FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da će igrački kadar biti kompletiran prije odlaska na Zlatibor, trebalo bi nam jedno desno krilo na ostalim pozicijama smo ok popunjeni.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dolaskom Vege i Santosa šta će značiti za Šehića ?
Momak je dobro odigrao pogotovo na krilu i na beku je odigrao vrhunski. Šteta bi bilo da padne u drugi plan
Momak je dobro odigrao pogotovo na krilu i na beku je odigrao vrhunski. Šteta bi bilo da padne u drugi plan
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Miriše na dosta ,dosta bolje, nego prethodne sezone
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
MashAllah još Kocevica I Jaganjac u prvi tim i biće puno jaci tim u napadu uz Begu i Santosa koji su dosli
Kadusic slobodan, bio u onom Celje iz Slovenije, sto ne, nije prvii koji je igrao i za pitare pa onda kod nas..
-
- Kontakt:
Skinuse nam pitari Dzafica
Lova je odigrala ulogu, mada realno za kvalitet nije puno ono što je tražio.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Cuj skinuse ko da smo mi bili u nekim kalkulacijama haha
I kazu Kana laze ,nego **** me Bradonjic

A sta ces bate

trrbao je i u zrinjski. jedan od boljih ofanzivaca lige ce sigurno kod nas, cudi me da nije prosla prica o ljubavi, kako mu treba da bude cast sto igra za zelju. **** pare,

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Prijateljske na Zlatiboru :
02.07.Kolubara
05.07. tražimo protivnika.
08.07. Mornar iz Bara
02.07.Kolubara
08.07. Mornar iz Bara
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jesu li ovi Sinisini?StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2022, 08:59Prijateljske na Zlatiboru :
02.07.Kolubara
08.07. Mornar iz Bara

Kad idemo na Zlatibor?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Dženis Beganović ponovo na svojoj Grbavici 

- Više od četiri godine je prošlo, uvijek se lijepo vratiti na Grbavicu u svoj klub. Očekujem da neće biti povreda, a da ću dati svoj maksimum to je sigurno. Većinu igrača znam, trenirali smo u omladinskom pogonu, s nekima sam igrao ovdje, neće biti problema s upoznavanjem, svi ćemo dati maksimum i svaku ćemo utakmicu ići da koliko je u našoj mogućnosti ostvarimo pobjedu. Zreliji sam, iskusniji, pametniji i sve su to prednosti koje sam stekao u godinama iza sebe. Želim nam da imamo što više slavlja zajedno i da ostanu ovakvi kakvi jesu - najbolji u državi, kazao je Beganović.
Više informacija na www.fkz.ba
Adem Ćatić, www.fkz.ba
- Više od četiri godine je prošlo, uvijek se lijepo vratiti na Grbavicu u svoj klub. Očekujem da neće biti povreda, a da ću dati svoj maksimum to je sigurno. Većinu igrača znam, trenirali smo u omladinskom pogonu, s nekima sam igrao ovdje, neće biti problema s upoznavanjem, svi ćemo dati maksimum i svaku ćemo utakmicu ići da koliko je u našoj mogućnosti ostvarimo pobjedu. Zreliji sam, iskusniji, pametniji i sve su to prednosti koje sam stekao u godinama iza sebe. Želim nam da imamo što više slavlja zajedno i da ostanu ovakvi kakvi jesu - najbolji u državi, kazao je Beganović.
Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, invincible1921, MoSaZeLjo1921, perodeformero i 54 gosta.