nekog zdravog patriotizma to je cinjenica :) a o savezu necu torsiti rijeci, da bi imao normalan odnos prema dresu, mora i savez biti normalan :)

Ma ako su rekli Susicu da ce se odazvati, onda bi trebalo da bude tako...
Lokacija jeste udaljena, ali njima bi tesko bilo i da se u Sarajevu igra! Ne razumijem to, zar ne pozele vidjeti nase ljude, kolege reprezentativce, cuti nas jezik, pricati i saliti se na nasem jeziku...
Koliko god je bilo lijepo cuti navijanje u klubu, ipak su to strani navijaci, tek kad cujes nase pjesme, onda to treba da osjetis u srcu...
A bice nasih navijaca oko 25.000 prema najavama, a mi sa polovnom repkom, zalosno...
Ja bih pjeske pardon plivajuci :) isao u Atlantu ;)
Opet kazem,kakva drzava, takav savez i ekipa ;)
jel mislis da cuje one zvizduke ko protiv francuske kad smo igrali pa vedada su ispratili zvizducima a covjek se na svaku tekmu odazove nije to zasluzio isto tako i spahic

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 feb 2011, 14:37

CLS je napisao/la:iskreno kao prvo lose odabrana prijateljska utakmica suludo je ici u USA da se igra protiv Mexica u sred klubske sezone, put previse dugo traje i samim tim dodje do trosenja igraca, trebal se utakmica igrati u EU ali eto to je do saveza i selektora, druga stvar koja se ne tice samo Asmira vec i Dzeke u Engleskoj prvenstvno nema pauzu, sada su najvaznije utakmice i niti jedan tim nece i ne moze sebi priustiti da ostane bez igraca koji je u prvih 11, e sada glavna je dilema jel Stoke uslovljava Begovica pa je ovaj morao propustiti utakmicu sto je vrlo moguce ili je on sam na svoju ruku odbio poziv ipak covjek se odrekao Kanade za koju je mogao uvijek da brani u prvih 11, a kod nas je realno je sjedio na klupi, to trebaju fino da rijese Susic i Begovic mimo medija. Sto se tice Dzeke i Ibisevica po meni opravdani izostanci i mozda je cak i bolje da se daju prostra nekim igracima koji ne igraju stalno.
Nijedna liga nepravi pauzu. I ibisevic je otiso u Atlantu, kao i Salihovic (koji ima jos jednu utakmicu suspenzije) a igraju protiv Bayerna za vikend.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 feb 2011, 14:39

Jooj lika. Tebi je utakmica u 2, njima je u 20:00.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 feb 2011, 14:53

Bilal je napisao/la:

Jooj lika. Tebi je utakmica u 2, njima je u 20:00.
naravno da im je tekma u 20:00, ali se oni nakon tekme vracaju u vremensku zonu u kojoj je utakmica u 2:00 (6 sati poslije)... osim toga promjenu vremenske zone 2 puta u roku 48 sati niko ne podnosi dobro... efekte cemo vidjet' za vikend.... kad ti isti igraci budu trebali igrat' ligu...

kad je begovic u pitanju... vjerovatno ga u klubu ucjenjuju, a on ne zeli da rizikuje mjesto u prvih 11... s druge strane mu se u repci pred nos postavlja lik koji je barem za 2 klase slabiji golman... haj ti sad budi glupi bosanac, pa rizikuj gotovo za veresiju (a begovic je hercegovac usput receno) ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 15:03

@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i :roll:
Uostalom sta je sa ostalim igracima,koji isto tako rizikuju pa se opet pojave u repci.
Oni su glupi a Begson pametan.E pa ebi ga pametna,sto bi neko rekao pa nek se razmnozava.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 feb 2011, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 feb 2011, 15:04

amho je napisao/la: naravno da im je tekma u 20:00, ali se oni nakon tekme vracaju u vremensku zonu u kojoj je utakmica u 2:00 (6 sati poslije)... osim toga promjenu vremenske zone 2 puta u roku 48 sati niko ne podnosi dobro... efekte cemo vidjet' za vikend.... kad ti isti igraci budu trebali igrat' ligu...

kad je begovic u pitanju... vjerovatno ga u klubu ucjenjuju, a on ne zeli da rizikuje mjesto u prvih 11... s druge strane mu se u repci pred nos postavlja lik koji je barem za 2 klase slabiji golman... haj ti sad budi glupi bosanac, pa rizikuj gotovo za veresiju (a begovic je hercegovac usput receno) ;)
Kako meksickim, tako i nasim igracima ;)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 feb 2011, 15:46

harishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i :roll:
Uostalom sta je sa ostalim igracima,koji isto tako rizikuju pa se opet pojave u repci.
Oni su glupi a Begson pametan.E pa ebi ga pametna,sto bi neko rekao pa nek se razmnozava.
sta je onda razlog za neodazivanje? ne zeli da igra za repku, bira utakmice, nije patriota ili je obicni s.pak...
najlakse je rec. s.pak, nece da igra i kraj price.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 feb 2011, 15:49

Bilal je napisao/la:
amho je napisao/la: naravno da im je tekma u 20:00, ali se oni nakon tekme vracaju u vremensku zonu u kojoj je utakmica u 2:00 (6 sati poslije)... osim toga promjenu vremenske zone 2 puta u roku 48 sati niko ne podnosi dobro... efekte cemo vidjet' za vikend.... kad ti isti igraci budu trebali igrat' ligu...

meksikanaca je samo 5 iz evrope. osim toga oni imaju drugaciji odnos prema reprezentaciji... kod njih je to pitanje casti... kod nas haman nije...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 feb 2011, 15:52

amho je napisao/la:
Bilal je napisao/la:

meksikanaca je samo 5 iz evrope. osim toga oni imaju drugaciji odnos prema reprezentaciji... kod njih je to pitanje casti... kod nas haman nije...
Kako kod koga. Normalno da nije kod Begovica (kanadjana)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bosna2026, DeeWa, forgempp, Futbol, Goalgetter, JHam, MikiPirs, StevieG8, Trapatoni i 58 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []