Nadam se da ne mislis na gospodina iz zavidovicadachodachoni je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:19Da druze da nije mene i Mahira ne bi bilo okupljanja stalno i druzenja, evo nedavno se jedni uzese jer su se upoznali preko nasih okupljanja![]()
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Nisi me druze uvrijedio.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:30ama niko ti ne prijeti balavac, nego da vidim u cemu je problem jesam ja to tebe nesto uvrijedio zasmetao ti dodji u pub platice dacho pivu pa da porazgovaramo![]()
Nervirao si me pojavom uzivo i boomerskim pokusajima humora online, sto je na kraju presudilo izlasku iz svih grupa vezanih za Liverpool.
Do mene je, ne sumnjam da si najzanimljiviji medju svojom ekipom. Meni nisi sjeo i tjt.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
dachodachoni
- Kontakt:
Eh posteno tako reci, malo je ruzno da se meni ljudi javljaju i govore mi kako me prozivas ovdje. Lijep pozdravgaston je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:59Nisi me druze uvrijedio.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:30ama niko ti ne prijeti balavac, nego da vidim u cemu je problem jesam ja to tebe nesto uvrijedio zasmetao ti dodji u pub platice dacho pivu pa da porazgovaramo![]()
Nervirao si me pojavom uzivo i boomerskim pokusajima humora online, sto je na kraju presudilo izlasku iz svih grupa vezanih za Liverpool.
Do mene je, ne sumnjam da si najzanimljiviji medju svojom ekipom. Meni nisi sjeo i tjt.
Hahahaha aa nemoguce da je ovo istina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
dachodachoni
- Kontakt:
Inace mene svi vole i kazu mi da sam duhovit pa mi je cudno da nekome ne legnem ali eto i to se desi nekad
e znaci fejk, steta dobar troll ipak
Garant goretzka
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
previse informacija zna 
I meni svi govore da sam lijep, pa me i dalje neće nijedna.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:04Inace mene svi vole i kazu mi da sam duhovit pa mi je cudno da nekome ne legnem ali eto i to se desi nekad
Ako te svi vole i ako si svima duhovit značu da lažu. Life pro tip.
Elem, bez nervoze momci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad mlađahni Otelo daje životne lekcijeOtelo je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:15I meni svi govore da sam lijep, pa me i dalje neće nijedna.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:04Inace mene svi vole i kazu mi da sam duhovit pa mi je cudno da nekome ne legnem ali eto i to se desi nekad
Elem, bez nervoze momci.
Što se amidža tiče, priznajem samo onog sa Klixa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne zajebaji, u oktobru punih 26.nerkolfc je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:23Kad mlađahni Otelo daje životne lekcijeOtelo je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:15I meni svi govore da sam lijep, pa me i dalje neće nijedna.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:04Inace mene svi vole i kazu mi da sam duhovit pa mi je cudno da nekome ne legnem ali eto i to se desi nekad
Elem, bez nervoze momci.![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
dachodachoni
- Kontakt:
Ja ti kazem mi svi smo ko familija, nema tu laznog prijateljstva i togaOtelo je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:15I meni svi govore da sam lijep, pa me i dalje neće nijedna.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:04Inace mene svi vole i kazu mi da sam duhovit pa mi je cudno da nekome ne legnem ali eto i to se desi nekad
Elem, bez nervoze momci.
Gaston pizda ne smije ovom liku lajat ko inace drugima 
Ti si mu generacija milicijo.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je covjek potrosio vrijeme na registraciju jer je neko na forumu napisao da ga ne gotivi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kakva vremena docekasmo na forumu????
Ne koljemo se oko ekipe nit ina sikirancije, sad ne lezimo jedni drugima hahahahah, pa razliciti smo karakteri, normalna pojava.
Ne koljemo se oko ekipe nit ina sikirancije, sad ne lezimo jedni drugima hahahahah, pa razliciti smo karakteri, normalna pojava.
CPOJ
Svejedno ti dacho moze otac bit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.