Mislio sam da je on syebao, ali ipak nije. Kako god okrenes opet nece uzeti bodove, vise puta ove sezone je ispustio prednost.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Formula 1
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SuperPippo
- Kontakt:
cuj zhou

-
Bundesliga
- Kontakt:
RETARDI ALPINA RETARDI
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stroll tajin sin a Mick kao nijeSuperPippo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:39Frajer nije mogao sa DRS-om obici Mick a ne moze ni tajinog sina i ljudi ovdje svrsavaju na njega a Mick se pljuje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zhou je u svojoj prvoj trci pokazao više talenta nego Mick za sezonu i pol.SuperPippo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:39Frajer nije mogao sa DRS-om obici Mick a ne moze ni tajinog sina i ljudi ovdje svrsavaju na njega a Mick se pljuje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Stroll je duplo bolji vozac nego sto ce Mick ikad bit.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto? Top taktika, jedan ulazak u box na hard. Ostali moraju jos jednom. Leclercu opao pace. Ocon ode sada i Alonso ceka da Ham i Rus odu drugi put.
Taktika koju je koristio Hamilton ove godine jer nije imao race pace pa ga to izvlacilo da bude negdje gore, a inace bio za 10og mjesta.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 jun 2022, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Veci bolidi na forumu nego na stazi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ali koliko je talentovan njegov babo?Otelo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:42Zhou je u svojoj prvoj trci pokazao više talenta nego Mick za sezonu i pol.SuperPippo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:39Frajer nije mogao sa DRS-om obici Mick a ne moze ni tajinog sina i ljudi ovdje svrsavaju na njega a Mick se pljuje.
Btw. odlična strategija Alpine, voze svoju utrku, izvući će maksimum ako ne bude nekih većih sranja.
A trebali su et kao reagovat na ulaske Ferarija, Red Bulla i Mercedesatuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:43Sto? Top taktika, jedan ulazak u box na hard. Ostali moraju jos jednom. Leclercu opao pace. Ocon ode sada i Alonso ceka da Ham i Rus odu drugi put.
Taktika koju je koristio Hamilton ove godine jer nije imao race pace pa ga to izvlacilo da bude negdje gore, a inace bio za 10og mjesta.
Al ce i on sad biti iza Leca i Ocona ...nea sanse da ih prestigne dok Lec ima drstuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:43Sto? Top taktika, jedan ulazak u box na hard. Ostali moraju jos jednom. Leclercu opao pace. Ocon ode sada i Alonso ceka da Ham i Rus odu drugi put.
Russel ne može prići Hamiltonu na novijim gumama
- BosniaBoston
- Kontakt:
Alonso sa svjezijim gumama evo par krugova ne stize Ocona i Leklera ispred
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Saincu 13 krugova trebalo da spusti prednost Makmilijana za 1,5 sekundi
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- SuperPippo
- Kontakt:
Otelo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:42Zhou je u svojoj prvoj trci pokazao više talenta nego Mick za sezonu i pol.SuperPippo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:39Frajer nije mogao sa DRS-om obici Mick a ne moze ni tajinog sina i ljudi ovdje svrsavaju na njega a Mick se pljuje.
Pokazao je samo koliko je bolji bolid dobio nego sto ga ima Mick evo dvije sezone. A u istoj sezoni u F2 ga je Mick oduvao i uzeo titulu. Sad ima duplo bolji bolid i ne moze ga obici na stazi gdje je smjesno obici. Eto Micku je tajo kupio tim i skrojio po njegovoj mjeri jao kakvi retardi prate F1.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Iz trke u trke ove jace ekipe kad startuju sa zacelja stave hard, i onda neki Sc ili vsc svi ispred dobiju besplatno stajanje a oni nista ne mogu.
Leclerc kad uleti u box ko zna gdje ce se vratiti nazad, koliko god da ima brzine u tim gumama, pitanje koliko ce mu pomoci.
Al doslovno, lik je mrtvu zineras, samo vozi, evo koliko trka je vec prosle on nema nijedan potez da bi rekao da je napravio nesto dobro, bez agresivnosti, bez napada, samo vozi pa sta Bog da. I ovaj bod je dobio zbog odustajanja, inace i tu trku je trebao zavrsiti 14. a porediti Haas i Alfu moze samo debilSuperPippo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:49Otelo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:42Zhou je u svojoj prvoj trci pokazao više talenta nego Mick za sezonu i pol.SuperPippo je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:39
Frajer nije mogao sa DRS-om obici Mick a ne moze ni tajinog sina i ljudi ovdje svrsavaju na njega a Mick se pljuje.
Pokazao je samo koliko je bolji bolid dobio nego sto ga ima Mick evo dvije sezone. A u istoj sezoni u F2 ga je Mick oduvao i uzeo titulu. Sad ima duplo bolji bolid i ne moze ga obici na stazi gdje je smjesno obici. Eto Micku je tajo kupio tim i skrojio po njegovoj mjeri jao kakvi retardi prate F1.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Max pocinje gubiti, mislim da ce u box dok se obezbjedi da moze izaci ispred Lewisa.
Sad svi čekaju SC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.