Dzenis je doktor fudbala.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:07Da se malo nadovezem na temu Ikic-Dzenis. Eto Dzenis je igrao kod nas, a kad bi bilo da biram koga bih da igra u Slobodi, to bi bio Ikic. Dzenis ove godine skroz beskoristan igrac na terenu. Jedino sto je znao valjat se i svadjat na terenu. Sta god drugo statistika govorila. Dzenis je od svoji 6 golova, 5 dao iz penala. A to puno govori
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prema nezvaničnim informacijama Tuzla City će biti domaćin u Banovićima, dok Sloboda razmišlja o stadionima u Gračanici ili u Ugljeviku.
Na startu nove sezone na neutralnim terenima će zbog također radova na svom stadionu igrati i Velež i to najverovatnije u Gabeli.
Zbog neuslovnosti stadiona u Konjicu debitant u društvu najboljih, Igman, će biti nominalni domaćin na stadionu Grbavica.
Radovi se izvode i u Banja Luci što znači da i Borac mora seliti. Bivši prvak BiH je za domaće susrete prijavio stadion u Modriči.
Sloga koja će također debitovati u Premijer ligi čini sve da na vrijeme osposobi stadion za u Doboju i prema posljednjim najavama sve bi trebalo biti gotovo na vrijeme.
Kako sada stvari stoje pred domaćim navijačima uvodne mečeve će igrati Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Leotar i Posušje te Sloga ako stadion u Doboju dobije licencu.
Inače, i Zrinjski će na jedno vrijeme morati mijenjati stadion pošto će pod Bijelim brijegom radovi na promjeni terena početi sredinom augusta.
Na startu nove sezone na neutralnim terenima će zbog također radova na svom stadionu igrati i Velež i to najverovatnije u Gabeli.
Zbog neuslovnosti stadiona u Konjicu debitant u društvu najboljih, Igman, će biti nominalni domaćin na stadionu Grbavica.
Radovi se izvode i u Banja Luci što znači da i Borac mora seliti. Bivši prvak BiH je za domaće susrete prijavio stadion u Modriči.
Sloga koja će također debitovati u Premijer ligi čini sve da na vrijeme osposobi stadion za u Doboju i prema posljednjim najavama sve bi trebalo biti gotovo na vrijeme.
Kako sada stvari stoje pred domaćim navijačima uvodne mečeve će igrati Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Leotar i Posušje te Sloga ako stadion u Doboju dobije licencu.
Inače, i Zrinjski će na jedno vrijeme morati mijenjati stadion pošto će pod Bijelim brijegom radovi na promjeni terena početi sredinom augusta.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jel Sevelj najgori od ovih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:58Još 1-2 pojačanja i dostaAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:49Pitari dragi vec me je pomalo strah vas,mislite li stati sa ovim pojacanjima?
Moze netko napisati trenutni sastav idealnih 11 Sarajeva?
Unaprijed hvala.![]()
Evo sad će Džafa, jos desni bek i ako premuntamo Grahovca na neki fazon![]()
Ali i dalje cvrsto stojim pri tome da ste vi no1 favorit za titulu opet, gledao sam vas ovu zadnju i bas se vidi da ste i dalje na nivou
Idealnih 11 po meni:
Dizdarević, Tomašević, Drobarov, Aničić, Ševelj, Čirjak, Đokanović, Suljić, Avramovski, Ikić, Mulahusejnović

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je igrao u Radomlju sad, ne znam koga i šta si ti gledaomagnum je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:49Jel Sevelj najgori od ovih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:58Još 1-2 pojačanja i dostaAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:49Pitari dragi vec me je pomalo strah vas,mislite li stati sa ovim pojacanjima?
Unaprijed hvala.![]()
Ali i dalje cvrsto stojim pri tome da ste vi no1 favorit za titulu opet, gledao sam vas ovu zadnju i bas se vidi da ste i dalje na nivou
Idealnih 11 po meni:
Dizdarević, Tomašević, Drobarov, Aničić, Ševelj, Čirjak, Đokanović, Suljić, Avramovski, Ikić, MulahusejnovićKad god vas gledam, frajer uvijek lose odigra ali kontam nije mi dovoljan sample size, mozda je inace bolji
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Igrao 3-4 puta za nas, sumnjam da na njega mislis, pomiješao si ga s nekimmagnum je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:49Jel Sevelj najgori od ovih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:58Još 1-2 pojačanja i dostaAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:49Pitari dragi vec me je pomalo strah vas,mislite li stati sa ovim pojacanjima?
Unaprijed hvala.![]()
Idealnih 11 po meni:
Dizdarević, Tomašević, Drobarov, Aničić, Ševelj, Čirjak, Đokanović, Suljić, Avramovski, Ikić, MulahusejnovićKad god vas gledam, frajer uvijek lose odigra ali kontam nije mi dovoljan sample size, mozda je inace bolji
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- tutankamon1905
- Kontakt:
✍ Matej Senić novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja između sedmerostrukog prvaka BiH i 27-godišnjeg centralnog braniča je dogovorena do 31. svibnja 2024. godine!
Dobrodošao Matej! #HŠKZ 

tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:02✍ Matej Senić novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja između sedmerostrukog prvaka BiH i 27-godišnjeg centralnog braniča je dogovorena do 31. svibnja 2024. godine!
Dobrodošao Matej! #HŠKZ
![]()

