kraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:45
Meni samo nije jasno kako i prije nisu zaganjali Halera, dok je još bio u BL ili Modestea kad je bio na vrhuncu.
Dovode likove sa strane, a imaš u BL dobrih napadača...
Navodno su htjeli dovesti Hallera, ali je bilo teško za realizovati, cijena od 50 Mill eura je bila previsoka.
Važno je da se dovede čisti napadač ili devetka. Nešto mi je i previše toga u napadu, ali i općenito na svim pozicijama oko dovođenja novi igrača. Tigges (vjerojatno napušta klub), Moukkoko, Malen, Adeyemi, oni mogu igrati i manje više na krilima kao Reus, Hazard, Brandt, Reyna i Gittens, plus Guerreiro. Neko nas mora i napustiti za realizaciju igrača koji se spominju, što neće biti lako. Najvažnije bi bilo da se riješe Schulza. Po meni imaju već defanzivca u sredini, a to je Can, njegovi nastupi se i ne mogu baš ocijeniti jer je igrao na neprirodnim pozicijama, što i nije činio toliko loše. Možda dovesti nekog backupa samo, bez prevelikog ulaganja, a umjesto toga se fokusirati na bekovske pozicije, spominje se Kristensen desno, mada se može i sa Meunierom pokušati i već spomenuti Raum i Bensebaini lijevo. Možda i još dovesti četvrtog centralnog beka za zamjenu Schotterbecka, Sulea i Hummelsa.