FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vratio se Željovac Dženis Beganović veći od 90% vas na forumu da bude tu sa svojom braćom Željovcima momcima koji žive za Želju SAMIROM BEKRIĆEM, MULALIĆEM, ŠTILIĆEM, ACOM KOSORIĆEM, COCOM i ostalima, kad je najpotrebnije! Hvala svima nikad im se ovo ne smije zaboraviti! Vi ste Željezničar! Ko ih pljuje pljuje Željezničar! Hvala!!!
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Jesu.LjoZee je napisao/la: ↑21 jun 2022, 09:01Jesu li ovi Sinisini?StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2022, 08:59Prijateljske na Zlatiboru :
02.07.Kolubara
05.07. tražimo protivnika.
08.07. Mornar iz Bara![]()
Kad idemo na Zlatibor?

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!!!CrazySouth1987 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 13:42Vratio se Željovac Dženis Beganović veći od 90% vas na forumu da bude tu sa svojom braćom Željovcima momcima koji žive za Želju SAMIROM BEKRIĆEM, MULALIĆEM, ŠTILIĆEM, ACOM KOSORIĆEM, COCOM i ostalima, kad je najpotrebnije! Hvala svima nikad im se ovo ne smije zaboraviti! Vi ste Željezničar! Ko ih pljuje pljuje Željezničar! Hvala!!!
Kako je on meni odvratan to je nehumano. Hinjasta faca bas.
Sretno Dzenise, zabij 10 komada i hrabro bori se.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Previse. Neka ponovi statistiku iz Slobode i dobio si istinsko pojacanje.
@igrajlopte 🐦
pucamo na vrata zaboravljenih asova, i to onih koje smo otjerali, da bi ih sada okivali u zvijezde. gdje je i sta radi zoran kokot?
Ma iskreno meni je bolje ovako dovoditi igrače ciljano i bez nekog gomilanja, na stranu što to nisu neki super kvalitet, ali u skladu je sa mogućnostima i očekivanjima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije da ce zabit 20 komada al Dzenis top potez
stekao je dosta iskustva u protkle 4 godine i kad se uzme u obzir nas deficit u napadu mislim da je ovo savrseno pojacanje (u skladu sa mogucnostima)
Sretno Dzenise

Sretno Dzenise

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Morel sta ovaj brzilac zna li iko

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- grbavicka1921
- Kontakt:
Prostri se koliko je jorgan dug
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Znam da je situacija u klubu **** ,da nam slijedi jos jedna sezona za zaborav ( nista od evrope i trofeja) ali da 30 godina isto radimo a da to nikakvog rezultata nema I da opet to ponavljamo
ovo vracanje poluigraca konstantno ( sto je najgore otjerao si te iste jer si vidio da od njih nema nista) .Zar je moguce da niko pametan se jos nije nasao u nasem klubu za sve ove godine .Zaro se nadam da cemo we napokon prodati da ovu budalastinu ne gledamo vise .

