Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

STEVIE
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la STEVIE » 09 feb 2011, 16:06

harishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i :roll:
Uostalom sta je sa ostalim igracima,koji isto tako rizikuju pa se opet pojave u repci.
Oni su glupi a Begson pametan.E pa ebi ga pametna,sto bi neko rekao pa nek se razmnozava.
lakse je ici pjevajuci u kopenhagen nego u atlantu u sred sedmice ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 feb 2011, 16:28

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i :roll:
Uostalom sta je sa ostalim igracima,koji isto tako rizikuju pa se opet pojave u repci.
Oni su glupi a Begson pametan.E pa ebi ga pametna,sto bi neko rekao pa nek se razmnozava.
Idu neki pjevajuci i u Atlantu, npr. Vedo, Sejo, Spaha, Cicarito, Dos Santos, itd. ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 feb 2011, 16:32

Bilal je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Idu neki pjevajuci i u Atlantu, npr. Vedo, Sejo, Spaha, Cicarito, Dos Santos, itd. ;)
znam, al' za to da nije lahko ici pjevajuci u atlantu su ibro i dzeko dokaz, a ne samo beg ;)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 feb 2011, 16:42

e lako je fino pored racunara sjediti pa namisljati i pisati da neko ide pjevajuci, a neko ne :) **** ja odem do ZG sa autom i vratim se isti dan pa sam los sutra cijeli dan :) malo ljudi zaobravljau da su i igraci ipak samo ljudi i kao sto sam rekao i da potdcrtam to je samo moje misljenje pogresno odabrana utakmica totalno, niti nam sta moze pomoci u toku kvalifikacija jer niti jedna eu reprezentacija ne igrao kao Mexico, a bogami ni put nam taj nije trebao, nemam nista protiv da nam repka igra svuda gdje ima nasih ljudi ali mora se odabrati pravi tajming za sve. Jos jednom da podcrtam ako ne znas kako onda pogledaj kod komsje mozda on zna bolje, u nasem slucaju Hrvati sovju igraju kuci, a mi u USA u sred sezone :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 16:43

STEVIE je napisao/la:
Jest a Slovacka je blizu Novog Zelanda,i zato je ovog krazamak ''safatao''
Da ne govorim da je Mexama iz Evrope ista kilometraza ko' i nama isto tako i dani u sedmici.Pa su svi listom se pojavili,Bez ikakvih trabunjanja i izostanaka.
inace ko god je ukenjao u tom slucaju,na cast im.Nema izuzetka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 feb 2011, 16:52

harishp je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Jest a Slovacka je blizu Novog Zelanda,i zato je ovog krazamak ''safatao''
Da ne govorim da je Mexama iz Evrope ista kilometraza ko' i nama isto tako i dani u sedmici.Pa su svi listom se pojavili,Bez ikakvih trabunjanja i izostanaka.
5 VS cijela reprezentacija :D vidim tu jednakost negdje samo mi je malo mutno pred ocima :D kada se promjene mnoge stvari tipa saveza, nas odnos navijaca prema igracima kada igra dobro tada ga u zvijezde kujemo jel odigra jednu lose najgori je, ja bi ovo ja bi ono da sam na mjestu selektora, na temama o nasim igracima vise ih kude nego sto ih hvale pogledaj ovu temu sve ce biti jasno :D e tek onda ce mozda se promjentit odnos i igraca
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 16:58

Kad se promijeni savez ili ne promijeni ovoga sa teme ni ovako nece biti u repci.
Preko kurca dosao u repku,a na kurcu vec polako se hvata noge.
Covjek se osjeca svoj na svom medju ''Stokom'' :mrgreen: pa ga treba shvatiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 16:59

harishp je napisao/la:Kad se promijeni savez ili ne promijeni ovoga sa teme ni ovako nece biti u repci.
harise imas li ti bar pauzu za rucak :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 17:04

hrk je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kad se promijeni savez ili ne promijeni ovoga sa teme ni ovako nece biti u repci.
harise imas li ti bar pauzu za rucak :D
Haris je otisao rucati,sto ga trebas.Mudonja na liniji.
Uostalom ''hrces'' :lol: i ti na ovom forumu,samo tako.Pa narod boli kita jesi li grah kusao za veceru ili je bila palenta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 feb 2011, 17:06

Gnjida od covjeka i .

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 17:07

scudetto je napisao/la:Gnjida od covjeka i .
ko tebe tako naljuti :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 feb 2011, 17:07

Jeste dosadni... Jest da mu je ovo drugi put, ali momak se bori za mjesto u ekipi, a poznavajuci Pulisa, garantujem da mu je rekao ako ides na prijateljsku, ne igras sljedecu... Pulis je konj i bezobrazan trener koji otvoreno tvrdi da igrac pripada klubu i nikome drugome...

Uglavnom, ako psujete Begovica, nadam se da cete pljuvati po Dzeki i Ibricicu ako jos jedanput ne prihvate poziv repke.

Ste se mene tice, najveci krivac za ovo sve je Susic. Grozno je sve ovo odradio!!! Koliko ga god postujem i cijenim, covjek nema autoriteta. Ako mi navijaci mozemo to primjetiti, onda je to flagrantno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 17:09

Pirke je napisao/la:Jeste dosadni... Jest da mu je ovo drugi put, ali momak se bori za mjesto u ekipi, a poznavajuci Pulisa, garantujem da mu je rekao ako ides na prijateljsku, ne igras sljedecu... Pulis je konj i bezobrazan trener koji otvoreno tvrdi da igrac pripada klubu i nikome drugome...

