Beduin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 20:46
OldFashioned je napisao/la: ↑18 jun 2022, 20:39
Beduin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 20:33
Znas i sam da je tek pauza nastupila i odmori, na trzistu se skoro nista ne desava, a narocito oko Milana mediji kvalitetno fulaju evo vec par godina. Mislim da je to dovoljno da se imamo razloga nadati pozitivnim stvarima. A i ova tranzicija vlasnika sigurno da usporava sve planove od ranije.
U julu ce se zahuktati na transfer pijaci.
Meni je briga što M & M nisu produženi a sve se više priča o nezadovoljstvu Maldinija.
Siguran sam da je to razlog što smo tihi na mercatu.
Pazi, treninzi a zatim i utakmice počinju već 4.7, to je VRLO SKORO.
Nije baš da nama fali 1 starter pa da se može reći, laganica samo, sad će to...
Nego, nađoh ovo na netu:
Massara is not in Redbirds plans. Redbird are looking for a bigger name for Sporting Director role. This is also holding Maldini's renewal as Maldini wants Massara. Confusing times at Milanello. Massara to depart, if Maldini doesn't agree he will depart as well.
[@globesporte]
Ja ne zelim ni vjerovati kako ce Maldini otici. Jednostavno ovaj novi Milan je u najmanju ruku njegovih ruku djelo iz Massaru ponajvise, od skautinga do dovodjenja igraca na svoje ime. Tako da su vjerovatno svi svjesni vaznosti Maldinija, a znaju takodjer kolika masa stoji uz klub i da bi lahko mogli okrenuti navijaci stvari u drugom smjeru.
Ali ovo za pocetak priprema je manje relevantno, sasvim normalno je da igraci dolaze tokom priprema, pridruzuju se tokom turneje, obicno su to sve igraci spremni za nove izazove i brzo uhvate ritam i podignu spremu. Samo je bitno da rijese Maldinija i Massaru pa da odahnemo.
Ni ja, ali znajući koliko je od riječi, ponosan i old school mentalitet, ne bi me ni čudilo.
Ako bi on otišao to bi značilo samo jedno, da je namirisao loše vlasnike kojima nije cilj još bolji Milan prije svega u rezultatskom smislu, a o čemu je IL CAPITANO pričao nedavno u jednom od mnogobrojnih intevjua.
Jako bitno je riješiti neke krucijalne pozicije u ekipi na vrijeme, prije svega u napadačkom djelu gdje je jedino LEAO onaj od kojeg možeš nešto očekivati ali evo i sa njim ovo produženje ugovora ustopalo.
Daj Bože pozitivnih vijesti uskoro, previše mi se ovo sa M & M produženjem odužilo da ne bi bilo sumnjivo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.