Da njemu i porodici dragi Allah da strpljenja i sabura. Mislim da je ovo bilo iznenada, a to je najgore.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izdrži Hare!
Rahmet joj duši, da im Allah da sabura!
Rahmet joj duši, da im Allah da sabura!
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 21 jun 2022, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Baš tužna vijest, Harisu i porodici želim da im Allah da sabura i strpljenja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka joj Allah da lijepi džennet, a Haretu i porodici sabura 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Izdrzi Hare Zeljin momce
-
- Kontakt:
KANIN post od jucer i KANIN post od danas. Ja njega ne mogu pofatat nikako.
Varira ko pritisak .
Na stranu sad zajebancija,mi realno nikad necemo se pomiriti sa cinjenicom da se prostiremo koliko je jorgan dug.
Mislim mi navijaci. Za takvo mirenje sa tim,ti se neces nervirat,moras biti flegman,ne moze te nervirat besmislenost na terenu. A to se kod nas nikad nece desiti. Mi cemo svaku tekmu ocekivat pobijedu,i **** majku nesposobnim....
Ja sam imao pouzdan info,da je sve zavrseno sa Eldinom,sta se desilo pa to nije ozvaniceno jos,nemam pojma niti zelim vise peglat i dosadjivati,ali sta god da bilo,treba gledati sadasnju situaciju.
Igracka krizaljka je takva da imas par dobrih igraca i par solidnih.
Nas najveci problem je sto imas pojedine igrace koji su limitirani i na svojim pozicijama a cesto igraju i neprirodne.
U takvim slucajevima ti ne mozes nista napraviti.
Golman ti je ok,stoperi su ok imas jednog vrhunskog,bekovi su ok,sredina je ok,imas jednog vrhunskog,znaci sredi krila,sredi napad,i sredi nesto pristojno na klupi.
Uredu ne ocekujemo igrace kalibra Stevanovic,Zakaric....ali dovedi malo neke brze igrace,pa da bar nesto mozes ocekivati. Ovako kako smo mi igrali,tj kakve smo igrace imali nije ni cudo sto nam je remi bio plafon,kad si opasan postajao tek zadnjih pola sata,kad ti udje Zec i Bekric.
Ja nas vidim ko kad kupujes telefon. Ok jesu Samsung i Iphone najbolji,ali eto haj da nadjemo neki xiaomi,koji ima vise opcija,nema veze sto to nije dobro kao kod ovih.
A ne mi se ufatili samsung s3 galaxy,jer radi i baterija mu i nakon 10 godina i dalje dobra.
Ja bez obzira na promijene igraca,od odlaska Mire nisam vidio brzog igraca kod nas,da je probio,napravio dar mar.
Pa jel moguce da nema neko solidan da moze podsjecati na nesto brzo.
Ne mora dat gol,nek izadje sa loptom u gol aut,samo da pokusa.
Ja sam u ekipama koje su zavrsavale 10 ili 12, vidjao te stvari samo kod nas nisam.
Upali smo u neki glup sablon,pracen sa mnogo fudbalske neinteligencije.
Kazu ljudi Stila los. Pa kako nece biti los,kome,sa kim....
Evo vidim sad raji neata nevalja Dzenis. Prosle godine kad je zabio 5 golova na startu,svi plakali za njim.
Ok Dzenis pada u drugi plan,kad imas opcije Krpica,Voje,ondasnjeg Lendrica.....
Sad je Dzenis u ovom trenutku odlicna opcija.
Hocete Hodzica u napadu. Covjek na pogresnoj poziciji,pa kako da ti bilo sta uradi osim skoka i zagradjene lopte.
Ovaj bar ima sut,prirodniji je u kretanju prema naprijed...
Jbg i to Sarajevo i Tuzla i Velez i Borac,pogotovo Zrinjski svi imaju puno bolje igrace,pa su u par bodova bili osim Zrinjskog. Da se to drzati pod kontrolom za neku sredinu. Gurati i par mladih ali za njih moraju ginuti ovi stariji,jer cenih raja i pritisak razapeti. Nismo mi Siroki,da nema pritiska na mladog igraca.
Ja bi volio Zec da ostane ako bi mogao vise od pola sata . Da imamo nekih razlicitih opcija,a ne da sami sebe limitiramo i protivnik u sustini ne treba puno ni da radi,zna da nece zijanit. Ono sto je bilo na polusezoni ako zanemarimo Sarajevo na Grbavici,je bilo uzas.
Kreativni uzas,bezidejni uzas. Samo borba. Drugacije nije moglo,nije bilo opcija. Ima i do Edisa,ali ja njemu ni sad ne bi pravio pritisak ako ce bar dovesti neke igrace,pa da probamo bez obzira na slabiji kvalitet.A ne verglat jedno te isto.
