Dodje tekma, ispusu do 30-te
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dzafic u 22.
Kako Dudić kaže "famozni istok" , nisi ti svjestan gdje si došao 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Rijesena je konacno misterija za Dzafica oko ove satnice.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
23h
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlične klipove ljudi prave, gdje je @Javier da pošalje onim našim da vide kako se to radi. Yebem mu mater nije teško bar jednom u sedmici da se objavi ovakve kvalitete video.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naši najave video s treninga, premijeru s odbrojavanjem puste na yt i onda bude video od jedva 2 minGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:02
Odlične klipove ljudi prave, gdje je @Javier da pošalje onim našim da vide kako se to radi. Yebem mu mater nije teško bar jednom u sedmici da se objavi ovakve kvalitete video.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
- ElCartel11
- Kontakt:
Jeste pa da protivnici vide kako se mi kalimo no way
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
00:00
Ocito da cekaju jos jednog
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je to. Daj bolan malo da popravimo to, nije da nemamo opreme, imaju sve sto im treba.Warhol je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:06Naši najave video s treninga, premijeru s odbrojavanjem puste na yt i onda bude video od jedva 2 minGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:02
Odlične klipove ljudi prave, gdje je @Javier da pošalje onim našim da vide kako se to radi. Yebem mu mater nije teško bar jednom u sedmici da se objavi ovakve kvalitete video.![]()
Uzmi izjavu trenera, pa nam daj malo Trnovca, snimi 3-4 minute treninga, dolazak u Rogašku kad bude, itd itd.
Ja fino kažem potpiso za Nacional, što je najgore niko mi ne vjeruje

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Na kraju krajeva, nije problem platiti nekog trećeg da to sve radi povremeno. Njima za videa treba malo bolja kamera, neka manja tv 4K, kratke gluposti se mogu i mobitelom snimati, stavi ga na gimbal i snimaj. Za manje izjave idu bubice, ove malo ozbiljnije uzeti neki fin mikrofon, napraviti bordo filter spužvicu sa logom Kluba... Nekad dronom nešto snimiti, vratiti emisiju poput Bordo sedmice itd. Bolje iskoristiti sad kad možeš snimati sve nego kad krene liga pa ne možeš ništa s terena u toku utakmice, tad snimaj tribine i klupe (Feđine reakcijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:12To je to. Daj bolan malo da popravimo to, nije da nemamo opreme, imaju sve sto im treba.
Uzmi izjavu trenera, pa nam daj malo Trnovca, snimi 3-4 minute treninga, dolazak u Rogašku kad bude, itd itd.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Husrefovo “Šta je, tu je...” je naslijedio Feđa sa - faktički 
Kad’ jednom prodje sve...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E baš to. Bravo.Warhol je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:18Na kraju krajeva, nije problem platiti nekog trećeg da to sve radi povremeno. Njima za videa treba malo bolja kamera, neka manja tv 4K, kratke gluposti se mogu i mobitelom snimati, stavi ga na gimbal i snimaj. Za manje izjave idu bubice, ove malo ozbiljnije uzeti neki fin mikrofon, napraviti bordo filter spužvicu sa logom Kluba... Nekad dronom nešto snimiti, vratiti emisiju poput Bordo sedmice itd. Bolje iskoristiti sad kad možeš snimati sve nego kad krene liga pa ne možeš ništa s terena u toku utakmice, tad snimaj tribine i klupe (Feđine reakcijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:12To je to. Daj bolan malo da popravimo to, nije da nemamo opreme, imaju sve sto im treba.
Uzmi izjavu trenera, pa nam daj malo Trnovca, snimi 3-4 minute treninga, dolazak u Rogašku kad bude, itd itd.). Nije teško...
Isto tako, kad su konferencije nemoj da se stavljaju mikrofoni raznih televizija, nego stavis 2 ona kvalitetna mikrofona i to je to. Taj fazon koriste svi u HNL( to je što sigurno znam s balkana jer pratim njih ) . Također baš lijepo izgleda kad su stolice u motivu FKS, za nas bi najbolje bile bordo bijele, i veliki grb na njima. To su sve neke "sitnice" koje puno znače. Ja sam govorio i za to da se uvedu livestreamovi kad potpisuje novi igrač, pa da sportski direktor da izjavu, kratka izjava trenera. Ali izgleda svi znamo šta bi donijelo napredak u tom segmentu, osim onih u klubu
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Plan je vrlo jednostavan - iskopiraš Osijek po pitanju svega što ima veze sa marketingom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:28E baš to. Bravo.Warhol je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:18Na kraju krajeva, nije problem platiti nekog trećeg da to sve radi povremeno. Njima za videa treba malo bolja kamera, neka manja tv 4K, kratke gluposti se mogu i mobitelom snimati, stavi ga na gimbal i snimaj. Za manje izjave idu bubice, ove malo ozbiljnije uzeti neki fin mikrofon, napraviti bordo filter spužvicu sa logom Kluba... Nekad dronom nešto snimiti, vratiti emisiju poput Bordo sedmice itd. Bolje iskoristiti sad kad možeš snimati sve nego kad krene liga pa ne možeš ništa s terena u toku utakmice, tad snimaj tribine i klupe (Feđine reakcijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2022, 22:12To je to. Daj bolan malo da popravimo to, nije da nemamo opreme, imaju sve sto im treba.
Uzmi izjavu trenera, pa nam daj malo Trnovca, snimi 3-4 minute treninga, dolazak u Rogašku kad bude, itd itd.). Nije teško...
Isto tako, kad su konferencije nemoj da se stavljaju mikrofoni raznih televizija, nego stavis 2 ona kvalitetna mikrofona i to je to. Taj fazon koriste svi u HNL( to je što sigurno znam s balkana jer pratim njih ) . Također baš lijepo izgleda kad su stolice u motivu FKS, za nas bi najbolje bile bordo bijele, i veliki grb na njima. To su sve neke "sitnice" koje puno znače. Ja sam govorio i za to da se uvedu livestreamovi kad potpisuje novi igrač, pa da sportski direktor da izjavu, kratka izjava trenera. Ali izgleda svi znamo šta bi donijelo napredak u tom segmentu, osim onih u klubu![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eto ga, mashalaaa
E nek smo i to rijesili, sad treba iskoristiti ovu pozitivu
Hajmo u cetvrtak malo špice napraviti i podrzati kako treba sve ovo.
E nek smo i to rijesili, sad treba iskoristiti ovu pozitivu
Hajmo u cetvrtak malo špice napraviti i podrzati kako treba sve ovo.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Da ga nisu oni na kakvu probu doveli
Ili kontali cekati cetvrtak pa da nas 'iznenade'
Jbg i ovo je neprofesionalno.Igrac potpisao,trenira sa ekipom a ti nisi jos objavio.Bas me zanima kakvog su to boljeg posla imali pa nisu stigli od silni obaveza.
Odma ujutro ustaj u 8 sati i objavljuj to.
Ili kontali cekati cetvrtak pa da nas 'iznenade'
Jbg i ovo je neprofesionalno.Igrac potpisao,trenira sa ekipom a ti nisi jos objavio.Bas me zanima kakvog su to boljeg posla imali pa nisu stigli od silni obaveza.
Odma ujutro ustaj u 8 sati i objavljuj to.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 jun 2022, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
On će biti čak sedmo pojačanje kluba ovog ljeta, a prethodno su došli desni bek Nemanja Tomašević, desno krilo Ivan Ikić, stoperi Vlatko Dabrov i Marin Aničić, zatim veznjak Frane Čirjak i kao posljednji, danas, napadač Nardin Mulahusejnović.
čuj desni bek
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.