Ma nek se čačka, iščačkat će se nešto.DamirT je napisao/la: ↑18 jun 2022, 23:23Haman se nesto valja iza brdatuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:54Ovo sa donošenjem para može biti zanimljivo, misliš li da zbog njih klub može privući neke Saudijske investitore?Sunderland je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:48
Al je smjesno mi samo znamo ismijavati i srati, a momci oduševili sve prisutne na treningu te Omar ga zabio danas. Možda nam i para donesuLiga Saudijske Arabije ima i druge i treće lige gdje igraju samo njihovi mladi al hajde
![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Hebibovica hoce i Igman, nece nam valjda Zeba poremetiti planove i za njega
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nama ako dođu Dupovac i Komazec, a ostane Jusić trebaju 2 krilna igrača, ne vidim potrebe da se dovodi onaj iz Sloge ako tu dođe Komazec, a imaš i Ommara i Alića i Numanovića. Onda nam trebaju 2 igrača u vezi i sigurno da bi Hodžić bi odličan da bude jedan od njih i još neka zamjena Balića treba i još neki lijevi bek u odbrani. Mislim da bi to moglo izdržati do zime pa da se onda još malo nadograde pozicije stopera, vezni red i možda napad.
Zar ti ne navijas za ZeljuSky9 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 23:29Ma nek se čačka, iščačkat će se nešto.DamirT je napisao/la: ↑18 jun 2022, 23:23Haman se nesto valja iza brdatuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:54Ovo sa donošenjem para može biti zanimljivo, misliš li da zbog njih klub može privući neke Saudijske investitore?![]()
![]()
Najgore je mrtvilo.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nadat se da ce ga uzeti oni prije nas, na desnom krilu bih volio vidjeti Vušurovića. Raskinuo je ugovor sa Borcem, a nije loše krilo ili bar Mujarića iz Banovića.LaBombonera88 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:26Hebibovica hoce i Igman, nece nam valjda Zeba poremetiti planove i za njega
Izgleda da Jusic zavrsava karijeru,iskreno draze bi mi bilo vidjet nekog mladjeg stopera tu(Arsic,Avdic,Ristanovic)Jusicu svaka cast al vrijeme je da se malo pruzi prilika nekom mladjem tu,jedan iskusni stoper kao Dupovac je sasvim dovoljantuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:27Nama ako dođu Dupovac i Komazec, a ostane Jusić trebaju 2 krilna igrača, ne vidim potrebe da se dovodi onaj iz Sloge ako tu dođe Komazec, a imaš i Ommara i Alića i Numanovića. Onda nam trebaju 2 igrača u vezi i sigurno da bi Hodžić bi odličan da bude jedan od njih i još neka zamjena Balića treba i još neki lijevi bek u odbrani. Mislim da bi to moglo izdržati do zime pa da se onda još malo nadograde pozicije stopera, vezni red i možda napad.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Onda nam pored Dupovca i Komazeca treba 6 igrača, a meni izgleda da oni neće dovesti ni 3 pored ove dvojice, ako I njih dovedu. Dobro je pa se više ne pita za sve ova uprava.
Znal se ista za opremu za novu sezonu, hoce li bit i dalje aktuelni ovi dresovi il ide nesto novo?
Simoneee ispitaj nam to
Simoneee ispitaj nam to
Nadam se promjeni izgleda dresa, Legeu i ne moraju mijenjati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Škola se završava tek tako, samo da se dobije diploma. Znanje nije na cijeni i sve će se platiti, osim znanja. Tako nam je na svim poljima, pa i u sportu. Nema novih igrača, nema kvalitetnih trenera, nema sportskih radnika. Ne možeš ti napraviti igrača tako što ćeš mu dati loptu i reci sutaj. Mi nemamo para za kupovinu kvalitetnih igrača, a nemamo ni trenera koji će stvoriti igrača. Kad dođe neko poput Spahica ili prije Malkocevica, mi sve radimo da te ljude obezvrijedimo.
Samo je Sloboda iz Tuzle
- RollingPaper
- Kontakt:
Daj nam Vojvodu, ako nista plakat cemo zajedno ako ispadnemo.
-
simonknows
- Kontakt:
Po ugovoru bi valjda trebali biti sad opet novi dresovi, ali opet valja čekati prvih 5 6 kola pretpostavljam
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Što prije ih treba mijenjati, baksuzni dresovi. Fun fact: prvi put smo ih obukli protiv pita na Tušnju. Tad je belaj počeo.simonknows je napisao/la: ↑19 jun 2022, 16:19Po ugovoru bi valjda trebali biti sad opet novi dresovi, ali opet valja čekati prvih 5 6 kola pretpostavljam![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
desperados
- Kontakt:
Sutra je ponedjeljak
Rekli su oni ponedeljak, samo nisu rekli koji ponedeljak
-
simonknows
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.