Varira ko pritisak .
Na stranu sad zajebancija,mi realno nikad necemo se pomiriti sa cinjenicom da se prostiremo koliko je jorgan dug.
Mislim mi navijaci. Za takvo mirenje sa tim,ti se neces nervirat,moras biti flegman,ne moze te nervirat besmislenost na terenu. A to se kod nas nikad nece desiti. Mi cemo svaku tekmu ocekivat pobijedu,i **** majku nesposobnim....
Ja sam imao pouzdan info,da je sve zavrseno sa Eldinom,sta se desilo pa to nije ozvaniceno jos,nemam pojma niti zelim vise peglat i dosadjivati,ali sta god da bilo,treba gledati sadasnju situaciju.
Igracka krizaljka je takva da imas par dobrih igraca i par solidnih.
Nas najveci problem je sto imas pojedine igrace koji su limitirani i na svojim pozicijama a cesto igraju i neprirodne.
U takvim slucajevima ti ne mozes nista napraviti.
Golman ti je ok,stoperi su ok imas jednog vrhunskog,bekovi su ok,sredina je ok,imas jednog vrhunskog,znaci sredi krila,sredi napad,i sredi nesto pristojno na klupi.
Uredu ne ocekujemo igrace kalibra Stevanovic,Zakaric....ali dovedi malo neke brze igrace,pa da bar nesto mozes ocekivati. Ovako kako smo mi igrali,tj kakve smo igrace imali nije ni cudo sto nam je remi bio plafon,kad si opasan postajao tek zadnjih pola sata,kad ti udje Zec i Bekric.
Ja nas vidim ko kad kupujes telefon. Ok jesu Samsung i Iphone najbolji,ali eto haj da nadjemo neki xiaomi,koji ima vise opcija,nema veze sto to nije dobro kao kod ovih.
A ne mi se ufatili samsung s3 galaxy,jer radi i baterija mu i nakon 10 godina i dalje dobra.
Ja bez obzira na promijene igraca,od odlaska Mire nisam vidio brzog igraca kod nas,da je probio,napravio dar mar.
Pa jel moguce da nema neko solidan da moze podsjecati na nesto brzo.
Ne mora dat gol,nek izadje sa loptom u gol aut,samo da pokusa.
Ja sam u ekipama koje su zavrsavale 10 ili 12, vidjao te stvari samo kod nas nisam.
Upali smo u neki glup sablon,pracen sa mnogo fudbalske neinteligencije.
Kazu ljudi Stila los. Pa kako nece biti los,kome,sa kim....
Evo vidim sad raji neata nevalja Dzenis. Prosle godine kad je zabio 5 golova na startu,svi plakali za njim.
Ok Dzenis pada u drugi plan,kad imas opcije Krpica,Voje,ondasnjeg Lendrica.....
Sad je Dzenis u ovom trenutku odlicna opcija.
Hocete Hodzica u napadu. Covjek na pogresnoj poziciji,pa kako da ti bilo sta uradi osim skoka i zagradjene lopte.
Ovaj bar ima sut,prirodniji je u kretanju prema naprijed...
Jbg i to Sarajevo i Tuzla i Velez i Borac,pogotovo Zrinjski svi imaju puno bolje igrace,pa su u par bodova bili osim Zrinjskog. Da se to drzati pod kontrolom za neku sredinu. Gurati i par mladih ali za njih moraju ginuti ovi stariji,jer cenih raja i pritisak razapeti. Nismo mi Siroki,da nema pritiska na mladog igraca.
Ja bi volio Zec da ostane ako bi mogao vise od pola sata . Da imamo nekih razlicitih opcija,a ne da sami sebe limitiramo i protivnik u sustini ne treba puno ni da radi,zna da nece zijanit. Ono sto je bilo na polusezoni ako zanemarimo Sarajevo na Grbavici,je bilo uzas.
Kreativni uzas,bezidejni uzas. Samo borba. Drugacije nije moglo,nije bilo opcija. Ima i do Edisa,ali ja njemu ni sad ne bi pravio pritisak ako ce bar dovesti neke igrace,pa da probamo bez obzira na slabiji kvalitet.A ne verglat jedno te isto.
Bil sad vratio Sadikovica ?KANA je napisao/la: ↑21 jun 2022, 15:14Znam da je situacija u klubu **** ,da nam slijedi jos jedna sezona za zaborav ( nista od evrope i trofeja) ali da 30 godina isto radimo a da to nikakvog rezultata nema I da opet to ponavljamo![]()
ovo vracanje poluigraca konstantno ( sto je najgore otjerao si te iste jer si vidio da od njih nema nista) .Zar je moguce da niko pametan se jos nije nasao u nasem klubu za sve ove godine .Zaro se nadam da cemo we napokon prodati da ovu budalastinu ne gledamo vise .
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, riki46 i 32 gosta.