Jel to taj? Vazda vas je brzina krasila

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo im je osveta zato sto su nam Isica uzeli prosle godinemiky_hz je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:25tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:02✍ Matej Senić novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja između sedmerostrukog prvaka BiH i 27-godišnjeg centralnog braniča je dogovorena do 31. svibnja 2024. godine!
Dobrodošao Matej! #HŠKZ
![]()
Jel to taj? Vazda vas je brzina krasila![]()

-
- Kontakt:
Ja mislim da je Senic ustvari Zeljkovic na steroidima, slican tip igraca koji moze igrati stopera i zadnjeg veznog. Fedja ga je htio prosli prelazni rok, pristao je bio da dodje ali Varazdin trazio nesto para jer je bio pod ugovorom do neki dan. Nasi nisu htjeli platiti logicnotutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:39Ovo im je osveta zato sto su nam Isica uzeli prosle godinemiky_hz je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:25tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 18:02✍ Matej Senić novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja između sedmerostrukog prvaka BiH i 27-godišnjeg centralnog braniča je dogovorena do 31. svibnja 2024. godine!
Dobrodošao Matej! #HŠKZ
![]()
Jel to taj? Vazda vas je brzina krasila![]()
![]()

Edit: sipu ga za Isica

Trenutno po mom nekom mišljenju, Borac i Zrinjski će voditi borbu oko titule a prednost dajem Borcu zbog poznatih razloga.
Možda im sudijska pomoć neće trebati, ali na sitnicama će se odlučivati o tituli. Možda se ovoj dvojci pridruži i Sarajevo ukoliko Dudić uspije na vrijeme unjeti onaj duh borbenosti kao što je imao u Veležu, jer je Sarajevo igrački dosta jače u odnosu na ekipu Veleža.
U borbi za Evropu još vidim nas,Tuzlu i možda se još neko pridruži..najprije Željo.
Sezonu Premijer lige će dosta pokvariti ove restauracije terena a sigurno je da će i to uticati na neke rezultate.
Definitivno će ova sezona biti jača u odnosu na prošlogodišnju.
Možda im sudijska pomoć neće trebati, ali na sitnicama će se odlučivati o tituli. Možda se ovoj dvojci pridruži i Sarajevo ukoliko Dudić uspije na vrijeme unjeti onaj duh borbenosti kao što je imao u Veležu, jer je Sarajevo igrački dosta jače u odnosu na ekipu Veleža.
U borbi za Evropu još vidim nas,Tuzlu i možda se još neko pridruži..najprije Željo.
Sezonu Premijer lige će dosta pokvariti ove restauracije terena a sigurno je da će i to uticati na neke rezultate.
Definitivno će ova sezona biti jača u odnosu na prošlogodišnju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Gledam sad prijateljsku protiv Vojvodine, Tatar dosao spreman, odlicno pojacanje.
-
- Kontakt:
Eo jedan info za moje drugove pitare: Fedja vam cita podforum, budite dobri, lagani i puni prijedloga za novog sefa 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Dosta korektan intervju od Lalatovića.
Ove godine izgleda dosta bogatije presice od onih dosad klasičnih tipa " zaslužena pobjeda i sl."
Dolaskom Lalatovića, imidž Borca će se značajno povećat..to je moje mišljenje.
Ove godine izgleda dosta bogatije presice od onih dosad klasičnih tipa " zaslužena pobjeda i sl."
Dolaskom Lalatovića, imidž Borca će se značajno povećat..to je moje mišljenje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Kone sta ce vam hokejaš?Niste valjda dotle dosli da morate igrace iz drugi sportova kupiti

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- svrakino1921
- Kontakt:
Džafić u 20h.
Džafić u 21h.

Džafić u 21h.

Gašenje u septembru.
Gašenje u oktobru.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Prodaja kinezu za marku jučer, danas prodaja vijetnamcu za marku i po, a sutra vec u domacim rukama za marku
Garant ona duljina veš mašina devalvirala
Garant ona duljina veš mašina devalvirala

-
- Kontakt:
A nista, udarilo mi sunce u glavuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:57Igrao 3-4 puta za nas, sumnjam da na njega mislis, pomiješao si ga s nekimmagnum je napisao/la: ↑20 jun 2022, 17:49Jel Sevelj najgori od ovih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 16:58
Još 1-2 pojačanja i dosta![]()
Idealnih 11 po meni:
![]()
. Bio na posudbi u radomlju, a tu je bio 5-6 puta u timu kola.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Feđa je Veležu oprostio lijepu svotu novca samo da bi došao u Sarajevo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, dark44, leo1946, Mostarska, NazorUso, rishovski, ronaldo99, seha77 i 43 gosta.