Basic onaj o kojem se prica?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mora da je sve zavrseno 99.9% cim ovaj lupeta da od tog nema nista

Mi smo Željini, Željo je naš !
Čim 1921 traži Kanu,treba mu nesto. Zna se da je neka bomba slično Hirosimi..
-
- Kontakt:
Beganović završeno
- dubioza144
- Kontakt:
Ja bi da najavim bombu pojacanje samo sam mu ime zaboravio trenutno
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ima li ikakve šanse da dogovorimo i sa Bašićem?
Usput je li ovo istina sa Mešom ?
Usput je li ovo istina sa Mešom ?
Stranacdubioza144 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:03Ja bi da najavim bombu pojacanje samo sam mu ime zaboravio trenutno

mosa lošmi stićko tit-ula!
Lijepe vijesti, decko koji nam je donio pobjedu protiv Ferenca sigurno je bolja opcija od Vucenovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dva su bombasa na ovoj temi,kvaris prosjek brate.dubioza144 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:03Ja bi da najavim bombu pojacanje samo sam mu ime zaboravio trenutno
- Bersaga
- Kontakt:
Kao da je jučer bilo. Nikad mi ljepši Bajram nije bio a tu noć se nikako nije ni spavalo

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
de sjeti se pa da mu odma mane trazimodubioza144 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:03Ja bi da najavim bombu pojacanje samo sam mu ime zaboravio trenutno

Mi smo Željini, Željo je naš !
Kakav je status sa Mujaricem? Nisam nesto upratio da je bio na prozivci Veleza.braco je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:59Izgleda ništa od MujarićaTristan10 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 16:21Treba pokusati sa Mujaricem. On je i nekad ranije bio na probama kod nas pa je dalje isao, nije samo kod Ivkovica. Nesto slicno kao i sa ovim Sehicem sto je trenutno kod nas. Nekad je i samo do vremena, sazrije igrac i ima veci kvalitet. Zato ga i treba pokusati pa da vidimo.
Na prozivci Veleža mogao bi se pojaviti i sadašnji član FK Budućnost Kemal Mujarić koji iza sebe ima kvalitetnu sezonu u Prvoj ligi FBiH.
Sinane, nakenjam ti se u usta i dobro natrpam nogom. Seljačino smrdljiva, polupismena!
Tristan10 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 20:39stara dobra vremenabraco je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:27Fale vremena kad su Sinanove sportske bacale bombeZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:19Aaaa sta je rec pa niko ništa ne piše??? Fali mi čak i neka glupost od @hulahopke da pročitam![]()
@1921boy ima li kakva insajderska info![]()
Najjače je kad su objavili da sportske saznaju da će biti dolazaka, ali i odlazaka na Grbavicisad im nismo interesantni. tek kad ponovo lokomotiva krene onda ce biti placenih clanaka

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dženis nije loš igrač a naš, znaš da će dati 100%.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj al' smarate, ložite raju, a objavljeno da od investitora vjerovatno nema ništa...
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Bing [Bot], bordobijeli, Google Adsense [Bot], Lewy21, Lokomotifa, MrkiMedo, NazorUso, ristagrad, supervizor, zlatandr i 227 gostiju.