Uglavnom, ako psujete Begovica, nadam se da cete pljuvati po Dzeki i Ibricicu ako jos jedanput ne prihvate poziv repke.

Ste se mene tice, najveci krivac za ovo sve je Susic. Grozno je sve ovo odradio!!! Koliko ga god postujem i cijenim, covjek nema autoriteta. Ako mi navijaci mozemo to primjetiti, onda je to flagrantno.
nije kriv susic kriv je spahic sto nije objasnio igracima preko mobitela gdje se igra utakmica :lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 feb 2011, 17:11

harishp je napisao/la: Jest a Slovacka je blizu Novog Zelanda,i zato je ovog krazamak ''safatao''
s slovackom smo valjda davno zavrsili, sto je i potvrdio susic kad se to dogodilo ;)

inace meni licno malo vise smeta sto je lakse kenjati po igracima cim se desi da otkazu, a niko da udari malo po savezu i odgovornim sto potpisuju ugovore da igramo sulude prijateljske u americi u sred sezone. pa to sigurno samo kod nas ima, ne vidim ijednu jacu repku da idu van europe danas da igraju :roll: a kad treba imati svoj stav, kao onda kad je baka otjerao rahima iz repke jer cova nije htio platiti mesetarima da igra, nema nikoga da se oglasi. znam ja nas narod, lakse je pljuvati.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 feb 2011, 17:12

hrk je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Jeste dosadni... Jest da mu je ovo drugi put, ali momak se bori za mjesto u ekipi, a poznavajuci Pulisa, garantujem da mu je rekao ako ides na prijateljsku, ne igras sljedecu... Pulis je konj i bezobrazan trener koji otvoreno tvrdi da igrac pripada klubu i nikome drugome...

nije kriv susic kriv je spahic sto nije objasnio igracima preko mobitela gdje se igra utakmica :lol:
hahahahaha oplakah u sred razreda :lol: :lol:

Mora da mu je auto-correct pretvorio Atlanta u Antalija. :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 17:16

eno ih jos placu na aerodromu neznaju u kojem pravcu da uzmu kartu :lol: spaha ih namjerno zajebo :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 feb 2011, 18:11

Bogme, ovaj Sorensen se naostrio pravo. Kaze, dokazat ce Pulisu da ponovo racuna na njega. Eh, sad jos ako Safet uradi ono sto je naumio ( da kazni igrace), onda Begu ide 5 dana kazne...hmmmm, svasta ce izgleda donijeti ova "USA-trip" :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 feb 2011, 19:02

Adinjo je napisao/la:Bogme, ovaj Sorensen se naostrio pravo. Kaze, dokazat ce Pulisu da ponovo racuna na njega. Eh, sad jos ako Safet uradi ono sto je naumio ( da kazni igrace), onda Begu ide 5 dana kazne...hmmmm, svasta ce izgleda donijeti ova "USA-trip" :mrgreen:
Ne bih želio ništa loše našim igračima, ali baš bih volio da tako bude, da Beg malo dođe sebi, da se spusti...
100% sportski i krajnje opušten potpis

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2011, 20:41

Sad se raspisah na Ibricinoj temi, i moram i ovdje reci par rijeci, a ticu se Dzeke i Asmira, i njihovog statusa u repci i osnovne razlike izmedju navedenih i splitske princeze.

Imamo li boljeg napadaca od Dzeke? Nemamo.

Imamo li boljeg golmana od Asmira? Nemamo.

Dzeki je prvi izostanak, opravdan od strane selektora, jbg ljudi su iskesirali brdo ojra da ga dovedu i da potopi crvene vragove.

Asmiru je vec drugi i blizi se suspenziji, Rumunija ce pokazati njegovo pravo lice i karakter, licno decko je kvalitet i treba ga pokusati zadrzati, jer nam je to rjesenje za narednih 10 godina, a dokaz za to je interes cijele engleske lige.

Naravno kako niko nije iznad drzave tako ne smije biti ni Asmir, Rumuni su pravi test i tu ce se pokazati.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 20:50

mirzza je napisao/la:Sad se raspisah na Ibricinoj temi, i moram i ovdje reci par rijeci, a ticu se Dzeke i Asmira, i njihovog statusa u repci i osnovne razlike izmedju navedenih i splitske princeze.

Imamo li boljeg napadaca od Dzeke? Nemamo.

Imamo li boljeg golmana od Asmira? Nemamo.

Dzeki je prvi izostanak, opravdan od strane selektora, jbg ljudi su iskesirali brdo ojra da ga dovedu i da potopi crvene vragove.

Asmiru je vec drugi i blizi se suspenziji, Rumunija ce pokazati njegovo pravo lice i karakter, licno decko je kvalitet i treba ga pokusati zadrzati, jer nam je to rjesenje za narednih 10 godina, a dokaz za to je interes cijele engleske lige.

Naravno kako niko nije iznad drzave tako ne smije biti ni Asmir, Rumuni su pravi test i tu ce se pokazati.
Status Begovica u repci buahahahahah
Pored ordena sa zlatnim kolcem,ostali status mu je za sa noge na nogu.
A da ne pricamo kako je @mirzza objektivan do boli.
izgleda da si opet narucivao drva od carapanaca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, HariTz, KarlMarx, Pushko92 i 64 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []