Ova njuška se, pretpostavljam, javlja negdje iz Austrije ili Njemačke.SanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:39https://vt.tiktok.com/ZSdvCx2sL/?k=1
Covjek sve objasnio.... eh moj ivaylo
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko je ova seljačina? Glava me zabolila nakon 15 sekundi videa.SanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:39https://vt.tiktok.com/ZSdvCx2sL/?k=1
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
330 lajkova, ipak ima demografija za ovu vrstu 'komedije'
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Hadersfild
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:21330 lajkova, ipak ima demografija za ovu vrstu 'komedije'

Kult glavnog grada.
Crne Gore.Virtu4l je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:01Ova njuška se, pretpostavljam, javlja negdje iz Austrije ili Njemačke.SanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:39https://vt.tiktok.com/ZSdvCx2sL/?k=1
@igrajlopte 🐦
Nije bez razloga Zadruga najgledaniji program na ovom podrucju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:21330 lajkova, ipak ima demografija za ovu vrstu 'komedije'
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Salko Juklo zvani Šeret što bi Avaz napisao,cekaju ga kontejneri po Minchenu da ih odvuce usmrdili su sedenimen99 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:11Ko je ova seljačina? Glava me zabolila nakon 15 sekundi videa.SanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:39https://vt.tiktok.com/ZSdvCx2sL/?k=1
- ASD
- Kontakt:
Nevjerovatno šta su nam kao društvu društvene mreže uradile.greenwood je napisao/la: ↑19 jun 2022, 16:52Salko Juklo zvani Šeret što bi Avaz napisao,cekaju ga kontejneri po Minchenu da ih odvuce usmrdili su sedenimen99 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:11Ko je ova seljačina? Glava me zabolila nakon 15 sekundi videa.SanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:39https://vt.tiktok.com/ZSdvCx2sL/?k=1
Kamiondžije su pjevači, kranknfpflegeri su mislioci, varioci su komičari...
...a @ASD 12 godina prosipa suplju na forumu i u sve se razumije, ne postoji tema za koju nije ekspert. Ljepota od zivota...sta ce krezubasi, peraci guzica, kamiondzije i ostali, nizi stalez 

Lik se ostvario u Njemackoj, ima porodicu, kucu, uziva u zivotu, radi posao i onda dođe nekakav forumas popljuje gagreenwood je napisao/la: ↑19 jun 2022, 16:52Salko Juklo zvani Šeret što bi Avaz napisao,cekaju ga kontejneri po Minchenu da ih odvuce usmrdili su sedenimen99 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:11Ko je ova seljačina? Glava me zabolila nakon 15 sekundi videa.SanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:39https://vt.tiktok.com/ZSdvCx2sL/?k=1

- feniksptica
- Kontakt:
Cekaj je l to razlog da moze pametovati. Pa mi onda imamo takvih na hiljade ovdje ne moramo ni ic dalje gledat preko grane
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svi smo mi radnička klasa, ne shvatam poentu? Pravi kontent, treba valjda biti ocijenjen po produktu.
Uostalom, nema tog koji će pokriti sve demografije.
⚜️~⚜️~⚜️
Nije on seljacina, niti ista od ovoga cime su ga ova dva nazvala gore. Covjeka prate desetine hiljada ljudi, bolje se zapitati odakle tolika masa ljudi okupljena oko takve stvari, nije to ni meni zabavno niti me uspije nasmijati, ali smara me to konstantno bockanje po dijaspori sto je doslo od ove dvojice gore, jedva su docekali da popljuju njega kao licnost, a ne njegov kontekt!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neki dan razmišljam, da sutra bilo ko počne snimati klipove po Tik toku, YT itd. Bi sigurno nakon nekog vremena mogao sebi fino zarađivati. Previše je korisnika i previše se internet mediji konzumiraju.
Problem je što se tome moraš posvetiti barem godinu dana.
Ove žene se satraše gledajući one Instagramuše mame, žena priča kad je djecu kupala, šta je u Azelu kupila i prepričava neke mahalske priče. Desetine hiljada followersa.
Hebote, bolje da sam uzeo klipove snimati po YT za ove dvije godine nego po forumima visio.
Ove žene se satraše gledajući one Instagramuše mame, žena priča kad je djecu kupala, šta je u Azelu kupila i prepričava neke mahalske priče. Desetine hiljada followersa.
Hebote, bolje da sam uzeo klipove snimati po YT za ove dvije godine nego po forumima visio.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Tiktok je čisti trash. Cure puste pjesmu i miču usne pa dobiju preko 100 000 pratilaca. I to cure od 18. Pratioci imaju 13.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:28Neki dan razmišljam, da sutra bilo ko počne snimati klipove po Tik toku, YT itd. Bi sigurno nakon nekog vremena mogao sebi fino zarađivati. Previše je korisnika i previše se internet mediji konzumiraju.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tik tok nisam nikad koristio. Btw, gdje je onaj drvosječa, sto je monologe držao sjekirom?ASD je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:38Tiktok je čisti trash. Cure puste pjesmu i miču usne pa dobiju preko 100 000 pratilaca. I to cure od 18. Pratioci imaju 13.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:28Neki dan razmišljam, da sutra bilo ko počne snimati klipove po Tik toku, YT itd. Bi sigurno nakon nekog vremena mogao sebi fino zarađivati. Previše je korisnika i previše se internet mediji konzumiraju.
⚜️~⚜️~⚜️
to je budaletina jedna, mene je samo zao sto se neki ljudi sluze se takve teme i mentalitet nula.greenwood je napisao/la: ↑19 jun 2022, 16:52Salko Juklo zvani Šeret što bi Avaz napisao,cekaju ga kontejneri po Minchenu da ih odvuce usmrdili su sedenimen99 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:11Ko je ova seljačina? Glava me zabolila nakon 15 sekundi videa.SanaBosna je napisao/la: ↑19 jun 2022, 07:39https://vt.tiktok.com/ZSdvCx2sL/?k=1
Kad prelistam tik tok I sramota me scime se sluze sto neke rece to be trash vecinom sebe prodavaju i svoj karakter.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 21 jun 2022, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Off topic aliDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:28Neki dan razmišljam, da sutra bilo ko počne snimati klipove po Tik toku, YT itd. Bi sigurno nakon nekog vremena mogao sebi fino zarađivati. Previše je korisnika i previše se internet mediji konzumiraju.
ja se time bavim vise na YouTube nego tik tok, uglavom pocelo je kao hobbi, pa malo po malo i od jednom
explodiralo, na primjer imam 1.1 million followers na tik toku, koja je vise tu za reklamiranje YouTube, uglavnom doslo je do toga da $20,000 plus mjesecno se zaradi, ali nije jednostavno uglsvnom ne bavim se politikom niti se ponizavam pred svijetom za pare uopste sebe ne snimam, vise je to top liste kao top 5 najbolja blah blah, ali najvise para placaju sponsori da reklamiras naprimjer stranicu njihovu ili produkt, $3000 - $5000 as svaku reklamu.
Ali imas ljude koje ce sebe prodati ako dobro neko plati, znam jednu djevojku, neko uplatio $2000 za jednu sliku noge, tabane... mislim koji luzer moras biti, ali nek naplacivaju kad ima takvi budaletine koje bi platile.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 21 jun 2022, 18:04, ukupno mijenjano 5 puta.